Helado.be
Image default
Dienstverlening

Beton polijsten

Als mensen denken aan beton denken ze aan sterke bouwmateriaal en ze denken aan het vieze vloer dat er lag voordat er vloerbedekking overheen kwam. Weinig mensen denken een mooi vloer als ze aan beton denken. Toch is beton heel mooi en dit komt door beton polijsten.

Beton kan heel mooi zijn maar het word vervuild tijdens het bouwproces. Er komt allemaal troep en verf op het beton. Dit trekt ook in de bovenste laag van het beton. Door beton polijsten wat begint met schuren word de bovenlaagje verwijdert. Zo gaat al het vuil en verf weg.

Dan kan er begonnen worden aan beton polijsten. Met voorpolijst pasta begint het beton polijsten. Als dit klaar is word het beton schoongemaakt en daarna kan pas het echte beton polijsten beginnen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hoogglans polijst pasta. Als dit klaar is lijkt het beton op een marmeren vloer. Dit is ook een fout dat veel mensen maken. Bij veel bedrijven en winkels ligt er gewoon gepolijst beton op de vloer maar veel mensen denken dat het natuursteen is.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met beton en hoe beton polijsten precies werkt? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande websites.

borel.nl/

mistermarble.nl/

betonvloerinfo.nl/

Voor meer info :