• Hoe vakkundig je ramen en deuren onderhouden?

  Reacties uitgeschakeld voor Hoe vakkundig je ramen en deuren onderhouden?
  januari 15, 2019 /  Woning en Tuin

  Uiteraard plaats ik als vakspecialist veelvuldig ramen en deuren in alle mogelijke materialen. Af en toe moet ik daarna nog wel eens langs voor een klus, maar voor het onderhoud van de ramen en deuren staan mijn klanten zelf in. Hierbij geef ik alvast een aantal essentiële tips om optimaal en langer van je ramen en deuren te genieten.

  Onderhoud pvc ramen en deuren

  Het goede nieuws? Pvc ramen en deuren hebben weinig onderhoud nodig. Logisch dus dat veel mensen voor dit type ramen en deuren kiezen. Als je ze een beetje onderhoud, kunnen ze makkelijk een jaar of 40 mee.

  Wat moet je doen bij het onderhoud van je pvc ramen en deuren:

  • Reinig de ramen een aantal keer per jaar, zo krijgt vuil geen kans om door te dringen.
  • Gebruik een zacht doekje.
  • Smeer de bewegende onderdelen eens per jaar, zo blijven ze langer werken.

  Agressieve reinigingsmiddelen kan je maar beter mijden, ze berokkenen meer schade aan het materiaal dan dat je er baat bij hebt. Maak je ramen goed nat, je hoeft helemaal geen product te gebruiken. Op een nat raam maak je minder snel krassen.

  Onderhoud aluminium ramen en deuren

  Wist je dat aluminium ramen amper stof en vuil aantrekken. Er zijn ook geen spleten, dus vuil kan zich niet ophopen. Twee keer per jaar je ramen reinigen is vaak voldoende om ze in een optimale conditie te houden. Lauw water en een sopje, meer heb je niet nodig om tot een goed resultaat te komen. Vergeet ook niet jaarlijks de bewegende delen even te smeren en maak ook de waterafvoeren vrij.

  Als ik word ingeschakeld voor het onderhoud van ramen en deuren, draait het meestal hierom. Veel moeite kost al het bovenstaande niet, maar je doet wel jaren langer met je ramen: de tijdsinvestering meer dan waard lijkt me!

  Onderhoud houten ramen en deuren

  Als je houten ramen en deuren goed afgewerkt zijn en goed beschermd worden, dan gaan houten ramen en deuren heel wat jaren mee. Door te kiezen voor kwalitatieve houten ramen beschikken ze sowieso al over een goede bescherming. Een onderhoudsbeurt om de 5 jaar volstaat bij houten ramen. Door ze dan een nieuwe laklaag te geven en ze te beitsen, houd je ze in prima staat. Bij kwalitatieve houten ramen en deuren hoef je je niet bezig te houden met verflagen te verwijderen, je kan de oude laag simpelweg aandikken.

  Uiteraard kan je hout baat hebben bij een smeerbeurt met olie om de 2 à 3 jaar.

  Zijn je ramen en deuren aan vervanging toe?

  Ongeacht het materiaal van je ramen en deuren, soms zijn ze door slijtage aan vervanging toe of wil je een nieuwe uitstraling aan je woning geven. Uiteraard sta ik dan als vakspecialist voor je klaar om de ramen en deuren in het door jou gewenste materiaal te monteren.

  Voor meer info : http://www.xavierdebouwexpert.be/nl/blog/ramen-en-deuren/

  Tags:

 • Vinyl de ideale vloer? Lees hier de voordelen van Novilon vinyl

  Reacties uitgeschakeld voor Vinyl de ideale vloer? Lees hier de voordelen van Novilon vinyl
  december 6, 2018 /  Woning en Tuin

  Ben je op zoek naar een vinyl vloer? Overweeg dan eens Novilon. Novilon is ideaal wanneer je jezelf niet druk wil maken om krassen, vlekken of veel onderhoud. Als je kiest voor Novilon kies je voor een solide basis. Want Novilon is niet alleen 100% Dutch Design, maar ook onderhoudsvriendelijk, sterk, comfortabel, stil en duurzaam. Benieuwd naar een duurzame Novilon vinyl vloer? Lees dan snel verder.

