• Stickers

  Reacties uitgeschakeld voor Stickers
  augustus 13, 2018 /  Zakelijk

  Stickers

  Stickers laten maken voor een blijvende indruk

  Reclame maken als bedrijf kan op allerlei verschillende manieren. Zo kun je een aantal radiospotjes inkopen, grote posters ophangen of prachtige flyers uitdelen. Toch zijn die traditionele vormen van marketing niet goed genoeg meer voor veel bedrijven. Je wilt dat jouw onderneming zich onderscheidt van de concurrent, maar hoe doe je dat? Het is in dat geval tijd om out of the box te denken. Wat zou je namelijk nog meer kunnen doen om op een leuke, creatieve manier reclame te maken? Stickers laten maken is een goede optie. Wanneer je zoekt naar een manier om een blijvende indruk achter te laten, zijn stickers zeker een aanrader.

  Aanvulling op al het andere promotiemateriaal

  Over het algemeen hebben de meeste bedrijven de standaard vormen van promotiemateriaal wel ergens in een kast liggen. Posters, informatieve flyers en aandachttrekkende vlaggen doen immers ook vrijwel altijd wel waar ze voor gemaakt zijn. Toch is er soms behoefte aan een soort aanvulling op al dat traditionele promotiemateriaal. Stickers met het logo van jouw bedrijf of met een pakkende slogan kunnen die leuke aanvulling op al het andere promotiemateriaal zijn. Wie vindt stickers nou niet leuk? Het is bij de betere drukkerijen mogelijk om stickers helemaal naar wens te ontwerpen en te laten maken. 

  Stickers laten maken op Printdeal.be

  Een voorbeeld van zo’n ervaren drukkerij is Printdeal.be. Bij deze online drukkerij stel je eenvoudig jouw ideale sticker samen. Jij bepaalt de specificaties zoals het formaat, het materiaal en uiteraard ook wat er op de stickers komt te staan. Printdeal.be denkt maar al te graag mee met jou. Hierdoor is het zelfs mogelijk om aan te geven waar je de stickers op wilt laten kleven. Niet elke sticker heeft namelijk hetzelfde doel. De een wil je wellicht uitdelen tijdens een promotie evenement, terwijl je de ander op producten wilt plakken. Niet elk bedrijf verricht dezelfde werkzaamheden en daardoor zal niet elk bedrijf dezelfde sticker willen hebben. Gelukkig heeft Printdeal.be een enorm assortiment stickers. 

  Binnen een paar stappen een sticker laten maken

  Wil jij ook profiteren van deze vorm van reclame? Op Printdeal.be kun je binnen een paar stappen al stickers laten maken. Eerst kies je jouw perfecte product. Daarvoor moet je een paar keuzes maken. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid, het materiaal en de bedrukking. Zo kan het erg mooi zijn om ze full color te laten drukken wanneer je foto’s als ontwerp gebruikt. Bij Printdeal.be kun je eenvoudig het ontwerp voor jouw stickers aanleveren in een bestand. Ten slotte moet je alleen even wachten. Vandaag besteld is trouwens bij Printdeal.be vaak al morgen in huis. Dus wil jij ook een blijvende indruk? Bestel dan snel!

  Voor meer info :
 • Frigo Group voor opslag en vervoer van diepgevroren producten

  Reacties uitgeschakeld voor Frigo Group voor opslag en vervoer van diepgevroren producten
  januari 23, 2018 /  Zakelijk

  U zoekt een partner op het gebied van geconditioneerd vervoer? Aangenaam kennis met u te maken. Wij zijn Frigo Group Logistics, expert in het opslaan en vervoeren van welke gevroren levensmiddelen dan ook. We werken vanuit Nederland maar hebben wereldwijd veel klanten. Jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat we hoogwaardige dienstverlening op maat kunnen leveren. Een sprekend voorbeeld daarvan is het groupage-voordeel. Hierbij hanteren we scherpe prijzen voor gecombineerde goederenstromen.

  De juiste certificeringen en vergunningen

  Frigo Group beschikt zowel over een IFS,  ISO 22000- als de HACCP-certificering. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Om u een indruk te geven: van opslag tot afhandeling en van transport tot overige diensten. Bij het laatste kunt u denken aan foliën, stapeling van pallets, etikettering, bemonsteren en wegen van goederen. 

