Helado.be
Image default
Dienstverlening

Een efficiëntere registratie van ziekteverzuim met speciale software voor schoonmaakbedrijven

Dat werknemers binnen de schoonmaakbranche dagelijks met een torenhoge werkdruk kampen, is niets nieuws. Veel werkgevers hebben het gevoel dat hun pogingen om medewerkers hiertegen te beschermen tekortschieten. De toenemende concurrentie is hier in de meeste gevallen de oorzaak van. Deze competitie zorgt ervoor dat er steeds meer in steeds kortere tijd moet worden schoongemaakt. Het kan niet anders dan dat dit effect heeft op de gezondheid van schoonmakers. M.I.D. Software Engineering uit Deerlijk geeft u met zijn software voor schoonmaakbedrijven, waaronder CleanJack, de handvatten die u nodig heeft om uw planning waterdicht te houden.

Ondersteuning bij het maken van planningen

Werkt u nog niet met software voor schoonmaakbedrijven om uw planningen te maken? Dan mist u iets. Behalve dat deze bedrijfssoftware het opstellen van een rooster makkelijker maakt, geeft het u ook inzicht in feest- en verlofdagen én ziektedagen. Met behulp van een betrouwbare planningstool kunnen alle geplande werkzaamheden worden uitgevoerd en bespaart u zichzelf aan het eind van de maand ook nog eens een hoop werk.

Planning en organisatie: dé fundamenten voor een succesvolle onderneming

 M.I.D. Software Engineering is dé specialist in software voor de schoonmaaksector en zet zich er dagelijks voor in om uw werk beter en eenvoudiger te maken. Bijvoorbeeld door het bieden van een programma waarmee u de tijds- en aanwezigheidsregistratie van uw medewerkers bijhoudt. Dit programma heet CleanJack. Voor meer informatie hierover bezoekt u www.mid-se.be/. Planning en organisatie zijn de absolute fundamenten voor een succesvolle hedendaagse onderneming.

Informeer naar tal van mogelijkheden

Dé specialist in software voor schoonmaakbedrijven zoals CleanJack biedt u diverse andere mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan de planningstool, waarmee u de planning zelfs rechtstreeks in de agenda of e-mail van uw werknemers kunt laten belanden. Ook het calculatieprogramma voor calculaties en offertes bespaart u een hoop tijd en neemt het risico op menselijke fouten weg. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met dit bedrijf!