Helado.be
Image default
Gezondheid

Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap

Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap –  Een bekend probleem waar vrouwen tijdens hun zwangerschap tegenaanlopen is de ontwikkeling van een zwangerschapsmasker. Dit zijn donkere vlekken in het gezicht en soms ook hals en armen.

Hoe krijg je een zwangerschapsmasker?

Een zwangerschapsmasker ontwikkelt je lichaam door het hormoon oestrogeen. Dit hormoon zorgt voor de aanmaak van pigment. De vlekken die hierdoor kunnen ontstaan zijn niet kwalijk. Ze worden echter door veel vrouwen als vervelend ervaren omdat ze het uiterlijk aantasten.

Wat kun je er tegen doen?

Het beste is natuurlijk om een probleem te voorkomen. Dit kan door tijdens de zwangerschap uit de zon te blijven. Wanneer he toch de zon in gaat is het smeren van een hoge factor zonnebrandcrème een optie, of het dragen van beschermende kleding. Echter, als de vlekken eenmaal hebt, dan gaan die pas na de zwangerschap weer weg. Tot die tijd loop je er dus meer rond en dat willen veel vrouwen niet. Een tijdelijke oplossing is om camouflerende make-up gebruiken. Een rigoureuze oplossing is een laserbehandeling, maar dat is wel wat schadelijker voor de huid. Een goede oplossing is daarom het smeren van een speciale crème.

Natuurlijke crème tegen donkere vlekken

Er bestaat nu een crème die geheel is gemaakt van natuurlijke producten: Skinlight. Deze crème is daardoor niet schadelijk voor de huid. Je kunt hem tweemaal per dag smeren. Je ziet de vlekken dan snel lichter worden waardoor ze niet meer zo opvallen. Je kunt Skinlight kopen op de website van het product of via bol.com.

Voor meer info : http://www.zwangerschapsmasker.be

Gerelateerde artikelen

Aandoenlijke zwangere vrouwen

Huid bleken de voor en nadelen

Tips voor het verwijderen van een moedervlek