Helado.be
Image default
Dienstverlening

Hier kunt u terecht voor deskundig uitgevoerde carrosserieherstellingen

Er bestaan verschillende manieren om carrosserieherstellingen uit te voeren. Deze hangen af van de precieze schade die de wagen heeft opgelopen. Waar het ook om gaat; de kans is groot dat de experts van Carrosserie Kris uit Grobbendonk u kunnen verder helpen. Deze garage is gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van wagens. Eigenaars van oldtimers zijn hier dan ook op de juiste plaats om hun geliefde wagen van de nodige zorg te laten voorzien. Om de oorspronkelijke staat van de wagen zo goed mogelijk te verkrijgen, wordt er gebruikgemaakt van originele wisselstukken. Of u de oldtimer nu volledig in zijn originele staat wilt herstellen, of u deze een grondige metamorfose wilt geven; bij Carrosserie Kris zit u goed.

Specialist in oldtimers

Carrosserie Kris is een expert in alles wat te maken heeft met carrosserieherstellingen en restauratie. Omdat ze zich uitsluitend bezighouden met herstelling en restauratie, bezitten ze een grote kennis over deze zaken en kunnen ze u helpen met alle mogelijk vragen. Wanneer ze een manier weten om uw wagen opnieuw in ere te herstellen, mag u er dan ook zeker van zijn dat het eindresultaat top zal zijn. Iedere medewerker van deze garage, heeft verschillende jaren ervaring op de teller in het restaureren van oldtimers. Dat maakt van Carrosserie Kris een bekende naam in de omgeving wanneer het aankomt op oldtimers. Ze mochten al heel wat pareltjes restaureren, zowel uit Antwerpen als uit omliggende provincies.

Maak kennis met de uitstekende service van deze garage

Bent u recent betrokken geraakt bij een ongeval of rijdt u al een tijdlang rond met schade aan uw carrosserie? Zorg ervoor dat u niet langer op de beschadiging moet kijken en breng uw auto binnen bij Carrosserie Kris uit Grobbendonk. U hoeft in tussentijd bovendien niet zonder auto te zitten. Iedere klant die werkzaamheden laat uitvoeren bij deze garage, kan indien gewenst een beroep doen op een vervangwagen. Zo blijft u mobiel en ondervindt u geen hinder gedurende de herstellingsperiode.

https://www.carrosseriekris.be