  Vrieshuizen op strategische locaties

  Vanuit twee logistiek handige plekken zorgt Frigo Group voor snelle en adequate opslag en vervoer van uw diepgevroren artikelen. Een vrieshuis staat in ’s-Heerenberg, het andere in Nieuw-Vennep. Wij denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. U kunt dan ook de meest uiteenlopende levensmiddelen aan ons toevertrouwen. Voorbeelden zijn vlees, kip, vis, vers fruit, groenten en ijs-producten. Wij zorgen voor veilige bewaring en levering volgens afspraak.

  De filosofie van oprichter Hein van Elderen is nog steeds leidend in onze manier van zaken doen. Speerpunten zijn onder meer innovatie, lef, kwaliteit en de best mogelijke service. Bent u benieuwd wat Frigo Group Logistics voor u kan betekenen op de korte termijn en in de toekomst? Neem contact met ons op. Dan plannen we snel een kennismakingsgesprek.

  Voor meer info : http://www.frigogroup.com/

  Tags: ,

 • Wholesale hangmatten

  Reacties uitgeschakeld voor Wholesale hangmatten
  oktober 17, 2016 /  Zakelijk

  Wholesale hangmatten inkopen? Bekijk onze Mexicaanse en Braziliaanse hangmatten. Eigen import vanuit Mexico en Brazilië. Om die reden hebben we een grote voorraad. Deze hangmatten verkopen we dan ook wholesale. Door de grote voorraad scherpe prijzen. Alles op voorraad, dus binnen 1 dag geleverd in Nederland.

  Wholesale offerte

  Vraag ons rustig en vrijblijvend om onze wholesale prijslijst. Minimale afname is  10 stuks (ongeacht type).

  Wholesale hangmatten buitenland

  Ook  in alle landen van Europa leveren we wholesale. Ook buiten Europa indien gewenst.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd. Neem contact met ons op voor een aanbiedng voor “wholesale hangmatten“.

  Info

  Meer informatie vindt u op onze blog : wholesale hangmatten. Bekijk ook onze site. Elke hangmat is hier weergegeven.

  Voor meer info : http://www.icolori.eu/blog/informatie/wholesale-hangmatten-dekens/

  Tags: , , ,

 • Horecakleding voor uw personeel

  Reacties uitgeschakeld voor Horecakleding voor uw personeel
  november 9, 2015 /  Zakelijk
  Helado

  Wat voor horecakleding is er?

  Horecakleding kan bedoeld zijn om een status uit te drukken, je te laten onderscheiden van de anderen of bijvoorbeeld voor het herkenbaar maken van een logo of bedrijfsimago.

  Bij Horecakleding horen: blouses & overhemden, Schorten, Koksbroeken, Koksbuizen, Sloven, Stropdassen, Dames blouses en heren overhemden. Voor een kok kunnen koksbuizen en koksbroeken gebruikt worden, maar ook een schort kan hier worden gebruikt. Een koksbuis is voor het bovenlichaam. Voor een kelner kunnen blouses, sloven, ook schorten kunnen hier worden gebruikt en stropdassen.

  Welke materialen worden er gebruikt?

  Een stropdas kan heel erg goed worden gebruikt bij horecakleding. Een stropdas is een langgerekt stuk stof dat om de hals kan worden geknoopt, meestal is het van zijde. Dassen worden traditioneel door mannen gedragen boven een overhemd. Het niet dragen of juist wel dragen van een bepaalde das kunnen verschillende uitdrukkingen zijn, van een functie, maatschappelijke positie of levensovertuiging. Het materiaal van dassen is verschillend. Meestal is de das van zijde, polyester of katoen, maar ook wol, linnen of leer wordt gebruikt om dassen te maken. Vooral zijde is erg geschikt om dassen van te maken. Dassen die gemaakt zijn van zijde zijn vaak in het algemeen van hogere kwaliteit en zijn vaak ook duurder dan dassen die gemaakt zijn van polyester. Van welk materiaal een das ook maar is gemaakt, bij normaal gebruik ondervindt een das weinig slijtage en kan dus als het goed onderhouden wordt jarenlang meegaan.

  Dassen kunnen op verschillende manieren worden geknoopt. Wetenschappers hebben een wiskundige studie uitgevoerd over het knopen van dassen. Hieruit bleek dat een gemiddelde das op 85 verschillende manieren geknoopt kan worden. De lengte en dikte van de das kunnen enkele mogelijkheden beperken. De meest bekende knopen zijn:

  Knopen voor stropdassen

  –          Four-in-hand (platte knoop), dit is de eenvoudigste gangbare wijze van het knopen van de stropdas. Deze knoop past het beste bij een standaard buttun-down overhemd met een brede stropdas van een zware stof.

