• Een slotenmaker in de buurt van Gent vinden?

  Reacties uitgeschakeld voor Een slotenmaker in de buurt van Gent vinden?
  februari 25, 2021 /  Woning en Tuin

  Een slotenmaker die betaalbaar is, betrouwbaar en van aanpakken weet? Dan zit je goed bij Lock-it. Deze slotenmaker in de regio Gent heeft een uitstekende reputatie, beschikt over tientallen positieve reviews en hanteert correcte prijzen. Een uitzondering in een sector waarin er heel wat kaf tussen het koren zit.

  Betrouwbare slotenmaker regio Gent

  Lock-it, een slotenmaker die dichtbij Gent gevestigd is, is niet alleen betrouwbaar, deze slotenmaker is ook snel ter plaatse. Met een 24/7-service, kun je dag en nacht rekenen op de expertise van deze ervaren slotenmaker. Sloten hebben weinig geheimen voor deze specialist in sloten die actief is als slotenmaker in de ruime regio van Gent. Omdat je kiest voor een regionale slotenmaker word je ook niet geconfronteerd met een torenhoge verplaatsingsvergoeding. Een ‘probleem’ dat zich met andere slotenmakers vaak voordoet.

  Een slotenmaker die voor oplossingen zorgt

  Lock-it, mag dan gevestigd zijn in de regio Gent, er is een netwerk aan slotenmakers actief over gans Vlaanderen. Gelijk waar je woont is er dus een lokale slotenmaker actief, waardoor je snel verder geholpen wordt als je je bijvoorbeeld hebt buitengesloten, je sleutel is afgebroken of de cilinder van je slot dienst weigert. Het is wel fijn om te weten dat je bij problemen met je slot verder geholpen wordt. Uiteraard kan je de mensen van Lock-it ook contacteren voor minder dringende zaken. Een slot vervangen is dan ook een koud kunstje voor deze slotenmaker, gevestigd in de buurt van Gent.

  Slotenmaker met winkel in de buurt van Gent

  Slotenmakers zijn vaak op de baan, maar bij Lock-it beschikken ze ook effectief over een fysieke winkel. Recent werd een nieuwe shop geopend in Eeklo. Hier kun je terecht voor allerhande veiligheidsoplossingen en ervaren slotenmakers staan er klaar om je advies te geven. Zit je met problemen met een slot in de buurt van Gent, dan hoef je uiteraard niet eerst naar de shop, maar komt er een ervaren slotenmaker naar je toe. Het is echter een hele geruststelling dat er ook een centraal aanspreekpunt is. Er zijn heel wat malafide slotenmakers, maar dit is geenszins het geval bij Lock-it.

  Voor meer info : https://www.slotenmakerlock-it.be/slotenmaker/gent
 • Aardlekbeveiliging is de stille kracht in uw meterkast

  Reacties uitgeschakeld voor Aardlekbeveiliging is de stille kracht in uw meterkast
  november 27, 2020 /  Woning en Tuin
  Helado

  De aardlekbeveiliging beschermt ons tegen een mogelijke elektrische schok bij het aanraken van een apparaat met een technisch probleem.

   

  Beveiligingscircuit

   

  Het beveiligingscircuit bestaat uit aardlekschakelaars en per apparaat een elektrische draad, die van de behuizing naar een geaard stopcontact gaat. Die aarddraad gaat binnen dezelfde mantel als de twee draden die het apparaat voeden. Als om een of andere reden de behuizing van een apparaat, zoals bijvoorbeeld een koelkast, onder spanning komt te staan, dan gaat er via de aarddraad een stroom lopen naar de aardaansluiting van het stopcontact. Die stopcontacten dienen uiteraard op een degelijke manier te zijn geaard. En ook de aardingsdraad moet er blijven en goed contact maken met de behuizing. De genoemde stroom hoort er niet te zijn en wordt daarom een lekstroom genoemd. Vaak is de oorzaak een probleem in de bekabeling, die bijvoorbeeld oud is en waarvan de afscherming niet meer afdoende is of men is onvoorzichtig met een apparaat en veroorzaakt een kortsluiting. Die lekstroom laat een aardlekschakelaar springen en op die manier wordt de stroom onderbroken naar de punten die erop zijn aangesloten. Daar kan letterlijk een mensenleven mee worden gered.

