Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Bezoek de toonzaal in Gent voor een Barbas houthaard

Een houthaard kan enorm gezellig zijn om u op te warmen tijdens een koude winterdag. U kunt gezellig bij elkaar kruipen of onder een warm dekentje en plaatsnemen met een warme chocomelk voor uw nieuwe haard. Bij Morial in Oostakker bij Gent kunt u enkele prachtige houthaarden vinden van verschillende merken, zoals Barbas. Met hun meer dan 35 jaar ervaring heeft dit bedrijf de expertise om u verder te helpen en uw producten te plaatsen in uw woning. Bij dit familiebedrijf staat een vertrouwde relatie met hun klanten centraal.

Alle kachels aan de beste prijs

Kom langs in de showroom van Morial en ontdek het ruime assortiment van diverse houthaarden en kachels. Daar vindt u een houthaard vaan verschillende merken en dus ook een Barbas houthaard. Al hun haarden geven duurzame warmte af en hebben een optimaal houtverbruik. Meer nog, enkele haarden zijn gemaakt van kwaliteitsvol keramisch beton en staal. Dankzij al deze eigenschappen kunt u jarenlang genieten van gezellige warmte en sfeer in uw woning. Deze firma zorgt zowel voor de levering, plaatsing als technische begeleiding, moest u later problemen ondervinden met uw kachel. Zo als u kunt zien, bent u bij dit familiebedrijf zeker van kwaliteit en een goede service.

Breng een bezoek aan hun showroom

Heeft u interesse om een houthaard van het merk Barbas in uw woning te laten plaatsen dor dit bedrijf? Dan kunt u langsgaan in hun showroom om alle opties te bekijken en met hun werknemers te bespreken wat ze voor u kunnen betekenen. U kunt ook altijd van thuis uit contact opnemen door telefonisch contact op te nemen of hun contactformulier in te vullen. Via die weg kunt u ook een afspraak maken, voor moest u de showroom in Oostakker niet kunnen bezoeken tijdens de openingsuren. U kunt dan na de gewone tijden langskomen om toch kennis te maken met al hun producten.

https://morial.be/