  Een duurzame vinyl vloer

  Novilon neemt het milieu serieus. Je bent dus altijd zeker dat je een duurzame en milieuvriendelijke vloer in huis haalt. De lange levensduur bespaart grondstoffen. Net als eenvoudig onderhoud: minder stofzuigen, minder water en schoonmaakmiddelen. Kies je voor Novilon? Dan heb je een een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Novilon heeft bijvoorbeeld een Diamond Seal toplaag: een laag die beschermt tegen krassen en vlekken. Tevens zorgt deze laag voor en matte en natuurlijke uitstraling. Hierdoor komen ook eventuele dessins en structuren goed tot hun recht.

  Novilon vinyl collectie

  Er zitten dus veel voordelen aan Novilon vinylvloer. Naast alle praktische voordelen is er nog een groot voordeel: het brede assortiment. Novilon vinyl is namelijk verkrijgbaar in: Novilon hout, Novilon beton, Novilon abstract en Novilon vtwonen. Dankzij de verschillende collecties van Novilon heb je een ruime keus. Houd je van de warme uitstraling van hout? Ga dan voor Novilon hout. Of houd je meer van een industriële look? Kies dan voor Novilon beton. Er is altijd een Novilon vinylvloer die bij jou past!

  Een vinyl vloer leggen kun je gemakkelijk zelf doen of overlaten aan een professional. Een groot voordeel van Novilon is dat je deze in het gehele huis kunt leggen. Novilon vinyl is dus gemakkelijk door te leggen. Zelfs in de badkamer en op de trap!

  Voor meer info : https://www.lovelife-forbo.nl/

  Tags: ,

 • Welke vinyl vloer past het beste bij jou?

  Reacties uitgeschakeld voor Welke vinyl vloer past het beste bij jou?
  november 15, 2017 /  Woning en Tuin

  Je hebt net een nieuwe woning gehuurd of gekocht en hebt besloten dat je een vinyl vloer wilt leggen. Maar welke kun je dan het beste kiezen? En is vinyl wel een goede keuze? Hieronder een aantal tips bij het kiezen van jouw ultieme vinyl vloer.

  Het onderhouden van een vinyl vloer

  Als je een vinyl vloer gaat leggen is het van belang dat je hem goed legt. Doe je dit niet, dan kost het je uiteindelijk alleen maar extra werk.Vermijd overbelichting, hierdoor kan het vinyl verkleuren of vergelen. Als de vinyl vloer is gelegd, dien je er minimaal 24 uur zo min mogelijk op te lopen. Kijk uit met naaldhakken en of andere scherpe voorwerpen. Hierdoor kan de vinyl vloer ernstig beschadigd raken.

  Hoe leg ik een vinyl vloer?

  Bij het leggen van een vinyl vloer zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten. Helemaal als je dit gaat doen in een grote ruimte waar andere ruimtes aan grenzen. Het is belangrijk om de vinyl vloer in verschillende ruimtes netjes op elkaar te laten aansluiten. Je kan een vinyl vloer laten leggen door professionals. Wil je het toch zelf proberen? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Lees ten eerste de handleiding van de vinyl vloer goed door en volg de juiste stappen. Zorg daarnaast voor een geschikte ondervloer. Niet iedere ondervloer is in de juiste conditie om er een vinyl vloer overheen te kunnen leggen. Voor het beste resultaat moet de ondervloer gelijk en glad zijn. Er mogen geen gaten of deuken in zitten. Vul deze op voordat je de vloer gaat leggen. Bovendien moet de ondervloer vuil, vlek en vochtvrij zijn.

  Hoe moet je een vinyl vloer schoonmaken?

  Over het algemeen heeft een vinyl vloer weinig onderhoud nodig en is hij makkelijk schoon te maken. De meeste gezinnen met kinderen en huisdieren zijn het erover eens dat een vloer snel vies wordt en krast. Een vinyl vloer is daarom een prima uitkomst! De vloer is bestand tegen nattigheid en makkelijk schoon te maken doordat het vuil er nauwelijks vat op heeft. Je kan de vloer stofzuigen (roterende borstels uitzetten en zacht opzetstuk gebruiken) en dweilen. Reinigen met stoommachines is niet aan te raden.