   

  Aardlekschakelaar

   

  De kerncomponent van de aardlekbeveiliging is de aardlekschakelaar. Bij een lekstroom van bijvoorbeeld 30mA, deze laatste waarde hangt af van voor welke waarde de schakelaar is gemaakt, springt de schakelaar. De aardlekschakelaar is een vervanging van de ouderwetse stop. Die laatste kon na springen worden weggegooid. De aardlekschakelaar kan na oplossing van het lek weer worden teruggeschakeld. Als de aardlekschakelaar blijft springen, heeft dat niet door de schakelaar te komen. Er loopt wellicht nog altijd een lekstroom. Vervang nooit een schakelaar met een met een groter ampèrage. Sinds 1975 is het gebruik van aardlekschakelaars verplicht voor woningen bij nieuwe installaties of veranderingen daaraan. Er moeten tenminste twee aardlekschakelaars per installatie worden gebruikt sinds 2005. De NEN-norm 1010 is van toepassing. De aardlekschakelaars bevinden zich in de meterkast Ze hebben een testknop en het is zaak om de aardlekschakelaars regelmatig te testen. Valt een test negatief uit voor een aardlekschakelaar, dan dient die te worden vervangen. Let bij aanschaf van een schakelaar op het type en het ampèrage.

   

  Voor meer info : https://www.installatievakwinkel.nl/elektra/meterkast/aardlekbeveiliging
 • Op zoek naar tuinmeubelen? Hier een aantal tips.

  Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar tuinmeubelen? Hier een aantal tips.
  april 18, 2020 /  Woning en Tuin
  Helado

  Als je opzoek bent naar bepaalde tuinmeubelen en je al andere tuinmeubelen hebt, dan kan je hier ook beter rekening mee houden. Sommige materialen passen nu eenmaal niet mooi bij elkaar, terwijl andere elkaar perfect aanvullen. Als je echt zeker wilt zijn dat ze goed bij elkaar passen, kies je het best voor een tuinmeubelen set. Op die manier heb je alle tuinspullen die je nodig hebt in één keer. Als je dat liever niet wilt, dan kan je ook altijd een foto nemen van je tuinmeubelen en raad vragen aan een specialist in de winkel. 

  Als je gezegend bent met een mooie tuin, dan moet je daar het beste uithalen en hoe kan je dat beter doen dan door gebruik te maken van mooie tuinmeubelen? Wil je tuinmeubelen kopen, maar vind je het moeilijk om te kiezen? We helpen je een handje!

  Bepaal op voorhand een plekje waar je de tuinmeubels het best kan plaatsen. Neem tijd om het plekje goed te bekijken. Is er een afdak of wil je de meubelen in het midden van je tuin plaatsen? Als er geen afdak aanwezig is, dan moet je kiezen voor tuinmeubels die goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Kijk ook naar de ondergrond. Als de ondergrond niet zo stevig is, dan is het belangrijk om stevige en stabiele tuinmeubelen te kopen. Bekijk ook hoeveel plek je hebt en meet de ruimte af, zo kan je bepalen hoeveel tuinmeubelen je er kan plaatsen en hoe groot deze mogen zijn.

  Net zoals in je huis, heeft je tuin een bepaalde uitstraling, meestal leunt deze dicht aan tegen de interieurstijl van je huis. Wil je liever een trendy en strakke uitstraling? Kies dan voor moderne tuinmeubelen zonder tierlantijntjes. Voor een warme en landelijke uitstraling, kies je het best voor houten tuinmeubelen of tuinmeubelen met iets meer karakter. Kies dus voor tuinmeubelen die de sfeer die je wilt creëren compleet maken! Weet je niet goed welke stijl je moet kiezen? Kies dan neutrale tuinmeubels. Deze kan je nog omtoveren aan de hand van kussens.

  Voor meer info : https://www.suns-tuinmeubelen.nl/
 • Hoe vakkundig je ramen en deuren onderhouden?

