Helado.be
Image default
Aanbiedingen

LED E14 VERLICHTING

U hebt dus besloten om LED E14 verlichting in uw huis te plaatsen! Wees bereid voor het maken van aanzienlijke besparingen in de toekomst, LED E14 lampen gebruiken niet alleen minder energie maar kunnen tot 25 jaar meegaan zonder dat deze hoeft worden te vervangen.

Kiezen van het juiste lampen, vormen en fittingen voor uw lamp hulpstukken moeten top op uw lijst staan bij het maken van de verandering naar dit soort verlichting. Spaarlampen zijn een complex domein, dus zorg ervoor dat je de basics weet al voor succes, wanneer het komt dan aan het selecteren van de verschillende prestatie niveaus, kwaliteit van licht, kleur en andere LED-specificaties.

Er zijn verschillende soorten en vormen voor LED E14 verlichting, en deze omvatten de klassieke, bol lamp, de kleine bol lamp, de kaars, de kaarsvlam. Elk van deze heeft verschillende toepassingen.

Veel van deze verschillende soorten vormen van LED E14 verlichting komen in duidelijk glas, de keuze van deze hangt af van de smaken en vereisten van de persoon die ze te installeren in het huis.

Het juiste type voor de basis moet ook worden gekocht om lamp hulpstukken goed te laten functioneren. Grondslagen zijn niet uitwisselbaar, dus selecteren van de juiste keuze is van uiterste belang om te voorkomen dat de artikelen moeten worden  geretourneerd aan de verkoper voor een restitutie of een vervanging.

Sommige van de meest voorkomende soorten basen zijn de B22, E14 en E27 GU10 armaturen. De B22 is de gemeenschappelijke UK bajonet base, vaak gebruikt voor plafond lamp hulpstukken. De E27 is een schroef montage, ook op grote schaal gevonden in het hele land voor plafond armaturen evenals voor wand, vloer en tabel lampen van diverse ontwerpen.

De E14 is een kleinere versie van de E27 base, en wordt vaak gebruikt voor licht in een wand en vloer lampen. De GU10 is de direct herkenbare ‘Druk en draai’ base dat in de inbouwspots schuilt. Er is ook de MR16 laagspanning, en de G4 en G9 capsules.

De laatste twee zijn honken met twee pinnen, ontworpen voor kleine lampen. Deze worden veel gebruikt in zeer specifieke Led E14 verlichting zoals in afzuigkappen.

Voor meer info : http://www.leds-depot.nl/