Helado.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het kopen van analoge manometers

Bent u op zoek naar nieuwe analoge manometers voor uw bedrijf? Dan helpt BIP Elneo u graag verder. Het bedrijf verkoopt veel verschillende soorten drukinstrumenten. Denk hierbij aan analoge en digitale manometers maar ook druktransmitters of druksensoren. Maar de analoge manometers vallen onder de echte klassiekers. Bekijk nu het hele assortiment en bestel de instrumenten die uw bedrijf nodig heeft.

Vindt de beste analoge manometers

De analoge manometers worden gebruikt om druk te meten bij vloeistoffen en niet-explosieve gassen. Om deze druk nauwkeurig te meten wordt er gebruik gemaakt van analoge of digitale manometers. BIP Elneo uit Olen, nabij Mechelen heeft beide drukinstrumenten op voorraad. Met deze manometers is het mogelijk om op 0,1% nauwkeurig een meting uit te voeren. De meting leest u makkelijk van het display af. De analoge manometers meten tot een druk tot en met 6000 bar. Het is dus mogelijk om heel nauwkeurig te meten hoeveel de druk is van de vloeistof of het gas. Naast analoge manometers heeft het bedrijf ook digitale manometers. Deze meters zijn een wat duurder maar zijn nog nauwkeuriger. Daarnaast leest u de uitkomst nog makkelijker af van het display. De drukinstrumenten worden met verschillende materialen gemaakt waardoor ze door verschillende soort bedrijven gebruikt kunnen worden. De materialen waaruit de instrumenten gemaakt zijn, zijn messing en roestvrij staal. Hierdoor kunnen de drukinstrumenten worden gebruikt door veel verschillende bedrijven. Bekijk nu het hele assortiment en bestel wat uw bedrijf nodig heeft.

Bezoek nu de website

Bekijk nu de website van BIP Elneo en bekijk het hele assortiment aan analoge manometers. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de analoge manometers voor uw bedrijf? Vraag dan de experts van het bedrijf om hulp. Ze gaan met u in gesprek om erachter te komen welke drukinstrumenten het beste bij uw bedrijf passen. Bekijk het assortiment.

https://bipelneo.com/