  Reacties uitgeschakeld voor Hoe vakkundig je ramen en deuren onderhouden?
  januari 15, 2019 /  Woning en Tuin
  Helado

  Uiteraard plaats ik als vakspecialist veelvuldig ramen en deuren in alle mogelijke materialen. Af en toe moet ik daarna nog wel eens langs voor een klus, maar voor het onderhoud van de ramen en deuren staan mijn klanten zelf in. Hierbij geef ik alvast een aantal essentiële tips om optimaal en langer van je ramen en deuren te genieten.

  Onderhoud pvc ramen en deuren

  Het goede nieuws? Pvc ramen en deuren hebben weinig onderhoud nodig. Logisch dus dat veel mensen voor dit type ramen en deuren kiezen. Als je ze een beetje onderhoud, kunnen ze makkelijk een jaar of 40 mee.

  Wat moet je doen bij het onderhoud van je pvc ramen en deuren:

  • Reinig de ramen een aantal keer per jaar, zo krijgt vuil geen kans om door te dringen.
  • Gebruik een zacht doekje.
  • Smeer de bewegende onderdelen eens per jaar, zo blijven ze langer werken.

  Agressieve reinigingsmiddelen kan je maar beter mijden, ze berokkenen meer schade aan het materiaal dan dat je er baat bij hebt. Maak je ramen goed nat, je hoeft helemaal geen product te gebruiken. Op een nat raam maak je minder snel krassen.

  Onderhoud aluminium ramen en deuren

  Wist je dat aluminium ramen amper stof en vuil aantrekken. Er zijn ook geen spleten, dus vuil kan zich niet ophopen. Twee keer per jaar je ramen reinigen is vaak voldoende om ze in een optimale conditie te houden. Lauw water en een sopje, meer heb je niet nodig om tot een goed resultaat te komen. Vergeet ook niet jaarlijks de bewegende delen even te smeren en maak ook de waterafvoeren vrij.

  Als ik word ingeschakeld voor het onderhoud van ramen en deuren, draait het meestal hierom. Veel moeite kost al het bovenstaande niet, maar je doet wel jaren langer met je ramen: de tijdsinvestering meer dan waard lijkt me!

  Onderhoud houten ramen en deuren

  Als je houten ramen en deuren goed afgewerkt zijn en goed beschermd worden, dan gaan houten ramen en deuren heel wat jaren mee. Door te kiezen voor kwalitatieve houten ramen beschikken ze sowieso al over een goede bescherming. Een onderhoudsbeurt om de 5 jaar volstaat bij houten ramen. Door ze dan een nieuwe laklaag te geven en ze te beitsen, houd je ze in prima staat. Bij kwalitatieve houten ramen en deuren hoef je je niet bezig te houden met verflagen te verwijderen, je kan de oude laag simpelweg aandikken.

  Uiteraard kan je hout baat hebben bij een smeerbeurt met olie om de 2 à 3 jaar.

  Zijn je ramen en deuren aan vervanging toe?

  Ongeacht het materiaal van je ramen en deuren, soms zijn ze door slijtage aan vervanging toe of wil je een nieuwe uitstraling aan je woning geven. Uiteraard sta ik dan als vakspecialist voor je klaar om de ramen en deuren in het door jou gewenste materiaal te monteren.

  Voor meer info : http://www.xavierdebouwexpert.be/nl/blog/ramen-en-deuren/

  Tags:

 • Tuinman gezocht Den Haag

  Reacties uitgeschakeld voor Tuinman gezocht Den Haag
  september 18, 2016 /  Woning en Tuin
  Helado

  In heel Nederland wordt er vaak naar een tuinman gezocht, maar vooral in de randstad lijkt het erop alsof de tuinmannen steeds populairder worden. Zo ook in de plaats Den Haag. We zien in de statistieken steeds vaker terug dat mensen zoeken naar tuinman gezocht Den Haag. Misschien komt het ook doordat de economische crisis voorbij is en dat steeds meer mensen budget vrij hebben om een tuinman in te huren.

