Helado.be
Image default
Vervoer en transport

Kartonnen dozen bestellen in Antwerpen

De Dozenhal die al jarenlang gespecialiseerd is in het leveren van kartonnen dozen, levert nu ook eindelijk in Antwerpen en omgeving. Al jaren zijn wij actief in de branche van verpakkingsmaterialen en wij realiseerden ons dat het hoog tijd werd om ook aan onze Vlaamse doelgroep te gaan denken. U kunt niet alleen nu bij ons bestellen als u in Antwerpen woont maar ook nog eens in de omgeving van Brussel, Gent en Leuven. Wilt u weten of wij ook bij u in de buurt leveren? Kijk dan eens gauw op de website van Dozenhal. 

Nieuwe en gebruikte kartonnen dozen in Antwerpen

Een groot voordeel van de Dozenhal is dat u kunt kiezen of u nieuwe of gebruikte kartonnen dozen wilt laten leveren in Antwerpen. Al jarenlang zijn wij specialist in diverse verpakkingsmaterialen en naast nieuwe verpakkingsmaterialen verkopen wij nu ook nog eens gebruikte materialen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat onze gebruikte materialen een duurzaam alternatief is voor de gewone doos. Eén gebruikte doos bespaart namelijk 266 kilogram aan luchtverontreiniging, 3m3 stortcapaciteit, 2026 kilometer aan brandstof voor een gemiddelde personenauto en maar liefst twintig duizend liter water. Naast dat dit vele voordelen biedt voor het milieu en klimaat, biedt het ook voor uzelf nog vele voordelen. Onze gebruikte doos is namelijk een stuk goedkoper dan de nieuwe doos. Echter zijn deze materialen absoluut niet van slechtere kwaliteit. Het kan voorkomen dat er gebruikerssporen terug te vinden zijn binnen de doos maar iedere gebruikte doos wordt vooraf volledig gecheckt of cruciale beschadigingen. Bent u geïnteresseerd in onze tweedehands verpakkingsmaterialen? Neem dan eens gerust contact met ons op en/of vraag direct een offerte aan zodat u direct weet wat u kunt verwachten. Deze offerte is, uiteraard, geheel vrijblijvend. 

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen bij de Dozenhal gaat zeer simpel. U kunt het kopje ‘offerte’ terugvinden op onze website. Hierbij voert u de gewenste afmetingen en het aantal in, de gewenste kwaliteit, (enkel golf of dubbel golf) en uiteraard uw bedrijfs- en/of persoonsgegevens. Heeft u alles volledig ingevuld? Dan ontvangt u binnen één werkdag de offerte per mail.