  –          Prattknoop (shelby knoop), dit is een strakke en vrij brede knoop. Hij past bij elk overhemd en werkt het beste bij een stropdas die wat breder zijn met een dunne stof. Deze knoop is uitgevonden in 1989

  –          Enkele windsor, is de modieuze versie van de dubbele windsor. Past bij elk soort overhemd. Vooral bredere stropdassen gemaakt van een lichte stof komen hier het beste tot hun recht.

  –          Dubbele windsor, deze knoop is een dikke, brede en driehoekige knoop die zelfvertrouwen uitstraald. Deze knoop past het beste bij een breed-uitstaande boord en is erg eenvoudig te leggen

  Alle knopen behalve de dubbele windsor leveren een iets asymmetrische knoop op.

  Voor meer info : http://www.shirtsenzo.nl/horeca-kleding/

  Tags: ,

 • Succesvol internationaal ondernemen

  Reacties uitgeschakeld voor Succesvol internationaal ondernemen
  september 24, 2015 /  Zakelijk
  Helado

  De  wereld wordt steeds kleiner. Dat is iets wat je vaak hoort. Letterlijk is het natuurlijk niet waar, maar figuurlijk klopt het toch wel degelijk. De wereld raakt steeds meer verbonden door de Social Media. Dat is niet het enige. Ook de sociale economie speelt hier een grote rol in. Het was te zien aankomen. Wanneer mensen door social media verbonden worden zal ook de economie sociaal verbonden moeten worden. Dat zie je nu terug bij indrukwekkende startups zoals Über of Airbnb. Dit zijn bedrijven die best omstreden zijn binnen de economische sector. Aan de ene kant is het juist goed dat ze bestaan. Ze laten de maatschappij namelijk effectiever en efficiënter werken. Aan de andere kant kosten hun concepten wel weer andermans banen.

  De essentie is dat de wereld steeds meer verbonden raakt. En daar kunt u als zakenpartner niet onderuit. Bedrijven groeien en treden al snel naar het buitenland. Daarom is het belangrijk om de wereld taal Engels goed te beheersen en de Duitse taal goed onder de knie te hebben. Kunstgebit

  U bent nooit te oud om te leren en daarom is het niet gek om een cursus zakelijk Duits te gaan doen wanneer u in de zakelijke branche verkeert. Dit is nodig om in de toekomst te kunnen communiceren. Duitsland is immers één van de grootste zakelijke partners van Nederland. De kans dat u er als ondernemer mee in aanraking komt is dus erg groot.

  Wanneer u al goed Duits kunt spreken, schrijven en luisteren, moet u niet stoppen met de cursus zakelijk Duits. De cultuur is namelijk ook erg belangrijk. Duitsers stellen het namelijk zeer op prijs wanneer u vloeiend Duits kunt en ook nog eens de Duitse normen en waarden kent. Daarom is een cursus zakelijk Duits ook iets voor u. Rotterdam

  De cultuur is per land verschillend en er zijn dan ook vaak problemen wanneer het draait om taal. De taal kan er namelijk voor zorgen dat mensen iets anders interpreteren dan dat jij dat bedoeld. Het is dus van belang dat je de Duitse cultuur kent en weet wat je wel, en wat je niet kunt zeggen. Ook leert u bij de taalcursus zakelijk Duits de grammatica, spelling en zinsopbouw voor het schrijven.

  Daarnaast is het ook nog van groot belang om te snappen hoe Duitsers denken. Dankzij de bloederige geschiedenis van Duitsland denken mensen daar vaak iets anders dan dat wij Nederlanders denken. Daarom zult u er begrip voor moeten leren te krijgen om succesvol zaken te doen.