  In Den Haag wordt vaak een tuinman gezocht om voor opdrachtgevers het tuinonderhoud uit te voeren. Het gaat daarbij om verschillende werkzaamheden die in de tuin uitgevoerd moeten worden. Omdat een tuinman veel kennis van tuinen en het tuinonderhoud heeft is een tuinman ideaal wanneer u bijvoorbeeld:

  • Beplanting en bomen wilt laten snoeien
  • De grond wilt laten bemesten maar niet goed weet welk type bemesting u nodig heeft voor de verschillende soorten planten, bomen en struiken
  • Uw vijver wilt laten onderhouden
  • Uw gazon wilt laten onderhouden of wanneer u uw gazon wilt vernieuwen
  • Uw tuin een voorjaarsbeurt wilt laten geven of wanneer uw tuin winterklaar gemaakt moet worden
  • Het onkruid en andere ongewenste beplanting wilt laten verwijderen
  • Niet weet op welke manier u uw coniferenhaag het beste kunt onderhouden en dit aan een tuinman wilt uitbesteden
  • Uw tuin periodiek schoon wilt laten maken
  • Geen verstand heeft van elektra en u de tuinverlichting wilt vernieuwen

  Een tuinman gezocht, maar is het wel echt nodig?

  Wanneer u een tuinman zoekt dan is het waarschijnlijk ook echt nodig om een tuinman in te huren. U zoekt immers niet voor niets naar een tuinman. Toch kunt alleen u uiteindelijk beslissen of u echt een tuinman nodig heeft of niet. Die keuze kunnen wij niet voor u maken. Wellicht helpt het als wij de voordelen van een tuinman voor u op een rijtje zetten. Aan de hand van die voordelen kunt u wellicht beter bepalen of het voor u wenselijk is om een tuinman in te huren of niet:

  • De prijs van een tuinman ligt meestal lager dan die van een hoveniersbedrijf
  • Het inhuren van een tuinman zal u tijd besparen die u aan andere zaken zoals hobby’s of andere vormen van vrije tijd kunt besteden
  • Een tuinman is een specialist op het gebied van tuinonderhoud en weet precies wat er gedaan moet worden zodat u op ieder moment van het jaar van uw tuin kunt genieten
  Voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl
 • Nieuwbouw in Spanje tegen zeer scherpe prijzen!

  Reacties uitgeschakeld voor Nieuwbouw in Spanje tegen zeer scherpe prijzen!
  juli 30, 2016 /  Woning en Tuin

  Terwijl je hier fortuinen voor een nieuwe villa moet neertellen kan dat in Spanje een heel pak goedkoper. Bovendien is het weer er het hele jaar door schitterend, de luchtkwaliteit een pak beter en het levensritme veel trager. Waarom zou je dus hier blijven als je ook een nieuwbouw villa in Spanje kan kopen? Zeker als je kan rekenen op de specialist in nieuwbouw villa’s in Spanje, Puurspanje!

   

  Nieuwbouw Spanje te koop zonder zorgen

  Puurspanje werkt enkel met nieuwbouw. Geen renovaties, geen onderhoud, maar alles nieuw. Je wil toch genieten, nee? Je bent voor jaren gerust en kan alles nog volledig laten inrichten naar jouw smaak en wensen. Een nieuwbouw langs de Costa Blanca in Spanje kopen moet een plezier zijn. Puurspanje laat je zelf de sfeer, de locatie en zelfs de buurt bepalen, want met hun onovertroffen aanbod hebben ze vast wel een pand dat perfect aan jouw verwachtingen voldoet.

  Wie denkt dat een nieuwbouw villa in Spanje kopen onbetaalbaar is, die moet de mensen van Puurspanje maar eens contacteren. Ze hebben al meer dan 10 jaar ervaring, kennen de regio als hun broekzak en hebben een neus voor zaakjes. Al vanaf 189.000 euro hebben ze villa’s in hun aanbod. Daar heb je in België nog geen rijhuis voor. En dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of de afwerking. De vastgoedprijzen voor nieuwbouw villa’s in Spanje zijn nu eenmaal een pak lager. Je krijgt dus veel meer waar voor je geld, waarom zou je in het kille België blijven?

   

  Puurspanje, dé specialist als je een nieuwbouw villa in Spanje wil kopen

  Puurspanje kan heel wat positieve referenties voorleggen. Met een regionaal kantoor kennen ze de Costa Blanca en de Costa Calida als hun broekzak. Ze helpen je verder in het Nederlands en staan je met raad en daad bij. Logisch dus dat heel wat tevreden klanten dit laten blijken op hun website purespain.com. Op deze site vind je een heel groot aanbod aan nieuwbouw villa’s in Spanje, waar je ongetwijfeld je smaak tussen zal vinden.

