Helado.be
Image default
Gezondheid

Hyperpigmentatie rond ogen

Hyperpigmentatie rond ogen

Je ogen verraden meestal je leeftijd. Dit klopt ook. Toch is het absoluut niet dat er geen mogelijkheden zijn om de huid rond je ogen gezonder eruit te laten zien. Echter is dit wel de reden dat oogmake-up echt booming business is. Hoe zouden alle vrouwen er rond en onder de ogen uitzien als ze niks zouden dragen. Precies. 

Wat is hyperpigmentatie eigenlijk?

De huid bestaat uit pigment. Onder de invloed van zonlicht ontstaat er meer pigment. Wanneer er een ophoping pigment ontstaat dan is er sprake van een pigmentvlek. Wanneer je meerdere pigmentvlekken hebt dan is er sprake van hyperpigmentatie. Hyperpigmentatie wordt vrijwel nooit als mooi beschouwd. Toch kan het helemaal geen kwaad. Gelukkig is er wel een manier om dit definitief te bedekken, daarover straks meer.

Wat is de hoofdoorzaak van hyperpigmentatie

De meeste mensen weten het eigenlijk al. Maar zien niet in dat het dermate gevaarlijk is. Elke dag loopt u ook buiten en kom je in de zon. UVB straling zorgt voor pigment ontwikkeling en is potentieel gevaarlijk. Het dragen van een SPF is daarom echt geen overbodige luxe.

Ik heb hyperpigmentatie, wat nu?

Slikken en weer doorgaan! Tenzij je er dermate last van ondervind. Dan is het mogelijk om het met een hyperpigmentatie crème in ongeveer 3-7 weken het duidelijk te verminderen. Ook is het belangrijk dat deze crème zowel PH neutraal als parfumvrij is. Een goed voorbeeld van een dergelijke crème is Skinlight. Skinlight is een relatief klein merk met slechts 1 product. Deze crème is enorm populair en wordt reeds in 5 landen in Europa verkocht. Een leuk weetje is dat het in Nederland wordt gemaakt en daardoor aan alle strenge eisen voldoet.

Online bestellen van hyperpigmentatie crème:

Via de volgende link kun je naar het online verkoop punt van Skinlight. www.skinlight.be

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Huid bleken de voor en nadelen

Schone bloedvaten

Hoe minder snel ejaculeren