Helado.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kom alles te weten over een koeleiland dankzij deze techniekers

Een bedrijf dat zich specialiseert in koeltechnieken, wat wilt dat nu eigenlijk zeggen? Koeltechnieken is een overkoepelende term voor zaken zoals vriescellen, aircosystemen, warmtepompen en vrijwel elke soort koelinstallatie die geschikt is voor bedrijven of particulieren. Bij GT Technics focussen ze zich op de kwaliteit van hun installaties en dit doen ze aan de hand van samen te werken met de beste merken op de markt. Bovendien schaven ze continu hun kennis bij en zorgen ze dat hun certificaten steeds up-to-date blijven. Dankzij deze strategie zijn zij de uitgelezen keuze om uw koelinstallaties, zoals een koeleiland, te leveren, plaatsen en herstellen. Kortom bieden ze een allround service aan hun klanten. Omdat ze een industrieel assortiment aanbieden zijn ze in trek als installateurs voor grootschalige bedrijven en supermarkten. Zoekt u een klepper van een bedrijf om u te assisteren met uw koeltechnieken? Kies voor GT Technics uit Hulshout!

Kies voor een kwalitatieve display voor uw koelingsproducten

In retail zaken, zoals supermarkten, is het display van uw producten minstens even belangrijk als het product zelf. Laat deze techniekers u adviseren in de aankoop van een koeleiland. Samen denken ze mee na over het beste model voor u en de eventuele plaatsing in uw zaak. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in een op maat gemaakte koelinstallatie voor bedrijven. Zij begrijpen dat in elke sector de verwachting en noden anders zijn en daar spelen ze met hun personaliseerbaar aanbod op in. Laat deze techniekers een bezoek brengen aan uw bedrijf en vertel hen alles over uw visie. Op basis van de informatie die u aanbiedt, geven zij aangepast advies.

Vertrouw op dit bedrijf uit Hulshout

GT Technics heeft reeds vele projecten tot een succesvol einde gebracht. Hier vindt u beeldmateriaal van op hun website. Heeft u naast een koeleiland nood aan een tijdelijke koelinstallatie voor bedrijven? Gelukkig kunt u ook daarvoor bij dit bedrijf terecht. Ze verhuren namelijk vries- en koelaanhangwagens. Neem contact met hen op voor een mogelijke samenwerking. Alle contactgegevens zijn overzichtelijk terug te vinden op de website!