  Een aankoop van een nieuwbouw villa in Spanje is geen kleine beslissing. Puurspanje doet dan ook enkel zaken met gereputeerde bouwheren, maakt steeds gebruik van een bankgarantie en laat advocaten de documenten uitpluizen. Terwijl u zorgeloos geniet van uw villa en de zon, brengen zij alle administratie in orde. Heerlijk toch!

  Surf vandaag nog naar purespain.com of stuur Puurspanje een mailtje. Ze spelen kort op de bal, helpen bij het zoeken naar jouw droomvilla en staan je objectief met raad en daad bij. Een nieuwbouw villa in Spanje is ook voor jou mogelijk, waarom zou je deze kans laten schieten?

  Al vanaf 189.000 woon je in jouw paleis in Spanje en laat de rest maar in het koude weer zitten, terwijl jij geniet van je zon in je nieuwbouw villa in Spanje die je gekocht hebt.

  Voor meer info : https://www.purespain.com/nieuwbouw-villa-spanje/

  Tags: , ,

 • Teak tuinmeubelen voor elk seizoen

  Reacties uitgeschakeld voor Teak tuinmeubelen voor elk seizoen
  juli 26, 2016 /  Woning en Tuin
  Helado

  Welk seizoen het ook is, als u een mooie tuin heeft dan wilt u hiervan kunnen genieten. Luxe tuinmeubilair van kwaliteit mag niet ontbreken in dit plaatje. Goede tuinmeubelen moeten aan een aantal eisen voldoen. In de zomer wilt u dat het comfortabel genoeg is om heerlijk te kunnen ontspannen in de tuin, en daarnaast wilt u ook graag dat het stijlvol genoeg is om naar te kunnen kijken als het buiten koud is. Daarbij is het belangrijk dat uw tuinmeubelen stevig en duurzaam zijn, zodat ze heel het jaar buiten kunnen staan zonder onderhoud nodig te hebben. 

  Groot assortiment

  De tuinmeubelen die aan al deze eisen voldoen zijn teakhouten tuinmeubelen. Bij De Teakspecialist kunt u een groot assortiment teak tuinmeubelen vinden. We hebben vele verschillende soorten en maten op voorraad, zodat u altijd iets kunt vinden dat perfect in uw tuin past. Voor onze teak tuinmeubelen wordt plantage teakhout gebruikt, maar ook gerecycled teakhout. Dit laatste heeft een iets andere kleur en een klassiekere uitstraling. U vindt bij ons zonder twijfel uw teak loungebank of uw teakhouten tuintafel naar wens. U kunt ook uw favoriete kussens uitkiezen bij uw tuinstoelen of loungeset. 

  Webshop en showroom 

  Op onze website vindt u het gehele assortiment teakhouten tuinmeubelen met duidelijke foto’s en een gedetailleerde omschrijving erbij. U kunt gemakkelijk uw gewenste tuinmeubelen vinden door te zoeken op categorie. Daarbij kunt u de zoekresultaten sorteren op onder andere merk en prijs. Uw bestelling bezorgen we bij u voor de deur, volledig gemonteerd en klaar voor gebruik. De Teakspecialist bezorgt door heel Europa. Als u onze teak tuinmeubelen graag in het echt wilt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Naarden. Hier vindt u zeker weten de teakhouten stationsbank of het teak ligbed waar u naar op zoek bent.

  Voor meer info : https://www.deteakspecialist.nl/

  Tags: ,

 • Tuinschilderijen zijn dé trend van 2016

  Reacties uitgeschakeld voor Tuinschilderijen zijn dé trend van 2016
  februari 10, 2016 /  Woning en Tuin
  Helado

  Tuinschilderijen zijn dé hit van het moment onder tuinliefhebbers. In Nederland zijn ze al langer ingeburgerd, maar ook in België worden tuinposters steeds populairder. In elk tuincentrum vind je tegenwoordig wel een collectie tuindoeken. Al is dat héél klein bier in vergelijking met de honderden ontwerpen waar je bij 123TuinPoster.nl uit kan kiezen. En dat is niet het enige voordeel van onze webshop. Onze tuinschilderijen zijn ook nog eens een pak goedkoper. Inclusief bevestigingssysteem én drie jaar garantie.

   

  Tuinschilderijen: zelfs voor onhandige Harry’s

  Om de muren van je tuin op te fleuren zou je telkens alle schilderijen van binnen naar buiten kunnen halen. Aangezien dat maar een beetje idioot is, is er gelukkig ook een betere oplossing. Een zon- en neerslagbestendig tuindoek is precies wat je nodig hebt om ook buiten te genieten van kunst en fotografie. Om een tuinschilderij aan een muur of schutting te bevestigen hoef je beslist geen handige Harry te zijn. Dat komt omdat je onze tuindoeken op liefst negen verschillende manieren kan monteren.

   

  Tot op de centimeter nauwkeurig

  Bestel vandaag nog je tuinschilderijen. Bepaal op onze site tot op de centimeter nauwkeurig de afmetingen en begin met genieten. Of het nu van de winterzon is, vanuit je veranda of in de zomer in je tuin, een tuinschilderij past altijd.

   

  Droom weg bij een tuinschilderij van Picasso

  Tuinschilderijen kunnen alle soorten gedaanten aannemen. Een een foto van je vakantie in Toscane, je huisdier of een strand op de Bahama’s. Of waarom geen kunstreproductie? Zo geniet je ook van Picasso, Monet of Dalí vanuit je luie zetel in de tuin. Toegegeven: van klassieke kunst hebben we zelf niet al te veel kaas gegeten. Maar tuindoeken vervaardigen? Da’s dan weer helemaal ons ding. Stuur ons jouw afbeelding en wij drukken ‘m met plezier op een hoogkwalitatief tuinschilderij.

   

  Voor meer info : https://www.123tuinposter.nl/tuinschilderijen/

  Tags:

 • Nieuwe Pvc ramen aanschaffen

  Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Pvc ramen aanschaffen
  januari 16, 2016 /  Woning en Tuin
  Helado

  Als je nieuwe ramen wilt. is het belangrijk dat je vooraf weet wat je wensen zijn. Wil je een onderhoudsvriendelijk raam dat lang mee gaat, dan is het verstandig om te kiezen voor een Pvc raam.

  Een belangrijke reden dat Pvc ramen zo populair zijn is de lage prijs. Voor 110 euro kan je de huidige ramen al vervangen voor een 60×60 cm Pvc raam. Voor een kunststof draai-kiepraam van 60x60cm ligt die prijs op ongeveer 250 euro. In vergelijking met hardhouten ramen en aluminium ramen liggen deze kosten een stuk lager. Een bijkomend voordeel van Pvc ramen is dat je het gemakkelijk kan schoonmaken en dat kunststof weinig onderhoud vraagt. Dit betekent dat je in de toekomst ook minder kosten zal maken voor het onderhoud van je ramen. Tevens gaat er bij Pvc ramen minder warmte verloren. Het heeft een isolerende werking waardoor je dit ook zal merken door de kosten die je bespaart op de energierekening.

  Pvc ramen vervangen

  Buiten het besparen van kosten door het aanschaffen van kunsstof ramen, kunnen er ook kosten worden bespaard door de prijzen van verschillende raamspecialisten te vergelijken. De prijzen voor de verschillende aanbieders kunnen tot wel 30% verschillen. Het is daarom altijd aan te raden om meerdere offertes aan te vragen voor het vervangen van je ramen. Er wordt natuurlijk ook verschil gemaakt tussen het soort raam dat je wilt vervangen. Denk hierbij aan het verschil in deurramen, raamramen (draairaam, klapraam, tuimelraam) en de afmetingen van het raam.

  Het is ook altijd aan te raden om meerdere oude ramen te laten vervangen voor Pvc ramen. Je bespaart hierdoor al op de voorrijkosten en ook krijg je misschien andere voordelige aanbiedingen. Vraag hiervoor daarom altijd verschillende offertes aan, zodat je een goede vergelijking kan maken van de kosten voor de kunsstof ramen.

  Pvc ramen onderhouden

  Je kan een hoop kosten besparen als je ramen goed onderhoudt. Je voorkomt daarmee problemen en merkt deze ook sneller op. Door goed onderhoud verleng je de levensduur van je ramen. Bij Pvc ramen zul je minder onderhoud nodig hebben dan bij bijvoorbeeld houten ramen, maar het is goed om je ramen regelmatig met een natte doek en wat reinigingsmiddel schoon te maken (bijvoorbeeld tijdens het ramenlappen). Let hierbij wel op dat je geen schuurmiddel, chloor of zuren gebruikt want daarmee kun je Pvc ramen wél beschadigen. Als je Pvc ramen mooi glanzend wilt houden kun je deze een keer per jaar in de wax zetten. Door de wax hecht vuil minder snel aan je ramen en blijft de kleur van je ramen helderder.

  Door goed onderhoud kun je ook besparen op de kosten voor reparatiewerkzaamheden. Als jee ramen ernstige gebreken hebben dan is het  beter om je ramen te vervangen. Hiermee voorkom je verdere problemen zoals lekkage en houtrot.

  Ramen zitten op plaatsen in huis en zijn er in veel verschillende soorten en maten. De meest gebruikte soort is tegenwoordig het Pvc raam. De reden dat er tegenwoordig vaaker voor een Pvc raam wordt gekozen in plaats van bijvoorbeeld een houten raam is vrij eenvoudig te verklaren. Een Pvc raam heeft namelijk een veel langere levensduur en heeft praktisch geen onderhoud nodig. De kosten voor een kunsstof raam zijn daardoor wel hoger dan bij houten.

  Als je een kunstsof raam wilt laten plaatsen is het belangrijk om vooraf voldoende informatie in te winnnen en de verschillende kosten met elkaar te vergelijken. Op deze website en in het menu aan de rechterkant vind je allerlei informatie over de mogelijkheden en op welke manier je met Pvc ramen kosten kan besparen.

  Voor meer info : http://prijzenramenendeuren.be/waarom-kiezen-voor-pvc-deuren-en-ramen/

  Tags: , ,

 • Onderhoud en herstel

  Reacties uitgeschakeld voor Onderhoud en herstel
  juni 11, 2015 /  Woning en Tuin
  Helado

  Het rieten dak is een prachtige vorm van dakbedekking maar net zoals bijvoorbeeld hout weleens een nieuw likje verf kan gebruiken kan een rieten dak zo nu en dan ook een onderhoudsbeurt gebruiken.

  Rieten daken zien er gewoon fantastisch uit en met het juiste onderhoud kun je er erg lang van genieten. Het is dan wel natuurlijk van belang dat je regelmatig onderhoud laat uitvoeren door het juiste rietdekkersbedrijf. Bij Van Den Bergh Rietdekkers bent u verzekerd van het juiste onderhoud van uw rieten dak. Het bedrijf is zowel gespecialiseerd in het volledig renoveren van een rieten dak als in het uitvoeren van controles op kleine gebreken in het rieten dak.

  Het is verstandig om elk jaar uw rieten dak te laten controleren door een bedrijf zoals Van Den Bergh Rietdekkers. De levensduur van het rieten dak wordt zo aanzienlijk verlengd en dus bespaart u juist op de lange termijn erg veel geld. Een rieten dak kan namelijk maken krijgen met algen en of mossen. Vooral algen zijn enorm schadelijk voor uw rieten dak. Doet u hier niets aan dan wordt het steeds en steeds erger. Daarnaast kan een rieten dak ook schade oplopen door vogels. Een professioneel rietdekkersbedrijf kan deze zaken snel verhelpen en het rieten dak weer in volle glorie herstellen.

  Nu komt het natuurlijk ook wel is voor dat een rieten dak al dermate verouderd is dat een standaardcontrole niet meer toereikend is. In zo´n geval bent u bij Van Den Bergh Rietdekkers ook aan het juiste adres want het bedrijf is tevens gespecialiseerd in volledige renovaties van rieten daken. Voordat het bedrijf uiteraard een offerte kan opstellen voor de renovatiekosten is het van belang dat het bedrijf langskomt om de situatie te beoordelen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd terecht op de website van het bedrijf.

  Voor meer info : http://www.rietwerk.nl/

  Tags: ,