Helado.be
Image default
Webdesign

Website laten maken

Gister zat ik op Google.be te zoeken, omdat ik een goedkope website laten maken. Wij zijn een snel groeiende bedrijf, die bezig is met het geven van Personal Trainingen aan mensen, die graag door middel van sport snel en gezond een resultaat willen bereiken. We hebben nu al veel mensen bereikt via Social Media en goede acties, maar nu willen wij een leuke, stoere en indrukmakende site hebben voor ons bedrijf.

Waarom een website laten maken?

Maar waarom een website laten maken? Als je een eigen onderneming hebt die zich richt op het geven van Personal Trainingen is het heel belangrijk om uniek te zijn. er zijn heel veel concurrenten. Aan de andere kant wat wij aanbieden is anders dan de consument. De twee trainers die bij ons werken, beschikken alle twee over Fitvak A en B diploma’s. Wij bieden ons klanten ook privé lessen Bootcamp. Daarom is het heel belangrijk voor ons om goed vindbaar te zijn in Google en een mooie stoere site hebben, waar mensen de juiste informatie kunnen vinden. Want wij hebben de oplossingen voor!

Bij SiteToGo website laten maken

Nu bij SiteToGo website laten maken! Top bedrijf als je een goedkope website wilt laten maken. SiteToGo bied veel sjablonen aan waarvan je kan kiezen als eigen site. Daarna word die aangepast met kleurtjes, foto’s, je eigen loge en echt je huisstijl. Er wordt naar je geluisterd, je overlegt met de medewerkers en samen komen jullie tot het ontwerp van je nieuwe site. Of je kan ook voor maatwerk kiezen, dus een hele nieuwe ontwerp uniek en speciaal voor je eigen site! Als de site live staat wordt er veel gewerkt aan SEO en dus je positie in Google. Dat is heel belangrijk voor je omzet en klanten. Hoe hoger je staat met bepaalde zoek termen hoe meer klanten je krijgt en dus betere omzet! Ga daarom nu naar SiteToGo.nl en bestel je uniek site voor een goedkope prijs.

Voor meer info :