  Ben je op zoek naar een goede en mooie vinyl vloer? Wil je zelf een vinyl vloer gaan leggen of wil je hem laten leggen? Forbo Love Life heeft een uitgebreide collectie aan vinyl vloeren en kan je daarnaast uitstekend adviseren bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op met Forbo Love Life voor meer informatie.

  Voor meer info : http://www.lovelife-forbo.nl/

  Tags: ,

 • Tuinman gezocht Den Haag

  Reacties uitgeschakeld voor Tuinman gezocht Den Haag
  september 18, 2016 /  Woning en Tuin

  In heel Nederland wordt er vaak naar een tuinman gezocht, maar vooral in de randstad lijkt het erop alsof de tuinmannen steeds populairder worden. Zo ook in de plaats Den Haag. We zien in de statistieken steeds vaker terug dat mensen zoeken naar tuinman gezocht Den Haag. Misschien komt het ook doordat de economische crisis voorbij is en dat steeds meer mensen budget vrij hebben om een tuinman in te huren.

  In Den Haag wordt vaak een tuinman gezocht om voor opdrachtgevers het tuinonderhoud uit te voeren. Het gaat daarbij om verschillende werkzaamheden die in de tuin uitgevoerd moeten worden. Omdat een tuinman veel kennis van tuinen en het tuinonderhoud heeft is een tuinman ideaal wanneer u bijvoorbeeld:

  • Beplanting en bomen wilt laten snoeien
  • De grond wilt laten bemesten maar niet goed weet welk type bemesting u nodig heeft voor de verschillende soorten planten, bomen en struiken
  • Uw vijver wilt laten onderhouden
  • Uw gazon wilt laten onderhouden of wanneer u uw gazon wilt vernieuwen
  • Uw tuin een voorjaarsbeurt wilt laten geven of wanneer uw tuin winterklaar gemaakt moet worden
  • Het onkruid en andere ongewenste beplanting wilt laten verwijderen
  • Niet weet op welke manier u uw coniferenhaag het beste kunt onderhouden en dit aan een tuinman wilt uitbesteden
  • Uw tuin periodiek schoon wilt laten maken
  • Geen verstand heeft van elektra en u de tuinverlichting wilt vernieuwen

  Een tuinman gezocht, maar is het wel echt nodig?

  Wanneer u een tuinman zoekt dan is het waarschijnlijk ook echt nodig om een tuinman in te huren. U zoekt immers niet voor niets naar een tuinman. Toch kunt alleen u uiteindelijk beslissen of u echt een tuinman nodig heeft of niet. Die keuze kunnen wij niet voor u maken. Wellicht helpt het als wij de voordelen van een tuinman voor u op een rijtje zetten. Aan de hand van die voordelen kunt u wellicht beter bepalen of het voor u wenselijk is om een tuinman in te huren of niet:

  • De prijs van een tuinman ligt meestal lager dan die van een hoveniersbedrijf
  • Het inhuren van een tuinman zal u tijd besparen die u aan andere zaken zoals hobby’s of andere vormen van vrije tijd kunt besteden
  • Een tuinman is een specialist op het gebied van tuinonderhoud en weet precies wat er gedaan moet worden zodat u op ieder moment van het jaar van uw tuin kunt genieten
  Voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl
 • Tuinmeubelen aanbieding en tuinstoelen in moderne of klassieke stijl

  Reacties uitgeschakeld voor Tuinmeubelen aanbieding en tuinstoelen in moderne of klassieke stijl
  augustus 30, 2016 /  Woning en Tuin

  Ook tuinstoelen vindt u onder de tuinmeubelen in de aanbieding. Houdt u van een klassieke of een moderne stijl? Tuinmeubelen in de aanbieding maar ook tuinstoelen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen. Dat is goed om te weten want zo vindt u altijd de producten die aansluiten bij uw wensen. Gaat u voor klassiek en schaft u meubels aan van hout? Hout is sfeervol en heeft een authentieke uitstraling. Doorgaans vragen deze meubelen wel meer onderhoud dan bijvoorbeeld tuinmeubelen van aluminium of metaal. Wilt u bij de tijd zijn? Kies dan voor meubels voor in de tuin gemaakt van polyrotan. Dit materiaal is niet alleen robuust. Het is ook nog eens onderhoudsvriendelijk. En ook niet onbelangrijk: ze zijn hip!

