Helado.be
Image default
Dienstverlening

Eiken fineer plinten: de perfecte finishing touch voor uw vloer

Als u kiest voor een eiken vloer dan doet u dat zeer waarschijnlijk met een reden. U houdt van stijl en klasse. U wilt niet zomaar een vloer in uw woonkamer, omdat er nu eenmaal iets moet liggen. U denkt goed na over uw keuze en kiest met zorg uw nieuwe vloer uit. Dat geldt ook voor de eiken fineer plinten waar u de vloer mee combineert. U kiest een kleur die past bij de sfeer van het huis of bij de stijl van de inrichting van de ruimte. En natuurlijk verzorgt u uw vloer goed, zodat u er tientallen jaren plezier van heeft. Een eiken vloer combineert uitstekend met zowel een modern als een klassiek interieur. Het past in een donker maar ook in een licht huis en combineert ook perfect met meubels in moderne kleuren.

Denkt u na over vloerverwarming?

Als u nadenkt over vloerverwarming dan doet u dat waarschijnlijk omdat er toch al een nieuwe vloer in de planning zit. Een eiken vloer met mooie eiken fineer plinten is een prima keuze als vloerverwarming op uw wensenlijstje staat. Het hout geleidt de warmte uitstekend. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in de ruimte. Vloerverwarming is overigens niet alleen geschikt voor de woonkamer maar kan ook prima in een werk- of slaapkamer en zelfs in de badkamer worden aangelegd. Ook een houten vloer kan in de badkamer, zij het met speciale voorzorgsmaatregelen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw nieuwe parketvloer

Bij Q-Floor in Rotselaar vindt u een hoogwaardige collectie eiken vloeren. Bijpassende eiken fineer plinten kunt u direct mee bestellen. Vraag een gratis proefstaal aan zodat u de vloer van uw keuze in het echt kunt bekijken voordat u een definitieve keuze maakt. Een vrijblijvende offerte geeft u duidelijk inzicht in de kosten. Deze kunt u aanvragen als u weet hoeveel vierkante meter parket u nodig heeft. Reken altijd enkele m2’s extra. Tijdens het leggen wordt er immers materiaal verzaagd en treedt dus altijd wat verlies op.