Helado.be
Image default
Groothandel

Maak kennis met de specialist voor een geschenkverpakking op maat

Een geschenkverpakking op maat kan uw producten naar een hoger niveau tillen. E.J. Impex is een groothandel in verpakkingen waar u terechtkunt voor verpakkingen in alle kleuren, vormen en maten. In hun online website ontdek je hun ruime en gevarieerde aanbod. Alle producten die ze aanbieden, zijn van zeer goede kwaliteit, en zijn bovendien herbruikbaar. Dat is niet toevallig, want deze groothandel hecht veel belang aan duurzaamheid. Het gebeurt maar al te vaak dat de verpakking van een cadeau onmiddellijk na het uitpakken in de vuilnisbak belandt, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Door te kiezen voor een herbruikbare geschenkverpakking op maat, gaat u als ondernemer in tegen de huidige wegwerpmaatschappij.

De voordelen van een mooi gepresenteerd geschenk

Het is altijd leuk om een cadeau aan te bieden, maar het is nog eens dubbel zo leuk om een prachtig verpakt cadeau aan te bieden. Alle materialen die u daarvoor nodig heeft, vindt u bij E.J. Impex. Veel consumenten kopen deels met hun ogen. Dat wil zeggen dat de verpakking minstens zo belangrijk is als het cadeau zelf. Een zorgvuldig verpakt geschenk, trekt sneller de aandacht van klanten en doet zin krijgen om te kopen. Bovendien ziet het artikel er in zijn geschenkverpakking op maat ook nog eens kwalitatiever uit, waardoor u het als handelaar aan een hogere prijs kunt verkopen. Alleen maar voordelen dus. Bijna alle verpakkingen die u bij deze groothandel vindt, zijn nadien nog herbruikbaar. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen dozen en zakjes, maar ook aan ijsemmers, plateaus, manden en houten kistjes. Zo vormt de verpakking eigenlijk nog een extra cadeautje. Wedden dat de ontvanger er blij mee zal zijn?

Koop al uw verpakkingsbenodigdheden bij deze specialist

Bovengenoemde groothandel is reeds vaste leverancier bij talrijke drankenhandels, wijnhandels, delicatessezaken en giftshops. Hier mogen ze niet alleen verpakkingen leveren, maar ook nog andere hoogwaardige artikelen. Denk aan borrelplanken, flessenhouders en snijplanken. Daarnaast zijn ze ook verdeler van kristallen glazen. Deze zijn perfect te gebruiken om te verwerken in een cadeaumand, in combinatie met bijvoorbeeld verschillende dranken en versnaperingen. Kortom: bij deze groothandel vindt u beslist een geschenkverpakking op maat voor al uw cadeaus!

https://www.ejimpex.com/