  Tuinmeubelen aanbieding en tuinstoelen: makkelijk te onderhouden

  De meeste tuinmeubelen kunnen wel tegen een stootje. Het kan zomaar zo zijn dat ze een half jaar buiten staan en dan is het belangrijk dat ze in een goede conditie blijven. Wanneer het erg slecht weer wordt of vaak regent, is het wel verstandig de tuinmeubelen zoals tuinstoelen naar binnen te halen. Dat is immers de beste bescherming. Maar het is ook mogelijk om de tuinmeubelen af te dekken met een speciale afdekhoek. Zo blijven de meubelen droog en kunnen ze gewoon buiten blijven staan. Dat is natuurlijk wel een stuk gemakkelijker dan dat u de meubels moet verplaatsen.

  Tuinmeubelen aanbieding en tuinstoelen: bereid u voor op warme lente- en zomerdagen

  De eerste warme dagen van het voorjaar zijn voor veel mensen een aanleiding om zich te oriënteren op tuinmeubelen in de aanbieding. Veel tuincentra pakken groots uit. Van tuinstoelen tot complete loungesets en parasols. Ze hebben het allemaal. Vaak zijn de tuinartikelen scherp geprijsd, en dat is wel zo prettig. De keuze op het gebied van tuinmeubelen is eindeloos. Doorgaans kan er een keuze worden gemaakt uit diverse hoogwaardige merken. Dit maakt het extra eenvoudig om tuinmeubelen af te stemmen op de woonwensen en smaak van de klant. Voor het aanschaffen van de meubelen hoeft u de deur niet uit. Dit kan ook snel en eenvoudig online.

  Voor meer info : https://www.vdgarde.nl/

  Tags: ,

 • Luxe tuinhuizen: de verdiende aandacht aan de afwerking

  Reacties uitgeschakeld voor Luxe tuinhuizen: de verdiende aandacht aan de afwerking
  augustus 25, 2016 /  Woning en Tuin

  Een prefab tuinhuis of een tuinhuis op maat. Een specialist kan diverse tuinhuizen moeiteloos realiseren. Niet alleen het soort bouwwerk dat u wilt laten realiseren speelt een rol. Ook aandacht voor de afwerking van luxe tuinhuizen is van belang. Ook hierbij worden de wensen van de klant meegenomen. Tuinhuizen kunnen door een specialist zowel voor particuliere- als zakelijke afnemers worden vervaardigd. Er kan een keuze worden gemaakt uit diverse materialen en prijsklassen. Het is verstandig altijd eerst een oriënterend gesprek aan te gaan met de specialist zodat u een beetje weet waar u aan toe bent. 

  Een offerte opvragen voor het laten maken van luxe tuinhuizen

  Een ervaren team kan vrijwel alles op het gebied van luxe tuinhuizen moeiteloos realiseren. Ook is er veel mogelijk als het gaat over een prefab tuinhuis en een tuinhuis op maat. Van standaard tuinhuizen tot complete gasthuizen, clubgebouwen, poolhouses en recreatiebedrijven. De mogelijkheden zijn divers. Blommers Bouwsystemen maakt het met regelmaat tuinhuizen voor uiteenlopende doeleinden, zowel voor particulieren als bedrijven. Het is verstandig vooraf altijd een prijsopgave op t laten stellen zodat u zeker weet dat u nooit te veel betaalt. Bovendien krijgt u zo op voorhand een goed beeld van de mogelijkheden en dat is wel zo prettig.

