Helado.be
Image default
Bedrijven

Dit poetsbureau in West-Vlaanderen zorgt voor een kraaknet resultaat

Als u op zoek bent naar een goede poetshulp in West-Vlaanderen kunt u terecht bij poetsbureau Frando. Het bedrijf in Anzegem is gespecialiseerd in diverse zaken waardoor u werkelijk elke schoonmaakklus aan hen kunt vragen. Het poetsbureau werkt zowel voor bedrijven als particulieren. Het personeel heeft al heel wat ervaring en werd goed opgeleid, waardoor u steeds kunt rekenen op een subliem resultaat. U kunt de medewerkers vragen om één keer langs te komen om uw gevel of ruiten te komen wassen, of u kunt een periodiek contract aanvragen waarbij er op regelmatige tijdstippen een poetshulp van het poetsbedrijf in West-Vlaanderen langskomt om uw schoonmaakklusjes op te knappen. Als u dat wenst, kunt u betalen met dienstencheques. In dat geval geeft u per werkuur een cheque van negen euro.

Poetsmateriaal online bestellen

Als u liever zelf uw huis onder handen neemt om alles te laten blinken, kunt u in de webshop van het poetsbureau in West-Vlaanderen al het nodige materiaal kopen. Sponsjes, emmers, borstels, ladders en nog veel meer: werkelijk alle poetsproducten en materiaal vindt u online in de webwinkel van Frando. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf, weet het poetsbureau als geen ander wat de beste producten zijn. U vindt op de website enkel kwaliteitsvolle producten van topmerken. U kunt er dus op rekenen dat u poetst met de beste producten.

Vraag meer informatie

Heeft u interesse in de hulp van een poetsbureau uit West-Vlaanderen? Bij Frando kunt u rekenen op professionele medewerkers die uw huis of kantoorruimte er kraaknet laten uitzien. Wenst u hen één keer te laten komen? Of wilt u een periodiek contract afsluiten zodat u regelmatig hulp krijgt? Laat weten waarvoor u het schoonmaakbedrijf wilt inhuren en u krijgt een vrijblijvende offerte. Als u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Frando. Neem een kijkje op de website voor alle gegevens.

https://www.frando.be/