Helado.be
Image default
Bedrijven

De telefoon altijd netjes beantwoord

Je bent druk aan het werk en dat maakt dat je wellicht niet altijd tijd hebt om de telefoon op tijd aan te pakken op je werk of zelfs je eigen bedrijf. Inkomende telefoontjes werken natuurlijk ook vaak wel erg afleidend en ze halen je vaak uit je werkritme. Als dit bij jou het geval is, is het goed om te weten dat je inkomende telefoontjes ook heel eenvoudig kunt uit besteden. Een goede telefoonservice maakt dat je geen ‘last’ meer hebt van inkomende telefoontjes en dat je bovendien ook zelf kunt bepalen wanneer je wel of niet de telefoon aan wilt nemen. In de tussenliggende tijd kunnen zij dit dan voor je overnemen. Ook voor zaken zoals vergaderingen en afspraken buiten de deur, is het goed om te weten dat je ook dan goed telefonisch bereikbaar bent, al ben jij dan op dat moment even niet aanwezig om de telefoon aan te nemen.

Een antwoordservice is voor veel ondernemers misschien wel nog handiger. Dan worden je telefoontjes ook echt voor je afgehandeld. Het externe bedrijf zorgt ervoor dat zij ook op de hoogte zijn en zoveel mogelijk vragen kunnen beantwoorden. Terwijl jij in vergadering bent of buiten kantoor voor een afspraak, kun je er ook op dat moment zeker van zijn dat de inkomende telefoontjes naar je bedrijf op een correcte manier worden afgehandeld. Natuurlijk zijn er altijd nog zaken die je zelf zal moeten oppakken, maar er kan er in ieder geval alvast een schifting worden gemaakt, waardoor je niet alle telefoontjes zelf hoeft aan te pakken en jij dus ook meer tijd over houdt voor andere zaken.

Vaak wordt telefonische bereikbaarheid onderschat door ondernemers. Veel klanten of potentiele klanten pakken vaak liever de telefoon omdat zij dan gelijk een antwoord hebben. Het goed afhandelen van een klacht zal er ook voor zorgen dat men positiever tegenover jouw bedrijf staat.

Voor meer info : http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/