Helado.be
Image default
Dienstverlening

De vastgoedmakelaar voor jou in Beveren

Wil je graag panden verhuren of verkopen? Hou je van een persoonlijk aanpak met open communicatie? Dan zit je bij .be build op de goede plek. Ze helpen je om goede keuzes te maken op de vastgoedmarktZe hebben veel expertise om jou bij te staan in het zoeken naar kopers en huurders. Door je aan te sluiten bij deze vastgoedmakelaar in Beveren met veel ervaring en passie voor het vak, vermijd je een hele hoop administratie.

Je aansluiten bij een uitstekende vastgoedmakelaar in Beveren

Je wilt je panden verhuren of verkopen, wat nu? .be build verzorgt het hele administratieve gebeuren. Ze plaatsen je pand in verschillende kranten en online, met een aantrekkelijk zoekertje. Deze vastgoedmakelaar in Beveren laten professionele foto’s trekken en indien nodig kunnen ze je pand vormgeven, bijvoorbeeld door het te bemeubelen. Zo is de eerste indruk van kopers en huurders meteen goed, wat de prijs alleen maar ten goede kan komen. Ze doen een gratis waardebepaling om tot een correcte verkoopsprijs of verhuurprijs te komen. Door hun dienstverlening en persoonlijke aanpak is zijn ze de ideale vastgoedmakelaar in Beveren om jouw pand te verhuren of te verkopen.

Laat je panden beheren door je vastgoedmakelaar in Beveren

Eénmaal je pand online staat, zullen de verzoeken om te bezichtigen binnenstromen. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken: .be build filtert de serieuze verzoeken eruit en plant bezoekmomenten in, uiteraard volledig in samenspraak met jou. Hebben jullie samen een gepaste koper of huurder gevonden? Ideaal, dan kunnen de specialisten alle administratie voor jou in orde maken. Ten slotte nemen ze het beheer ook op zich bij het verhuren. Denk aan praktische zaken zoals technische problemen, of andere administratieve vragen van huurders. De huurgelden worden steeds tijdig geïnd en zo kan jij op beide oren slapen: een pand verhuren, in de buurt van Temse of Beveren, was nog nooit zo makkelijk.