Helado.be
Image default
Dienstverlening

Een Eva Calor-pelletkachel staat voor kwaliteit

Indien u interesse heeft in een pelletkachel, moet u zeker Eva Calor eens overwegen. Een Eva Calor-Pelletkachel staat namelijk voor kwaliteit, en dat op verschillende vlakken. Zo is dit Italiaanse merk enorm gekend om zijn prachtige designs. Daarnaast zijn ze ook erg zuinig en veilig. Er kijkt voortdurend een gespecialiseerd team toe tijdens het productieproces en er worden ook continu tests en controles uitgevoerd. Heeft u interesse in een Eva Calor-pelletkachel? Dan moet u eens langsgaan bij Ecovlam. Deze kachelspecialist uit Wortegem-Petegem heeft een toonzaal waar u allerlei verschillende modellen kunt vinden van dit merk. Daarnaast verkopen ze ook andere bekende merken zoals Dielle, Moretti, Austroflamm en Nordic Fire. De kans dat u een geschikte pelletkachel vindt, is dus erg groot. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Lees dan zeker verder en ontdek de voordelen.

De voordelen van pelletkachels

Bent u nog niet zo bekend met pelletkachels? Er zijn heel wat voordelen verbonden aan deze manier van verwarmen. Zo bent u in de eerste plaats minder afhankelijk van de olielanden, wat wel het geval is wanneer u via centrale verwarming uw huis verwarmt. Daarnaast kunt u met houtpellets erg zuinig stoken. De pellets hebben een hoger rendement dan normaal brandhout en zijn daardoor in verhouding vrij goedkoop. Verder heeft u ook minder werk dan met een gewone kachel. U hoeft niet om de haverklap recht te staan om een nieuwe blok in het vuur te gooien en doordat er geen assen achterblijven heeft u ook veel minder werk wat het onderhoud betreft. Doordat het een gesloten verbrandingssysteem heeft, is er bovendien geen risico op co-vergiftiging.

Bestel bij deze specialist en profiteer van de voordelen

Er zijn dus heel wat voordelen verbonden aan een pelletkachel, zeker wanneer u beslist om een Eva Calor-pelletkachel te kopen bij Ecovlam. Wilt u hun modellen eerst eens in het echt bekijken? Ga dan zeker eens langs hun toonzaal in Wortegem-Petegem. Bent u van plan een pelletkachel van het Italiaanse merk te bestellen? U geniet bij hen altijd van gratis levering en een gratis voorraad pellets.

https://ecovlam.be/