Helado.be
Image default
Beauty en verzorging

Geniet van service en kwaliteit bij professionele kapper in Breda

Als u niet meer tevreden bent over uw huidige kapper of net verhuisd bent naar Breda, gaat u op zoek naar een nieuwe kapper. Maar de kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Breng dan eens een bezoek aan de kapsalon Hair & Looks aan de Prins Hendrikstraat 116 in Breda. Met passie voor het kappersvak en hart voor de klant wordt er bij iedere knipbeurt gekeken naar de nieuwste trends en wat voor kapsel bij u past. Dankzij de persoonlijke service en het juiste advies loopt u met een prachtig kapsel de kapperszaak uit.

Bij deze kapper in Breda krijgt u bij iedere knipbeurt persoonlijk advies

Wilt u een keer een compleet nieuwe look? Wilt u een kleurtje in uw haar? Of wilt u toch alleen de puntjes laten knippen? Wat uw wensen ook zijn, bij de kapsalon Hair & Looks in Breda kijken de haarstylisten niet alleen naar een afbeelding. Zij kijken naar de vorm van uw gezicht, de tint van uw huid en of een kapsel past bij uw persoonlijkheid en uitstraling. Hierdoor krijgt u een vertrouwd gevoel wanneer u plaatsneemt in de kappersstoel én verlaat u de salon met een kapsel waar u tevreden over bent.

Sluit een kappersabonnement af bij de kapsalon in Breda

U gaat regelmatig naar de kapper in Breda. Is het dan niet ideaal als u tegen een vast en voordelig tarief onbeperkt naar de kapper kunt? Het kan bij kapsalon Hair & Looks in Breda. Zij bieden diverse kappersabonnementen voor zowel dames als heren aan. Maar waar profiteert u dan van? Afhankelijk van het abonnement geniet u van een onbeperkt aantal knip- en kleurbehandelingen per maand, speciale acties en extra voordeel op behandelingen. Bovendien maken wassen en drogen ook onderdeel uit van het abonnement en krijgt u de eerste behandeling gratis. Gaat u binnenkort ook onbeperkt naar de kapper?