  Tuinhuis op maat geheel volgens uw wensen en voorkeuren

  Een tuinhuis maakt de tuin compleet. Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om dit te realiseren. Zo kan er worden gekozen voor een prefab tuinhuis. Deze kan op dezelfde dag worden geleverd en geplaatst. Het is een slimme investering. Een prefab model is gunstig geprijsd en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wie liever een tuinhuis wil dat past bij de stijl van het huis en de tuin kan kiezen voor luxe tuinhuizen of bijvoorbeeld de vervaardiging van een tuinhuis op maat. Hierbij kan geheel volgens de wensen en voorkeuren van de opdrachtgever een tuinhuis worden vervaardigd. Zo wordt vraag en aanbod maximaal op elkaar afgestemd.

  Voor meer info : https://www.blommers.nl/

  Tags: , ,

 • Veilig en gemakkelijk een zitzak online bestellen

  Reacties uitgeschakeld voor Veilig en gemakkelijk een zitzak online bestellen
  augustus 24, 2016 /  Woning en Tuin

  Waar let je op bij het kopen van een zitzak? Vind je een lage prijs of goede kwaliteit belangrijk? Een goede prijs-kwaliteitverhouding is belangrijk. En goed in je huist of tuin passen. Bestel je vandaag een zitzak bij 4-Casa, dan heb je deze morgen al in huis. Je kunt gemakkelijk en veilig online betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Bij 4-Casa zijn de zitzakken een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders, omdat deze door henzelf geproduceerd worden, gewoon in Nederland! Er wordt dan ook door heel Nederland geleverd, maar ook in onder andere Duitsland en België.

  Zitzak voor kinderen in verschillende kleuren

  Kinderen vinden zitzakken vaak helemaal geweldig. Ze zijn stoer, kleurrijk en speels. Je kunt er op veel verschillende manieren op zitten, en ze zijn ook nog eens lekker zacht. Daarom heet 4-Casa een zitzak speciaal voor kinderen ontwikkeld. Deze zitzakken zijn wat kleiner, 100×140 centimeter. Een perfect kinderformaat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals paars, roze, groen, blauw, antraciet, grijs, zwart en rood. Het is daarnaast ook mogelijk om een naam te laten drukken op de zitzak! Een perfect cadeautje voor een kind, bijvoorbeeld voor op zijn of haar slaapkamer! Deze zitzakken zijn makkelijk schoon te maken en zowel binnen als buiten te gebruiken doordat ze extra stevig zijn.

  XXL zitzak voor extra comfort

  Er zijn zitzakken in verschillende soorten en maten. Zitzakken voor kinderen, zitzakken voor buiten en zitzakken voor binnen. Wil je graag een zitzak voor op de boot om op te relaxen, of ter aanvulling van je interieur? Er zijn veel opties. Er is nu ook een XXL zitzak; die is extra comfortabel! Deze hebben een afmeting van 195×135 centimeter en is bij 4-Cassa verkrijgbaar in wel 15 verschillende kleuren. Het is met deze XXL zitzak mogelijk om in veel verschillende posities te zitten en te liggen. Ze zijn makkelijk te reinigen met water en zeep en zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De ideale zitzak dus!

  Voor meer info : http://www.4-casa.nl/

  Tags:

 • Nieuwbouw in Spanje tegen zeer scherpe prijzen!

  Reacties uitgeschakeld voor Nieuwbouw in Spanje tegen zeer scherpe prijzen!
  juli 30, 2016 /  Woning en Tuin

  Terwijl je hier fortuinen voor een nieuwe villa moet neertellen kan dat in Spanje een heel pak goedkoper. Bovendien is het weer er het hele jaar door schitterend, de luchtkwaliteit een pak beter en het levensritme veel trager. Waarom zou je dus hier blijven als je ook een nieuwbouw villa in Spanje kan kopen? Zeker als je kan rekenen op de specialist in nieuwbouw villa’s in Spanje, Puurspanje!

   

  Nieuwbouw Spanje te koop zonder zorgen

  Puurspanje werkt enkel met nieuwbouw. Geen renovaties, geen onderhoud, maar alles nieuw. Je wil toch genieten, nee? Je bent voor jaren gerust en kan alles nog volledig laten inrichten naar jouw smaak en wensen. Een nieuwbouw langs de Costa Blanca in Spanje kopen moet een plezier zijn. Puurspanje laat je zelf de sfeer, de locatie en zelfs de buurt bepalen, want met hun onovertroffen aanbod hebben ze vast wel een pand dat perfect aan jouw verwachtingen voldoet.

  Wie denkt dat een nieuwbouw villa in Spanje kopen onbetaalbaar is, die moet de mensen van Puurspanje maar eens contacteren. Ze hebben al meer dan 10 jaar ervaring, kennen de regio als hun broekzak en hebben een neus voor zaakjes. Al vanaf 189.000 euro hebben ze villa’s in hun aanbod. Daar heb je in België nog geen rijhuis voor. En dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of de afwerking. De vastgoedprijzen voor nieuwbouw villa’s in Spanje zijn nu eenmaal een pak lager. Je krijgt dus veel meer waar voor je geld, waarom zou je in het kille België blijven?

   

  Puurspanje, dé specialist als je een nieuwbouw villa in Spanje wil kopen

  Puurspanje kan heel wat positieve referenties voorleggen. Met een regionaal kantoor kennen ze de Costa Blanca en de Costa Calida als hun broekzak. Ze helpen je verder in het Nederlands en staan je met raad en daad bij. Logisch dus dat heel wat tevreden klanten dit laten blijken op hun website purespain.com. Op deze site vind je een heel groot aanbod aan nieuwbouw villa’s in Spanje, waar je ongetwijfeld je smaak tussen zal vinden.

  Een aankoop van een nieuwbouw villa in Spanje is geen kleine beslissing. Puurspanje doet dan ook enkel zaken met gereputeerde bouwheren, maakt steeds gebruik van een bankgarantie en laat advocaten de documenten uitpluizen. Terwijl u zorgeloos geniet van uw villa en de zon, brengen zij alle administratie in orde. Heerlijk toch!

  Surf vandaag nog naar purespain.com of stuur Puurspanje een mailtje. Ze spelen kort op de bal, helpen bij het zoeken naar jouw droomvilla en staan je objectief met raad en daad bij. Een nieuwbouw villa in Spanje is ook voor jou mogelijk, waarom zou je deze kans laten schieten?

  Al vanaf 189.000 woon je in jouw paleis in Spanje en laat de rest maar in het koude weer zitten, terwijl jij geniet van je zon in je nieuwbouw villa in Spanje die je gekocht hebt.

  Voor meer info : https://www.purespain.com/nieuwbouw-villa-spanje/

  Tags: , ,

 • Vervang radiatoren in huis door onzichtbare vloerverarming

  Reacties uitgeschakeld voor Vervang radiatoren in huis door onzichtbare vloerverarming
  juli 27, 2016 /  Woning en Tuin

  Kies voor stijlvol wonen en laat vloerverarming installeren. Het is bijzonder betaalbaar. Dat vloerbedekking tegenwoordig zelf gelegd kan worden is al bekend. Maar wist u ook dat vloerverwarming zelf gelegd kan worden? Bij een specialist als 123Vloerverwarming treft u een aantal doe-het-zelf pakketten aan, waarmee u eenvoudig en snel zelf vloerverwarming kunt aanleggen. Het is wel aan te raden om bij de specialist na te vragen of uw woonsituatie geschikt is voor vloerverwarming met een doe-het-zelf pakket. Ook is het verstandig osm vóór het leggen van vloerverwarming om tips en advies te vragen. Zo gaat u goed voorbereid aan de slag en kunt u de meest voorkomen fouten voorkomen. U zult snel kunnen genieten van uw werk.

