Helado.be
Image default
Eten en drinken

Notenbomen en hun oorsprong

Waar komen die schitterende noten, pitten en onze zaden toch vandaan? De ene noot of zaad is afkomstig uit een grote struik en de ander van een boom soort. Geweldig om aan onze klanten de oorsprong van onze producten te vertellen. Waar komen onze producten vandaan? Via onze webshop lees je per product hoe de noten, pitten en zaden ontstaan zijn, hoe en waar ze groeien en welke gave recepten je met onze mooie producten kunt maken. Zo brengen we onze kennis en informatie naar je toe en begrijp je nog beter hoe onze producten tot stand zijn gekomen en wat je ermee kunt doen. Een dienst die we leveren vanuit passie. Ontdek zo bijvoorbeeld informatie over de hazelnoot!

80 kilo pistache?

Wij kregen laatst een absurde aanvraag van 80 kilo pistache. Klopt dit wel vroegen wij onszelf af, misschien bedoelde deze ondernemer 8 kilo. We namen even contact op en spraken met een ondernemer die ijs maakte. En je raad het al de nootjes waren nodig om heerlijk pistache ijs van te maken. Natuurlijk hebben we een doosje ijs mee gekregen nadat onze heerlijke nootjes waren verwerkt door deze tevreden ondernemer.

Paranoten in de notenmix van hroecanoten.nl

Bij ons kun je paranoten bestellen in een grote verpakking. Bakkers, restaurants en andere eten verwerkplekken verwerken de paranoten vaak in diverse noten mixen. Dit maakt de noot mix gezond en lekker! Ook los zijn de paranoten lekker om te eten. Ook de amandel is een zeer geschikte noot om te verwerken in notenmixen of om ze lekker los te eten. Van amandelen worden ook vaak hartige gerechten met amandelbodem gemaakt. Zeer smaakvol en weer eens wat anders dan koek of tarwedeeg. Bestel gemakkelijk en snel de groot voordeelverpakkingen via onze webshop en ontvang snel jouw favoriete noten of noten mix. Ook pitten en zaden zijn onderdeel van onze groothandel.

https://www.horecanoten.nl/