Helado.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Op zoek naar een vakbekwame optometrist of opticien in Antwerpen?

Ben je toe aan een bril of overweeg je contactlenzen aan te schaffen? Bij een opticien kun je terecht voor alle optiek, van brillen en lenzen tot veiligheidsbrillen. Je hoeft niet eerst langs een oogarts wanneer je het idee hebt dat je niet meer optimaal ziet. Ook een verwijsbriefje is niet nodig, want je kunt namelijk gewoon bij een opticien binnen lopen. De opticien kan dan een oogmeting uitvoeren waarmee kan worden geconstateerd of je inderdaad een bril nodig hebt. Voor een opticien in Antwerpen kun je bijvoorbeeld langsgaan bij Eyeland. Je vindt deze opticien in Antwerpen Noord op het ‘Eilandje’.

Het verschil tussen een optometrist en een opticien

Veel mensen vragen zich af wat nu eigenlijk het verschil is tussen een opticien, een optometrist en een oogarts. Een oogarts gaat over het welzijn en de gezondheid van je ogen, en kan diagnoses vaststellen en operaties uitvoeren. Je gaat niet naar een oogarts als je wilt weten of je een bril nodig hebt. Een opticien kan daarentegen geen diagnoses vaststellen en operaties uitvoeren, maar kan wel je ogen opmeten. Een optometrist zit als het ware tussen een oogarts en een opticien in. De optometrist mag wel diagnoses uitvoeren en kan je ogen opmeten, maar mag geen operaties doen. De betere optiekzaken hebben ook een optometrist in dienst, en je kunt voor een optometrist dus ook bij een opticien in Antwerpen terecht.

 

Waar vind je een goede optometrist of opticien in Antwerpen?

Wil je je ogen laten opmeten en ben je op zoek naar een goede optometrist of opticien in Antwerpen? Dan kun je langsgaan bij Eyeland. Deze opticien heeft bekwame opticiens en een optometrist in huis die je kunnen helpen om de juiste bril te vinden. Voor prachtige design monturen en goed advies ben je dus aan het juiste adres bij deze opticien in Antwerpen.

https://www.eyeland.be/nl