  Vloerverwarming: een zuinige manier van uw huis verwarmen

  Naast dat vloerverwarming een behaaglijke vorm van verwarming is, is het ook een zeer zuinige type verwarming. Dankzij de stralingswarmte en de gelijkmatige temperatuurverdeling kan de temperatuur binnen een vertrek met 1 tot 2 graden lager liggen dan bij andere verwarmingssystemen. Dit zorgt voor een energiebesparing van 6 tot 12%. Bovendien werkt vloerverwarming met lage systeemtemperaturen, waardoor warmteverlies van de leidingen beperkt blijft. Tot slot wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles zorgt ervoor dat u bespaart op uw energiekosten. Vloerverwarming kopen is dus een goede investering die u vanzelf terugbetaald krijgt. Informeren naar de mogelijkheden ten aanzien van vloerverwarming is dus zeker de moeite waard.

  Verschillende systemen van vloerverwarming

  Wanneer u besloten heeft om vloerverwarming in huis te halen, dan komt u al snel bij het volgende vraagstuk: voor welk systeem kiest u? Er zijn namelijk diverse soorten vloerverwarming beschikbaar. Afhankelijk van uw woonsituatie is het ene systeem geschikter dan het andere systeem. Een droogsysteem is bijvoorbeeld enkel mogelijk als u een houten balkenlaag met houten vloerdelen heeft. Een vloerverwarming in matten is dan weer geschikt voor als er nog geen dekvloer aanwezig is, dus alleen nog een ruwe betonvloer. Ook een vloerverwarming frezen, in een noppenplaat of een elektrische vorm van vloerverwarming behoren de mogelijkheden. Vanwege de vele mogelijkheden is het verstandig om eens contact op te nemen met een vloerverwarmingsspecialist. Hij of zij kan u precies vertellen welk systeem geschikt is voor uw huidige vloer.

  Voor meer info : https://www.123vloerverwarming.nl/

  Tags:

 • Teak tuinmeubelen voor elk seizoen

  Reacties uitgeschakeld voor Teak tuinmeubelen voor elk seizoen
  juli 26, 2016 /  Woning en Tuin

  Welk seizoen het ook is, als u een mooie tuin heeft dan wilt u hiervan kunnen genieten. Luxe tuinmeubilair van kwaliteit mag niet ontbreken in dit plaatje. Goede tuinmeubelen moeten aan een aantal eisen voldoen. In de zomer wilt u dat het comfortabel genoeg is om heerlijk te kunnen ontspannen in de tuin, en daarnaast wilt u ook graag dat het stijlvol genoeg is om naar te kunnen kijken als het buiten koud is. Daarbij is het belangrijk dat uw tuinmeubelen stevig en duurzaam zijn, zodat ze heel het jaar buiten kunnen staan zonder onderhoud nodig te hebben. 

  Groot assortiment

  De tuinmeubelen die aan al deze eisen voldoen zijn teakhouten tuinmeubelen. Bij De Teakspecialist kunt u een groot assortiment teak tuinmeubelen vinden. We hebben vele verschillende soorten en maten op voorraad, zodat u altijd iets kunt vinden dat perfect in uw tuin past. Voor onze teak tuinmeubelen wordt plantage teakhout gebruikt, maar ook gerecycled teakhout. Dit laatste heeft een iets andere kleur en een klassiekere uitstraling. U vindt bij ons zonder twijfel uw teak loungebank of uw teakhouten tuintafel naar wens. U kunt ook uw favoriete kussens uitkiezen bij uw tuinstoelen of loungeset. 

  Webshop en showroom 

  Op onze website vindt u het gehele assortiment teakhouten tuinmeubelen met duidelijke foto’s en een gedetailleerde omschrijving erbij. U kunt gemakkelijk uw gewenste tuinmeubelen vinden door te zoeken op categorie. Daarbij kunt u de zoekresultaten sorteren op onder andere merk en prijs. Uw bestelling bezorgen we bij u voor de deur, volledig gemonteerd en klaar voor gebruik. De Teakspecialist bezorgt door heel Europa. Als u onze teak tuinmeubelen graag in het echt wilt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Naarden. Hier vindt u zeker weten de teakhouten stationsbank of het teak ligbed waar u naar op zoek bent.

  Voor meer info : https://www.deteakspecialist.nl/

  Tags: ,