• Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: met reisgids op reis met het gezin

  Reacties uitgeschakeld voor Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: met reisgids op reis met het gezin
  oktober 16, 2015 /  Toerisme

  Met het hele gezin kunt u heerlijk genieten tijdens een Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie. Het zijn dan ook uitstekende landen waar het geschikt is om samen met het gezin door te brengen. Daarnaast is het mogeljik om te reizen met een local gids. Het is doorgaans niet gebruikelijk om te reizen met een gids, mits u met grotere groep reist. Tijdens de vakantie wordt u begeleidt door gekwalificeerde en passievolle rangers. Interesse om een met een huurauto te reizen? Dan is Zimbabwe een geschiktere bestemming dan Zambia, dat heeft te maken met de wegens in Zimbabwe over het algemeen veel beter zijn dan in Zambia.

  Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: actief en avontuurlijk

  Bent u actief en avontuurlijk, dan zijn reizen zoals Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie uitstekende mogelijkheden om op vakantie te gaan. Wat bieden deze landen dan? Deze landen staan bekend om de prachtige wandelsafari’s in de pure wildernis. Tijdens deze safari’s kunt u genieten van wilde dieren, dit gebeurt wel onder begeleiding van de beste rangers van Afrika. Geen zin om door de wildernis te lopen? Zambia biedt ook een aan om een safari te beleven per kano. U gaat vaart hier over de bekende Zambezi rivier, waar u kunt genieten van Mana Pools en Lower Zambezi N.P. met op de achtergrond prachtige bergketens.

  Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: bezienswaardigheden

  Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie zijn leuke reizen waarbij u volop kunt genieten van de prachtige bezienswaardigheden. Zambia en Zimbabwe bieden voornamelijk verschillende nationale parken die bezocht kunnen worden, en kunt u ook genieten van de Victoria Falls. Het behoort tot één van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld en is het grootste blad van vallend water op aarde – een fascinerend en betoverend spektakel. Houdt u meer van de historie van Afrika, dan wordt er Zimbabwe aangeraden. Dit land heeft meer historische bezichtigen dan Zambia, maar over het algemeen bieden beide landen ongeveer hetzelfde aan.

   

  Voor meer info : http://www.oryxtravel.nl/

  Posted by @ 9:06 am

  Tags: ,

Comments are closed.