Helado.be
Image default
Verbouwen

Waarom een opslag? 3x voordelen van een opslag.

Een opslag huren is voor veel mensen erg handig. Wij, van Van Gastel Verhuizingen merken dat onze klanten erg veel behoefte hebben aan een opslag, zeker tijdens de verhuizing. Maar waarom is een opslag dan zo fijn? En gelden die voordelen dan ook voor u? Wij hebben een blog geschreven, waarin deze vragen en meer worden beantwoord.

Voordeel #1: Veiliger dan thuis

Allereest is een opslagruimte bij Van Gastel Verhuizingen veiliger dan thuis. Zo zijn de ruimtes beveiligd en zijn de opslagboxen goed dichtgemaakt. Wij zullen er alles aan doen om uw spullen zo veilig mogelijk te houden en te beschermen tegen eventuele schade of diefstal.

 

Voordeel #2: Dicht bij huis

Onze vestigingen, opslag Roosendaalenopslag Bergen op Zoom, zijn ideaal verspreid over de linkerkant van Noord-Brabant. Zo kunt u, wanneer u dichtbij woont, altijd langskomen of zicht houden op uw opgeslagen spullen. Wij van Van Gastel Verhuizingen wil altijd voor u klaar staan, dus ook wanneer u even gezellig langskomt!

Voordeel #3: Meer ruimte in huis

Dit is misschien het beste voordeel van allemaal, meer ruimte in huis. Wanneer u spullen uit uw huis haalt en opslaat in een opslag, hoeft u ze niet weg te gooien. Veel mensen vinden het lastig om oude foto’s of tekeningen van de kinderen permanent weg te gooien, maar de ruimte die het thuis inneemt is ook zonde. Hiervoor is de perfecte oplossing een opslag! U heeft de spullen die u in de opslag plaatst binnen handbereik en tegelijkertijd meer ruimte in huis!

 

Naast deze voordelen, zijn er natuurlijk nog veel meer redenen waarom een opslag voor u handig is. Bent u benieuwd naar wat een opslag u kan bieden of heeft u vragen? Twijfel niet en stel ze ons hier. Wij hopen u en uw spullen binnenkort te zien in een van onze twee vestigingen, opslag Bergen op Zoom en opslag Roosendaal!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/