Helado.be
Image default
Beauty en verzorging

Met een Philips opzetborstel heb je altijd een stralend gebit

Wie wenst er nu niet dat hij of zij een prachtig mooi gebit heeft. Tanden die prachtig stralen in het zonlicht en een schoon gebit zonder gaatjes. Dit krijgt men niet vanzelf. Er is heel wat werk nodig om het voor elkaar te krijgen dat een gebit zo mooi is en prachtig straalt. Het hoeft echter niet heel veel werk te zijn om dit voor elkaar te krijgen. Waarbij vele mensen aan de slag gaan met mondspoelingen, mondwater en diverse soorten tandpasta’s, is het nu enkel nodig om een goede tandpasta te kiezen en te gaan voor de Philips Sonicare elektrische tandenborstel. Hier horen ook bijpassende opzetborstels bij. Met deze opzetborstels heeft u altijd een stralend gebit. Bekijk nu of deze opzetborstels ook bij u passen.

De voordelen van de Philips Sonicare elektrische tandenborstels

Philips staat erom bekend dat ze goede elektrische apparaten maken waar u op kunt vertrouwen en waarbij de accessoires altijd erbij aan te schaffen zijn. Dit is ook wel handig in het geval van de elektrische tandenborstels van dit merk. Philips wil graag gaan voor goede kwaliteit en heeft daarom een groot aantal elektrische tandenborstels op de markt gebracht dat voldoet aan de kwaliteitseisen zoals u die ook mag verwachten. Sonicare is misschien wel de meest revolutionaire tandenborstel van het merk. Deze elektrische tandenborstels zijn krachtig. Zoals de naam ook aangeeft, werken ze met sonische technologie. Dit wil zeggen dat er sonische poetsbewegingen worden geproduceerd. Het tandplak wordt dan niet op de tanden gewreven, maar door middel van sonische trillingen wordt het tandplak juist van de tanden en kiezen getrild. Hierdoor vindt er een grondige reiniging plaats en zal ook de kwaliteit van het tandvlees worden verbeterd. U ervaart een aangename poetservaring en u merkt dat u poetst met borstels van hoge kwaliteit.

Langwerpig gevormde opzetborstels

Wanneer u vroeger een elektrische tandenborstel kocht, dan waren de ronde opzetborstels kenmerkend. Deze opzetborstels waren konden niet goed bij alle plekken in de mond en daardoor werd het gebit niet grondig gereinigd. Het was dus nooit ideaal om met deze borstels te poetsen. Als u kijkt naar de opzetborstels van Philips Sonicare, dan ziet u dat deze borstels langwerpig zijn. Door deze langwerpigheid is het makkelijk om de borstels naar verschillende plekken in de mond te leiden waardoor het gebit nog beter gereinigd kan worden. De borstels verwijderen veel tandplak en zijn erg doeltreffend. Wanneer u last heeft van gevoelige tanden, voelen deze borstels ook aangenamer aan dan de ronde varianten van vele andere tandenborstels.

Geavanceerde technologie voor een lage prijs

De Sonicare opzetborstels zijn op een geavanceerde manier ontworpen. Dat is ook goed te zien aan de manier waarop de haartjes van de borstels zijn geplaatst. De haartjes zijn nauwkeurig geplaatst en hierdoor verwijderen ze zowel tandplak goed van de tanden en gaan ze ook verkleuringen op de tanden aan. De opzetstukjes zijn voorzien van de BrushSync technologie. Dit zorgt ervoor dat de tandenborstel automatisch kiest voor een geschikte poets stand en dat er een seintje wordt gegeven aan de gebruiker wanneer de borstel vervangen dient te worden. Deze technologie wordt constant verbeterd en geoptimaliseerd. Kies daarom nu ook voor uw eigen Sonicare opzetborstels. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want de kwaliteit van de borstels staat goed in verhouding tot de prijs die u ervoor betaalt.

https://www.tandartswereld.nl/