Helado.be
Image default
Dieren

Kunnen honden ook allergisch zijn?

Jouw vrolijke viervoeter gaat altijd graag met jou een rondje wandelen voor het ontbijt, tijdens de lunch en na het avondeten. De leukste hond van de wereld woont bij jou in huis, maar lijkt de afgelopen dagen niet helemaal zichzelf te zijn. Wat zou er toch aan de hand zijn? Je kan het maar niet ontdekken en neemt hem mee naar de dierenarts. Eenmaal daar blijkt al snel dat jouw viervoeter last heeft van een allergische reactie op zijn hondenvoer. Net als mensen kunnen honden namelijk allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, zoals gluten, ei of noten. Wanneer jij dus geen Hypoallergeen hondenvoer in huis hebt gehaald, zou jouw viervoeter hier ernstige klachten van kunnen krijgen.

Wat is hypoallergeen hondenvoer?

Hypoallergene honden vertonen een allergische reactie op reguliere brokken of hondenvoeding, waardoor het van groot belang is dat jij als baasje hypoallergeen hondenvoer koopt voor jouw viervoeter of tenminste de verpakkingen van hondenvoer aandachtig bestudeert. Jouw hond kan namelijk ernstig ziek worden van de verkeerde hondenvoeding. Gelukkig hoef jij je hier niet langer meer zorgen over te maken met de hondenvoeding van Ydolo, genaamd Dibaq Sense. Dit hondenvoer is graanvrij en bestaat onder andere uit verse groenten, fruit en vlees: smullen! De combinatie van voedingsmiddelen is uitvoerig getest en kan daarom bestempeld worden als holistisch. Dit houdt in dat niet alleen de losse onderdelen geschikt zijn voor allergische honden, maar het ook in zijn geheel uitermate adequaat is. Bestel direct een lekkere snack mee voor jouw vrolijke viervoeter en geniet van zijn nabijheid.

Meer over Ydolo

Kan jij niet wachten om jouw maatje te verblijden met hypoallergeen hondenvoer? Aarzel dan vooral niet om een kijkje te nemen op de website van Ydolo om te ontdekken waaruit onze hondenvoeding bestaat! Ook verkopen wij leuke accessoires voor vrolijke honden, zoals manden en halsbanden.

Voor meer info : https://ydolo.be/