Helado.be
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe of oude collectie steenstrips?

Voor welke collectie zou je gaan de nieuwe of oude? Steenstrips zijn inmiddels heel populair geworden in Nederland en worden in menig bouwmarkten verkocht. Je hebt in de bouwmarkten dan ook veel keuze zoals uit de nieuwe en oude collectie.

De oude collectie van steenstrips word ook wel een restpartij genoemd. Dit betekent dat dit de steenstrips zijn die nog over zijn gebleven uit de vorige collectie. Omdat het om een oude collectie gaat worden de steenstrips tegen ongelooflijk hoge kortingen verkocht. Je krijgt kortingen vanaf 30 procent en de kortingen kunnen wel zo hoog oplopen als 70 procent. De bouwmarkt moet wel hoge kortingen aanbieden anders blijven ze ermee zitten. De consumenten gaan niet een oude collectie kopen als de prijs ongeveer dezelfde is als de nieuwe.

De keuze die je moet maken lijkt me vrij duidelijk tenminste voor mij en de meeste consumenten. De nieuwe collectie van steenstrips zijn volgende jaar weer de oude. Het maakt dus vrij weinig verschil of je nou de nieuwe koopt of oude. Op de oude collectie van steenstrips bespaar je tenminste veel geld. De steenstrips die je koopt laat je toch nog jaren aan de muur of verbouw je het huis elke jaar weer?

fliesenxl.com/nl/

trendia.nl/

vandersandengroup.nl/

 

Voor meer info :