Helado.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

De brandveiligheid van uw personeel is een belangrijk gegeven

Bij Safety-Solutions On site, ook gekend als S-SOS, geloven ze erin dat de brandveiligheid van zowel uw onderneming als uw personeel een belangrijk gegeven is dat gewaarborgd moet worden. Ze maken deel uit van de XL Groep Group en houdt zich voornamelijk bezig met de veiligheid, verhuur en veiligheidsshops. Deze mensen zijn specialisten in brand- en veiligheidswacht en hebben hierin een erkend certificaat. Daarnaast zijn ze preventieadviseur niveau I-II en III.

Gecertificeerde brand- en veiligheidswacht

Wanneer u de brandveiligheid van uw onderneming en van uw personeel wilt kunnen garanderen, is het nodig een efficiënt veiligheidsbeleid te hebben. Een Area control en een algemeen veiligheidstoezicht kunnen hieraan bijdragen. Het is de ervaringsdeskundigheid van de veiligheidstoezichters die u een inzicht kunnen geven in het verhaal van brandveiligheid die een verschil zullen maken op de werkvloer. Kwaliteit en veiligheid staan voor Safety-Solutions On Site hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen werken ze enkel met opgeleide werknemers die dit geheel als een levenswijze beschouwen. Dit betekent dat ze een VCA P – ISO 9001 – ECOVADIS – ISN – gecertificeerd bedrijf zijn. Ze hebben dus duidelijk alle expertise om u een correct en flexibel veiligheidsbeleid aan te kunnen bieden. Om van hun diensten gebruik te maken huurt u een van hun veiligheidsmedewerkers in die al het nodige zullen doen en daarnaast u ook meer informatie verstrekken over het verhuren van een volledige veiligheidsuitrusting.

Streef naar een brandveilige omgeving

Streven naar veilige werkomstandigheden is een noodzaak om alle tijden de brandveiligheid van uw personeel te kunnen verzekeren. Dit houdt ook het creëren van veilige werkomstandigheden in omtrent gezondheids- en milieuaspecten. Dit alles is mogelijk doordat hun personeel steeds begaan is met de kwaliteit van het werk dat ze leveren en de veiligheid die ze hiermee kunnen brengen. Dit met steeds de eisen van de klant en de organisatie te respecteren.

https://www.s-sos.eu/