Helado.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit businesscenter in Turnhout is de beste werkplaats

Bent u op zoek naar een goed businesscenter in Turnhout? Dan is BIZZ 22 de plaats waar u moet zijn. Dit moderne businesscenter in Turnhout heeft een groot aantal ruimtes, geschikt voor verschillende doeleinden. Zo hebben ze mooie kantoorruimtes, waar uw medewerkers vlot kunnen werken. Maar u kunt er bijvoorbeeld ook een magazijnruimte huren. Hun ruimtes hebben bovendien verschillende groottes, zodat u een ruimte kunt huren die echt op maat van uw bedrijf is. Met andere woorden, de kans is groot dat u de ideale ruimte voor uw bedrijf hier vindt.

Vlot en aangenaam werken in deze werkruimtes

Iedereen werkt liefst in een mooie, aangename en functionele ruimte. Daarom is het de moeite waard om een of meerdere ruimtes te huren bij dit businesscenter in Turnhout. Ze hebben er immers alles wat u nodig heeft. Bovendien hebben ze er nog extra faciliteiten. Zo is er een CrossFit aanwezig in het gebouw. U kunt dus gemakkelijk een sportieve pauze nemen. Daarnaast is er de overheerlijke catering. Dat is handig voor wanneer u een bedrijfsdiner wilt organiseren of u van plan bent om een persoonlijk diner te houden. Er is ook meer dan voldoende parkeerruimte. Ook voor de fietsers zijn er fietsenstallingen voorzien. Dankzij de gunstige ligging kunt u het businesscenter gemakkelijk bereiken vanaf de ring én vanuit het centrum van Turnhout. Kortom, uw bedrijf kan in dit gebouw echt ten volle tot zijn recht komen.

Ontdek alle vrije ruimtes

Op de handige website van dit bedrijvencentrum vindt u alle ruimtes die momenteel beschikbaar zijn. U vindt er ook enkele foto’s, die u meteen zullen tonen hoe mooi en modern het daar is. Neem snel contact met hen op om de ruimte die u verkiest te huren. U kunt uiteraard ook vragen of u de ruimte eerst kunt bezichtigen. Ze leiden u met veel plezier rond.