  Voor meer info : http://www.tandartspraktijkdentia.nl/kunstgebit-rotterdam/

  Tags: ,

 • Leefbaar loon

  Reacties uitgeschakeld voor Leefbaar loon
  april 22, 2015 /  Zakelijk
  Helado

  Grote kledingmerken laten al decennia lang de kleding vervaardigen in de zogenaamde ‘lage  loon landen’. De productiekosten voor deze bedrijven zijn daarom zo laag mogelijk wat een enorm positieve invloed heeft op de winst van deze bedrijven. Steeds meer mensen zetten echter hun vraagtekens bij de werkwijze van deze grote bedrijven. Is het ethisch wel allemaal zo verantwoord denken steeds meer mensen uit de westerse wereld. Recentelijk was er het enorme ongeluk in een fabriek van de H&M wat het leven van tientallen mensen kostte.  Hoewel de omstandigheden en het loon van de werknemers in dit soort landen erg laag zijn verdedigen de grote bedrijven zicht bijna altijd met het gegeven dat de loonverwerking voldoet aan de minimumeisen. Er is echter een verschil tussen een minimumloon en een leefbaar loon. Om te kunnen leven in dit soort landen heb je bijvoorbeeld ook geld nodig om op zij te leggen voor gezondheidszorg.

  Volgens Sara Ceustermans van de Schone Klerencampagne zijn de lonen die grote bedrijven betalen in dit soort landen lang niet altijd genoeg om van te leven.  ‘In Cambodja heb je bijvoorbeeld meer geld nodig om te overleven dan in Bangladesh -een van de armste landen van Azië. Daarom verschillen die cijfers zo van land tot land.’ Het zou dan ook rechtvaardig zijn dat er een salarisberekening komt die rekening houdt met deze verschillen. Consumenten uit de westerse wereld zijn ook over het algemeen echt wel bereidt om iets meer te betalen voor een shirtje of een jeans als ze weten dat de producten op een eerlijke manier tot stand zijn gekomen. Het lijkt er ook op dat de politiek, zowel nationaal als internationaal, een belangrijkere rol hierin moet gaan spelen. Er moet meer dwingende regelgeving komen voor de grote kleding fabrikanten zodat er een eerlijk salaris komt voor de arme bevolking uit deze landen.

  Voor meer info : http://www.cbbs.nl

  Tags: ,

 • Werkjassen vergroten de veiligheid

  Reacties uitgeschakeld voor Werkjassen vergroten de veiligheid
  juni 3, 2014 /  Zakelijk
  Helado

  Werkjassen vergroten de veiligheid

  Voor u als werkgever is het natuurlijk belangrijk dat uw personeel veilig kan werken. Bij een veilige werkomgeving speelt de juiste bedrijfskleding een grote rol. Zo kunnen goede werkjassen het lichaam van uw werknemers beschermen tegen letsel. Daarnaast kunnen werkjassen die uitgevoerd zijn in een felle kleur er ook voor zorgen dat uw mensen beter zichtbaar zijn. Dit is natuurlijk van groot belang als zij vaak op of vlak naast een drukke weg werken. Met een felle jas zijn zij zichtbaarder voor het verkeer en worden ongelukken voorkomen.

   

  Meer voordelen werkjassen

  Maar het dragen van werkjassen biedt nog meer voordelen. Zo kunt u er uw bedrijfsnaam op laten drukken of borduren, waardoor uw personeel goed herkenbaar is als werknemer van uw bedrijf. Daarnaast zorgt het ook meteen voor reclame voor uw onderneming. Een ander voordeel van een werkjas is dat deze vaak extra zakken bevat, waardoor de dragers ervan veel kleine spulletjes gemakkelijk mee kunnen nemen en altijd bij de hand kunnen hebben. Hierdoor kunnen zij hun werk efficiënter uitvoeren. Werkjassen hebben dus als voordeel:

  • dat uw mensen goed herkenbaar zijn als werknemer van uw bedrijf
  • dat u op een eenvoudige en voordelige manier reclame kunt maken voor uw onderneming
  • dat uw personeel efficiënter kan werken, doordat zij veel benodigdheden altijd bij de hand hebben in de zakken van hun jas
  • dat uw werknemers beschermd zijn tegen letsel
  • dat zij zichtbaarder zijn en dat daardoor ongelukken voorkomen worden

   

  Passen

  Als u bij uw leverancier werkjassen gaat bestellen voor uw werknemers, dan is het natuurlijk belangrijk dat u zeker weet dat deze goed passen. De handigste manier om dit te doen is door het bestellen van een paspakket. Iedereen kan dan werkjassen in verschillende maten passen en u kunt vervolgens de juiste maten bestellen.

  Voor meer info : http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/bedrijfskleding-werkkleding/bedrijfskleding-werkjassen

  Tags: