Helado.be
Image default
Dienstverlening

Relatiegeschenken waar je mee gaat scoren

Wat is er mooier dan een geschenk waarbij je kunt zien dat de gever moeite heeft gedaan in het vinden van het perfecte cadeau? Juist! En dat is ook precies wat relatiegeschenken doen. Het geven van relatiegeschenken aan (potentiële) klanten, werknemers en/of relaties kan een enorme meerwaarde bieden. Daarnaast kan een relatiegeschenk – indien je het op de juiste manier inzet – ook bijdragen aan de verbetering van je zichtbaarheid. Aangezien duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zie je dat veel bedrijven kiezen voor duurzame geschenken. Zo laat je namelijk zien dat je duurzaam en verantwoord werkt en het milieu belangrijk vind. Benieuwd wat je nou als duurzaam relatiegeschenk kunt geven? We zetten hieronder een aantal tips op een rijtje.

1. Chocolade relatiegeschenken

Wie houdt er nou niet van chocolade? Precies. Chocolade relatiegeschenken zijn verreweg de heerlijkste vorm van PR. Helemaal als het om eerlijke, duurzame chocolade gaat. Kies voor chocolade met eigen tekst of logo. Lekker, duurzaam en gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan Tony’s Chocolonely repen met eigen ontworpen wikkel of eigen logo of tekst. Succes gegarandeerd!

2. Duurzame kantoorartikelen bedrukken

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Denk er dan zeker eens aan om duurzame kantoorartikelen cadeau te geven. Duurzame kantoorartikelen komen namelijk altijd goed van pas. In veel gevallen komen ze op het bureau terecht, waardoor ze goed opvallen. Ideaal voor de zichtbaarheid van je bedrijf. Denk bij duurzame kantoorartikelen bijvoorbeeld aan milieuvriendelijke notitieboeken, pennen en potloden, stiften en markers of post-its. Super praktisch!

3. Geef een groen relatiegeschenk

Als we het over duurzame relatiegeschenken hebben, dan kunnen échte groene geschenken, zoals bloemen en planten uiteraard niet ontbreken. Maar waar moet je dan aan denken? Je kunt natuurlijk gaan voor een plant of een bos bloemen. Maar nóg leuker is het om je (potentiële) klanten, werknemers en/of relaties te verrassen met bijvoorbeeld bloembollen, een kweektuin of een zaadzakje. Zo kunnen ze het geschenk zelf verzorgen en zien groeien. Daarnaast is de keuze voor bloembollen, een kweektuintje of zaadzakje ook ideaal voor je zichtbaarheid, als je deze laat bedrukken met eigen tekst of logo. De ontvanger wordt namelijk niet één, niet twee, maar drie keer  herinnerd aan dit cadeautje. Tijdens het ontvangen, planten en als het uitkomen.

Duurzaam relatiegeschenk bestellen?

Met deze drie duurzame relatiegeschenken weet je zeker dat je indruk maakt bij (potentiële) klanten, werknemers en/of relaties. Zo geef je niet alleen je eigen marketing een upgrade, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Hoe fijn is dat?! Kies groen, kies bewust!

https://www.greengiving.be/

Gerelateerde artikelen

Beton polijsten

Wilt u graag uw water laten keuren?

Een CD of DVD drukken voor tastbare muziek