Helado.be
Image default
Zakelijk

Werkjassen vergroten de veiligheid

Werkjassen vergroten de veiligheid

Voor u als werkgever is het natuurlijk belangrijk dat uw personeel veilig kan werken. Bij een veilige werkomgeving speelt de juiste bedrijfskleding een grote rol. Zo kunnen goede werkjassen het lichaam van uw werknemers beschermen tegen letsel. Daarnaast kunnen werkjassen die uitgevoerd zijn in een felle kleur er ook voor zorgen dat uw mensen beter zichtbaar zijn. Dit is natuurlijk van groot belang als zij vaak op of vlak naast een drukke weg werken. Met een felle jas zijn zij zichtbaarder voor het verkeer en worden ongelukken voorkomen.

 

Meer voordelen werkjassen

Maar het dragen van werkjassen biedt nog meer voordelen. Zo kunt u er uw bedrijfsnaam op laten drukken of borduren, waardoor uw personeel goed herkenbaar is als werknemer van uw bedrijf. Daarnaast zorgt het ook meteen voor reclame voor uw onderneming. Een ander voordeel van een werkjas is dat deze vaak extra zakken bevat, waardoor de dragers ervan veel kleine spulletjes gemakkelijk mee kunnen nemen en altijd bij de hand kunnen hebben. Hierdoor kunnen zij hun werk efficiënter uitvoeren. Werkjassen hebben dus als voordeel:

  • dat uw mensen goed herkenbaar zijn als werknemer van uw bedrijf
  • dat u op een eenvoudige en voordelige manier reclame kunt maken voor uw onderneming
  • dat uw personeel efficiënter kan werken, doordat zij veel benodigdheden altijd bij de hand hebben in de zakken van hun jas
  • dat uw werknemers beschermd zijn tegen letsel
  • dat zij zichtbaarder zijn en dat daardoor ongelukken voorkomen worden

 

Passen

Als u bij uw leverancier werkjassen gaat bestellen voor uw werknemers, dan is het natuurlijk belangrijk dat u zeker weet dat deze goed passen. De handigste manier om dit te doen is door het bestellen van een paspakket. Iedereen kan dan werkjassen in verschillende maten passen en u kunt vervolgens de juiste maten bestellen.

Voor meer info : http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/bedrijfskleding-werkkleding/bedrijfskleding-werkjassen

Gerelateerde artikelen

Leefbaar loon

Horecakleding voor uw personeel

Succesvol internationaal ondernemen