Helado.be
Image default
Huishoudelijk

Zoeken naar gerenommeerde slotenmakers in Rotterdam

Het is moeilijk om in Rotterdam en omstreken de gepaste slotenmaker te vinden als je er een van doen hebt. Slotenmakers zonder scrupules kunnen je een fortuin kosten als je jezelf hebt buitengesloten uit je wagen of bij jou thuis en bovendien kunnen ze nog heel wat schade toebrengen aan je wagen of je voordeur.

Om een vakkundige slotenmaker te vinden, is het wel de moeite om het volgende in gedachten te houden:

Zoek iemand die een lokale en gekende handelszaak heeft in Rotterdam en die een vast netnummer heeft: als je nog eens problemen hebt, weet je waar hij opnieuw te bereiken is.

Zoek een slotenmaker die geadverteerd heeft in de Gouden Gids. De kans dat iemand die geld uitgeeft om te adverteren met de noorderzon verdwijnt, is veel kleiner.

Maak een afspraak betreffende de prijs alvorens je hem betaalt en spreek ook af hoe je hem betaalt. Overredingskracht mag hier zeker niet van pas komen.

Als hun werkmethodes je op het eerste zicht niet aanstaan, aarzel dan niet om het contact af te breken, ook al heb je er dringend een nodig. Er zijn immers veel andere betrouwbare slotenmakers in en rond de omgeving van Rotterdam.

Controleer hun werk en kijk de nieuwe sleutels na vooraleer ze vertrekken, dat kan je later veel tijd besparen.

Als je het gevoel hebt dat je niet goed geholpen bent of dat je teveel hebt moeten betalen, kun je je wenden tot de “Master Locksmith’s” vereniging om een klacht tegen hen in te dienen. Je kan slotenmakers die een licentie hebben van MLA vinden op hun website en ze geven je advies als je denkt dat de normen niet werden opgevolgd. Het kan echt de moeite waard zijn om het telefoonnummer van een slotenmaker in Rotterdam in de nabijheid van je huis of kantoor, in je GSM op te slaan. Want dat zijn twee plaatsen waar je waarschijnlijk kunt vast komen te zitten.

Als je iemand vindt die je aanstaat, sla hun nummer dan op in jouw GSM, want dat zal je een zekere gemoedsrust bezorgen als je later nog eens hetzelfde zou overkomen. Laat ons hopen dat het niet gebeurt!

Michael Schapkul is eigenaar van Locksecure. Een gerenommeerd bedrijf met jarenlange kennis op het gebied van beveiliging. Mocht je je sloten binnenkort willen vervangen en een professionele slotenmaker in Rotterdam willen treffen, dan is Locksecure zeker aan te raden.

 

www.locksecure.nl 

Voor meer info :