Helado.be
Image default
Groothandel

Incontinentiemateriaal bestellen bij een expert

Incontinentie is een erg lastige aandoening en heeft een serieuze impact op je sociale leven. Je wilt immers niet meemaken dat je ergens bent en dat je plots merkt dat last hebt van urineverlies. Heb jij er zelf last van? Er zijn manieren om toch een zo normaal mogelijk leven te leiden, namelijk met behulp van incontinentiemateriaal. In de webshop van Tomcare vindt u een ruim assortiment aan incontinentiemateriaal.

Hun aanbod aan producten

Incontinentie komt in allerlei vormen voor. Zo heeft de ene persoon slechts last van enkele druppels urineverlies terwijl iemand anders last heeft van zware incontinentie. Bovendien kan ook iedereen te maken krijgen met deze aandoening. Hoewel het voornamelijk voorkomt bij oudere mensen kunnen ook jongeren, volwassenen en zelfs kinderen er last van hebben. Bij vrouwen gebeurt dat vaak na de zwangerschap in de vorm van stress- of druppelincontinentie en is het van tijdelijke aard. Bij kinderen is het vaak in de vorm van bedplassen. Bij mannen ouder dan 40 heeft een op tien last van incontinentieproblemen. Doordat de aandoening in allerlei vormen kan voorkomen, zijn er dus ook heel wat verschillende soorten incontinentiemateriaal. Tomcare beschikt over de volgende producten die je gemakkelijk online kunt bestellen:

  • Inlegverbanden
  • Netbroekjes
  • Optrekbroekjes
  • Inlegluiers
  • Luiers met heupband
  • Onderleggers voor in bed
  • Kleefluiers

Bij elk type materiaal vind je een uitleg over de absorptiegraad. Doordat verschillende merken soms andere manieren hebben om dat weer te geven kan er onduidelijkheid heersen. In dat geval kan je altijd om hulp vragen bij deze specialist.

Geniet terug met volle teugen

Het incontinentiemateriaal dat je kunt kopen in hun webshop is zo goed als altijd erg discreet. Zo hoeft niemand te weten waar jij last van hebt en kan je terug activiteiten inplannen. Wel je terug met volle teugen van het leven genieten? Plaats dan vandaag nog je bestelling via hun webshop.

https://www.tomcare.be/nl/