Helado.be
Image default
Bedrijven

Het netjes afdekken van je zwembad

Ben jij gezegend met een eigen zwembad? Dat is natuurlijk wel heerlijk luxe. Heerlijk een duik nemen in het comfort van je eigen zwembad, wanneer jij dat maar wil. Het is natuurlijk ook wel een hoop werk om dat zwembad te onderhouden. Je moet de kwaliteit van het water in de gaten houden maar je moet ook zelf zorg dragen dat de temperatuur van het water goed blijft. Niet te warm, maar zeker niet te koud ook natuurlijk. Er zijn gelukkig wel praktische oplossingen om het onderhoud van je zwembad in ieder geval een stuk eenvoudiger te maken. Wanneer je je zwembad goed afdekt met zwembad solar lamellen, kun je ieder geval eerder genoemde onderhoudszaken al goed onder controle houden. 

Goede zonnelamellen zwembad stellen je in staat om je zwembad snel maar ook vooral eenvoudig af te dekken wanneer je er geen gebruik van maakt. Wanneer je je zwembad afdekt wanneer je het niet gebruikt, zal je merken dat het water veel minder snel vies wordt en dat je dus ook langer plezier kunt hebben van het water. Maar ook wanneer er geen water in je zwembad staat is het fijn om je zwembad te kunnen dekken. Zo houd je het zwembad netjes schoon en kun je het ook weer makkelijker vullen wanneer je er weer gebruik van wilt gaan maken.

Zonnelamellen maken zoals de naam al zegt, gebruik van zonne-energie. Dat is niet alleen milieuvriendelijk maar geeft ook meer ruimte in de portemonnee. Het zal je aanzienlijk schelen in de zogenaamde stookkosten. Je hoeft namelijk veel minder moeite te doen om het zwembad goed op temperatuur te houden. Het is natuurlijk ook niet zo vaak warm in Nederland, dus alleen aan de zon kun je je zwembad meestal niet laten opwarmen. Zonnelamellen zijn echter heel goed in het conserveren van de warmte van het zwembadwater.

Voor meer info : http://www.lamellenafdekkingen.nl