Helado.be
Image default
Dienstverlening

Dit VCA-gecertificeerde bouwbedrijf uit Zele staat voor u klaar

Bouwwerken laat u steeds het best uitvoeren door een gespecialiseerde bouwfirma. Zo bent u zeker dat alles correct en vlot verloopt en dat u niet binnen enkele maanden of zelfs jaren plots allerlei problemen aan uw woning ontdekt. MDS Bouwwerken is zo’n gespecialiseerde firma. Dit bouwbedrijf uit Zele is VCA-gecertificeerd, wat wilt zeggen dat hun bedrijf veilig en gezond is. Naast veiligheid zijn ook transparante communicatie en flexibiliteit belangrijk. Indien u hen inschakelt, staat u steeds in contact met één persoon die de werken begeleidt. Op deze manier wordt alles goed op elkaar afgestemd en hoeft u niet verschillende bedrijven te contacteren voor de verschillende karweien. Welke werken kunnen ze uitvoeren voor u? Praktisch alles. Lees verder en ontdek het zelf.

Een specialist in praktisch alle bouwwerken

Dit bouwbedrijf uit Zele is een specialist in zo goed als alle bouwwerken. Geen klus is te groot of te moeilijk voor hun handige manusjes-van-alles. Wilt u een volledig nieuw huis laten bouwen? Dat is geen probleem voor hen! Ze kunnen beton-, bezet en metselwerken uitvoeren, en ook vloer- en tegelwerken nemen zij voor hun rekening. Wilt u dat uw huis helemaal opnieuw geschilderd wordt? Of moet uw gevel dringend nog eens gereinigd worden. MDS Bouwwerken regelt het voor u. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook nog terecht bij dit bouwbedrijf uit Zele voor het onderhoud van uw buitenomgeving, voor schrijnwerk, voor afbraakwerken, herstellingen aan uw riolering en voor het oplossen van vochtproblemen.

Contacteer hen voor hulp op maat

Bent u niet zeker of deze bouwspecialist u kan helpen? Neem dan gewoon contact met hen op. Dankzij hun brede expertise, kennis en flexibiliteit is de kans enorm groot dat u bij hen terechtkunt. Bent u benieuwd naar de prijzen van de werken? Geen zorgen zij bezorgen u altijd een offerte op maat zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent.