• Rekordmengen an Black Friday und Cyber Monday

  Reacties uitgeschakeld voor Rekordmengen an Black Friday und Cyber Monday
  december 7, 2020 /  Winkelen
  Helado

  Die schweizerische Post hat in der Woche um Black Friday und Cyber Monday rund 7,3 Millionen Pakete ausgeliefert. Vergleicht man die Zahlen mit 2019, so wurden rund 25 Prozent mehr ausgeliefert.

  Die Post hat in ihrer Mitteilung verkünden lassen, dass die Sortiermaschinen teilweise bis zu 22 Stunden pro Tag gelaufen sind. Die Belegschaft habe in Sonderschichten gearbeitet und auch Samstags, damit die Pakete fristgerecht sortiert werden können. Die Post geht auch davon aus, dass es nun die nächsten Wochen genau so weiter gehen wird.

  Die Post rechnet am 15. Dezember mit der grössten Menge des Jahres. Danach wird die Menge wie zu erwarten stark abfallen und zu Ostern wieder hoch klettern. Aber Paket-Chef Stefan Luginbühl ist sich sicher: “Die Paketmengen kehren nicht mehr auf das Niveau vor Corona zurück”.

  Mehr News zur Schweiz

 • Deze schoenen maken jouw zomerse outfit helemaal af!

  Reacties uitgeschakeld voor Deze schoenen maken jouw zomerse outfit helemaal af!
  augustus 20, 2019 /  Winkelen
  Helado

  Het is inmiddels hartje zomer en dat betekent dat we de lange broeken voornamelijk hebben ingeruild voor de korte rokjes en shorts. Zomerse kleding mag in de zomer, daar heeft het zijn naar natuurlijk ook aan te danken. Bij zomerkleding mag je denken aan shirts met korte mouwen, polo’s, jurkjes, korte broeken en korte rokjes. Daarnaast kennen we natuurlijk ook de zomerschoenen waaronder sandalen en slippers. Toch lopen die naar mijn mening niet altijd even prettig en kan het soms best fijn zijn om gewoon je sneakers te dragen. En laat het merk Phillippe Model nou net een paar toffe nieuwe sneakers in zijn collectie hebben die geschikt zijn voor de zomer.

  Ga voor kleur

  In de winter is het vaak een beetje een grijze bedoeling maar in de zomer lijkt het of alles net een beetje meer kleur heeft. De zon straalt volop, de lucht is strakblauw en overal om je heen zie je mensen kleurige kleding. Kleur bekennen in de zomer mag! En helemaal met deze toffe sneakers van Phillippe Model. De meeste sneakers zijn voorzien van één of maximaal twee kleuren, de Monte Carlo Mondial X NTLD sneakers van dit merk echter niet. Deze schoenen lijken bijna alle kleuren van de regenboog op zich te dragen. Van roze tot paars en van beige tot groen. Als het je zo aan hoort lijkt het waarschijnlijk een hele aparte gewaarwording maar niks is minder waar. Draag deze toffe sneakers onder een basic jurkje of simpele korte broek en jij steelt gegarandeerd de show.

  Een treetje hoger

  Soms zijn we jaloers op die meiden met die prachtige lange benen, die met gemak de 1.80 meter bereiken. Helaas hebben deze lengte niet allemaal meegekregen bij onze geboorte. Toch hoeft dat helemaal niet te bedenken dat wij ons altijd maar klein moeten voelen. Met deze creatieve en modieuze sneakers plak je gewoon even 5 centimeter bij je lengte. Ook heel handig als je een nieuw paspoort of ID aan gaat vragen en ze je lengte moeten opmeten. De EILD V0003 Runners zijn de perfecte schoenen voor de kleinere dames onder ons. Maar dat is niet het enige voordeel van deze schoenen. Ze lopen ook nog eens ontzettend fijn door de dikke zool en zien er ook gewoon heel tof uit. Wordt dit jouw nieuwe aanwinst?

  Natuurlijk zijn dit niet de enige sneakers uit de Phillippe Model collectie en heeft dit merk nog meer sneakers waar jij ontzettend blij van wordt! Benieuwd? Neem dan snel eens een kijkje op hun website.

  Voor meer info :
 • De verschillende botox zones

  Reacties uitgeschakeld voor De verschillende botox zones
  november 28, 2016 /  Winkelen
  Helado

  Welke prijs je moet betalen voor een behandeling met botox hangt in zijn geheel af van het aantal zones die je laat behandelen. In de meeste gevallen kiezen mensen ervoor om 1 tot 3 zones te laten behandelen. De prijs voor 1 zone ligt ongeveer rond de 200 euro. De botox zones die veelal gekozen worden dijn de fronsrimpels ( de verticale lijn die tussen de wenkbrauwen zit), de voorhoofdrimpels ( de horizontale lijnen op het voorhoofd) en de kraaienpootjes (rimpels naast de ogen). Het is echter wel zo dat als je meerdere zones wilt laten behandelen, de prijs hiervan in opzicht wel goedkoper wordt. Het kan ook zijn dat je ervoor kiest om bijvoorbeeld een halve zone te laten behandelen. Dit is dan meestal het opliften van de mondhoeken, een onrustige kin behandelen en de lijntjes op de neus wegwerken. Je hoeft er dus niet altijd voor te kiezen om een hele zone te laten behandelen. In de meeste gevallen worden fillers fronsrimpel ingezet om de spieren te verslappen. Deze fronsrimpels zijn eigenlijk rimpels die ontstaan boven de neusbrug en tussen de ogen. De fronsrimpels kunnen als gevolg hebben dat je constant boos zal kijken terwijl je dit eigenlijk niet bent. Dit kan natuurlijk voor jezelf geen fijn gevoel zijn, omdat deze rimpels hoogstwaarschijnlijk altijd zichtbaar zal zijn. Het verlies van de elasticiteit komt in de meeste gevallen door de veroudering van de huid. Dit is een natuurlijk proces van het lichaam. Het kan wel versterkt worden zodra je rookt en veel met zonlicht in aanraking komt. Meestal zal dit effect vorm beginnen te krijgen vanaf het 25ste levensjaar. De huid wordt dan meestal dunner en droger en heeft tot gevolg dat de plooien in de huis niet meer glad gestreken zullen worden. Het kan ook effect krijgen als je altijd geconcentreerd kijkt, of veel tegen de zon in moet kijken.

  Voor meer info : http://faceland.nl/

  Tags: ,

 • De aanschaf van een achteruitrijcamera set

  Reacties uitgeschakeld voor De aanschaf van een achteruitrijcamera set
  november 3, 2016 /  Winkelen
  Helado

  Jaarlijks worden er duizenden euro’s aan schade doorgegeven aan de verzekeringen als het gaat om kleine botsinkjes. Denk hierbij aan het rijden tegen paaltje of een boom bij het inparkeren. het is niet iedereen zijn favoriete bezigheid en vergt nogal een beetje expertise. iedereen leert het wel tijdens de rijlessen, maar niet iedereen voelt zich thuis met het achteruitrijden. Je kunt tegenwoordig ervoor kiezen om een achteruitrijcamera set te kopen. Deze bestaat dan uit een monitor, de camera end e benodigde bekabeling. Het monitor is nodig om uiteindelijk te kunnen zien wat er zich buiten het voertuig afspeelt. Zodra de camera geactiveerd wordt verschijnt er op het display aan de binnenzijde van de auto alles rondom het voertuig. Het is bij de camera’s van van Zwitserland mogelijk om twee camera’s aan te koppelen. De bedrading die meegeleverd wordt is bijna op alle systemen te gebruiken. Er hoeft nergens voor een switchbox besteld te worden. Dit kan je zien als tussenstukje of vervormer, waardoor het mogelijk gemaakt wordt dat je een aansluiting kan creëren op een ander apparaat. De camera’s die je koopt zijn gespiegeld geprogrammeerd maar kun je gemakkelijk instellen in het ingebouwde menu van die verwerkt zit in de monitor. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden kun je ook altijd even kijken op de website van Van Zwitserland, namelijk wwww.vanzwitserland.nl. Je hoeft bij de achteruitrijcamera niet bang te zijn voor waterschade of stofschade. Ze zijn allemaal stofvrij en waterdicht uitgerust, want anders zou het toch vervelende situaties op kunnen leveren als het buiten toch slechter weer is. Ook bezitten de camera’s vrijwel allemaal een verwarming, wat als resultaat heeft dat er geen ijs of sneeuw blijft vastkleven aan de camera. De aanschaf van zo’n set kost wel wat, maar dan kun je wel hopelijk met minder schade genieten van de auto.

  Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/

  Tags: ,

 • Een goedkope zadelkruk vindt u bij Tabouret Benelux!

  Reacties uitgeschakeld voor Een goedkope zadelkruk vindt u bij Tabouret Benelux!
  juli 21, 2015 /  Winkelen
  Helado

  Zadelkruk

  Met een zadelkruk wordt over het algemeen een kruk bedoeld die uitgevoerd is met wielen. In enkele gevallen is deze weleens uitgevoerd met glijdoppen. De voorkeur gaat echter meestal uit naar de kruk op wielen zodat men zich op de werkplek makkelijk kan verplaatsen zonder op te hoeven staan. Tabouret Benelux haar zadelkrukken zijn van een zeer goede kwaliteit en zijn alle standaard uitgevoerd met een sterk voetkruis die garant staan voor een goede stabiliteit van de kruk. Om optimaal te kunnen profiteren van de zadelkruk haar ergonomische eigenschappen moet u er voor zorgen dat de verrijdbare kruk op de voor u juiste werkhoogte ingesteld kan worden. Tabouret Benelux heeft zadelkrukken met verschillende zithoogtes en zijn alle traploos instelbaar. Ook hebben wij een ruime keuze in zadelzittingen met verschillende diameters zodat u altijd optimaal kunt zitten.

  Zadelkruk of Tabouret

  Nog steeds is er onduidelijkheid bij veel mensen over wat nu de juiste benaming is van een bepaald model kruk. Hierbij in het kort de verduidelijking. Een gewone kruk is veelal van hout (of kunststof) en is niet voorzien van een gasveer waarmee de hoogte kan worden ingesteld. Tevens heeft de traditionele kruk geen wieltjes of glijdoppen. Een tabouret vertoond grote overeenkomsten met een zadelkruk. Zowel de tabouret als zadelkruk zijn uitgerust met een stabiele vijfpoots base die voorzien zijn van wieltjes. Hiernaast kunnen beide verrijdbare krukken dankzij een gasveer traploos in hoogte versteld worden. Een zadelkruk onderscheidt zich van beide krukken door zijn ergonomisch gevormde zadelzitting die wel wat op een paardenzadel lijkt.

  Ergonomische zadelkruk

  De zadelzitting van een zadelkruk is ergonomisch gevormd en zorgt er voor dat de gebruiker in een actieve houding zit. Door deze natuurlijke en gezonde werkhouding komen de bekken automatisch in een goede stand te staan en is doorbloeding naar de bovenbenen gewaarborgd. Zadelkrukken worden veel gebruikt door mensen die in hun beroep veelvuldig dezelfde repeterende handelingen moeten verrichten. Bij beginnende klachten aan nek- en rug kan een zadelkruk ook voor verlichting zorgen.

  Zadelkruk aanschaffen

  Werkt u dus langdurig in dezelfde houding of heeft u beginnende rugpijn dan is het te overwegen om een zadelkruk aan te schaffen. Grote kans dat u onnodige vervelende lichamelijke klachten voorkomt.

  Voor vele is het kopen van een zadelkruk iets voor “even tussen door”. Terwijl het juist erg belangrijk is om u vooraf te laten informeren zodat u de juiste zadelkruk koopt waar u jaren plezier van heeft. Een zadelkruk moet aan een aantal eisen voldoen zodat u in de perfecte houding uw werkzaamheden kunt verrichten.

  Let voor de aankoop altijd of de zadelkruk de juiste zithoogte voor u heeft. Hiernaast is het belangrijk dat u een goede zadelzitting heeft die u voldoende in een actieve zithouding dwingt. Tot slotte verdienen de wieltjes aandacht. Deze moeten geschikt zijn voor de ondergrond waarop u de zadelkruk gebruikt.

  Betaalbare zadelkrukken

  Tabouret Benelux is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist van de Benelux in betaalbare zadelkrukken (met of zonder rugleuning) en tabourets. 

  Wees zuinig op uw rug en koop uw zadelkuk nu voordelig online bij Tabouret Benelux!

  Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

  Voor meer info : http://www.tabouretbenelux.com/

  Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 • Wij hebben bruidskleding voor uw kinderen!

  Reacties uitgeschakeld voor Wij hebben bruidskleding voor uw kinderen!
  oktober 1, 2014 /  Winkelen
  Helado

  Wie denkt er nou niet met veel speciale gevoelens terug aan zijn of haar trouwdag? als u getrouwd bent dan snapt u vast en zeker wat ik bedoel!
  Het is van groot belang dat u uw kinderen op een goede manier kleed, want voor hun is dit namelijk ook een zeer belangrijke dag! Om ook te zorgen dat uw kinderen er zo mooi mogelijk uit zien, kunt u naar een aantal speciaalzaken toe gaan.

  Amorkinderbruidskleding.nl is een webshop waar u tegen zeer scherpe prijzen kwalitatieve kinderbruidsmode treft.U zal op deze website een prachtige collectie kinderbruidskleding vinden voor de allerkleinste onder ons. ook bieden ze een grote collectie aan accessoires.

  Via amorkinderbruidskleding.nl kunt u op een gemakkelijk en eenvoudige manier uw kinderbruidskleding bestellen. kies voor de vele voordelen die deze webshop te bieden heeft.

  Amorkinderbruidskleding.nl bied vele voordelen voor u als consument. uw producten worden zeer snel verzonden en als u boven de 20 euro aan artikelen besteld, wordt het gratis verzonden!

  Ga voor meer informatie en het gehele assortiment naar amorkinderbruidskleding.nl en zie wat ze u kunnen bieden!

  Voor meer info : http://www.amorkinderbruidskleding.nl
 • Chique damestas

  Reacties uitgeschakeld voor Chique damestas
  februari 27, 2014 /  Winkelen
  Helado

  Als moderne dame kunt u natuurlijk niet zonder een mooie damestas. Damestassen kunnen een outfit maken of breken, maar zijn tevens erg handig voor het opbergen van al uw dagelijkse spulletjes. Een tas wordt dan wel vaak gezien als een gebruiksvoorwerp, maar dat betekent uiteraard niet dat deze er ook zo hoeft uit te zien. Niet iedere damestas is geschikt voor iedere dagelijkse activiteit en ook niet voor die bijzondere look die u wilt uitstralen. Iedere gelegenheid en outfit vraagt om een specifieke tas!

  Iedere dame kent het wel…lekker een dagje met uw zus of vriendin een dagje winkelen, maar hoe neemt u uw portemonnee, mobiele telefoon en andere spulletjes allemaal mee? Een mooie damestas  is dan onmisbaar en zorgt ervoor dat u ook alle kleine aankopen kunt opbergen. Een praktische damestas voor tijdens het shoppen draagt u over uw schouder zodat u uw handen vrij hebt voor het speuren tussen alle rekken. Daarnaast is dus ook lekker ruim, als een soort shopper.

  Lekker sportief of toch elegant en chique? Voldoende keuze! Maar welke kiest u precies…past de tas wel bij die nieuwe jas, handschoenen en overige accessoires.

  Binnenkort een gezellig feestje of etentje in de planning? Dan zit u niet te wachten om een grote schoudertas mee te sjouwen, u hoeft dan immers ook niet zoveel mee te nemen. Een mooie handtas of clutch voldoet vaak al en ziet er ook nog eens erg chique uit. Het is aan te raden voor een kleur tas te gaan die terugkomt in andere accessoires of u kunt natuurlijk ook andersom de accessoires matchen bij de kleur tas.

  Voor meer info : https://www.marington.nl/damestassen/

  Tags: , , ,

 • mooie tas voor het weekend

  Reacties uitgeschakeld voor mooie tas voor het weekend
  januari 21, 2014 /  Winkelen
  Helado

  Stijlvolle weekendtassen op Marington.nl
  Marington.nl is een trendy webshop voor de modieuze man en vrouw. De webshop heeft een breed assortiment van circa 10.000 artikelen. Binnen dit assortiment zijn artikelen te vinden voor in huis, maar ook vrije tijdsartikelen en modeartikelen. Binnen elk van de categorieën van artikelen bestaat een grote keuze aan producten. Zo zijn binnen de categorie modeartikelen verschillende soorten tassen te vinden.

  Eén soort tas die je kan aanschaffen op Marington.nl is de weekendtas. In de webshop zijn diverse weekendtassen te vinden. De tassen zijn allen stijlvol en van hoge kwaliteit. Alle weekendtassen zijn afkomstig uit Italië, waar ze met de hand gemaakt worden van hoogwaardige materialen. Bovendien worden de tassen zorgvuldig afgewerkt en voorzien van stijlvolle details. De aandacht waarmee de weekendtassen worden gemaakt, leidt ertoe dat de tassen erg duurzaam zijn en je jarenlang plezier kan hebben van je op Marington.nl aangeschafte weekendtas.

  In de webshop van Marington zijn tassen in verschillende prijsklassen te vinden. De prijzen variëren van 175 tot 560 euro. Merken weekendtassen die verkocht worden op Marington.nl zijn Brooks, Floto, Marington, Offermann en Pratesi. Elke tas is uniek van vorm, kleur en ontwerp. Je kan zelf kiezen of je voorkeur uitgaat naar een klassieke zwarte weekendtas of een meer in het oog springende rode weekendtas.

  Tussen de weekendtassen op Marington.nl zijn zowel tassen voor mannen als voor vrouwen te vinden. De tassen zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Vanwege de ruime inhoud zijn de tassen vooral geschikt voor het meenemen van een grote hoeveelheid spullen. Dit maakt de weekendtassen met name handig voor bijvoorbeeld een zakenreis of een weekendje weg. Echter zijn de tassen zo ontworpen dat ze een hippe uitstraling hebben en ook casual kan gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld wanneer je een keer veel mee moet nemen naar je werk of naar een andere gelegenheid.

  Wanneer je op Marington.nl een mooie weekendtas hebt gevonden en deze wil aanschaffen, kan dat eenvoudig. Je legt de tas in je winkelmand, rekent af via iDeal, Creditcard, Mister Cash, PayPal of bankoverschrijving en binnen twee tot vier werkdagen heb je je weekendtas in huis!

  Voor meer info : http://www.marington.nl

  Tags: