• Website laten maken

  Reacties uitgeschakeld voor Website laten maken
  juli 15, 2014 /  Dienstverlening
  Helado

  Vorige maand zochten wij een partner die in staat was om onze website te laten maken. Wij hebben in een week tijd maar liefst 6 mensen / bedrijven gezien en het resultaat was verrassend. Een student kon de opdracht aanvaarden aan een ongelooflijk lage prijs. Hij had echter geen portfolio, noch ervaring. En hij kon geen factureren maken. Geen probleem. De dag nadien kwam er reeds een tweede bedrijf en deze waren hiermee wel allemaal in orde.

  Ze hadden een leuke portfolio, maar het gevraagde budget lag echter iets te hoog voor ons. Het was een BVBA met maar liefst 8 werknemers en dat moet natuurlijk ook allemaal betaald worden. Voor een simpele site hadden wij niet meer dan 5000 euro voor over, want dat was wat ze vroegen. Iets te veel voor onze portefeuille met andere woorden. Zo zijn er 3 bedrijven gekomen. Ze hadden wel hun voordelen maar ook hun nadelen.

  Er bleven na deze selectie nog 2 eenmanszaken over. We wisten al snel dat dit voor ons de beste keuze zou zijn. Een eenmanszaak kan nog steeds een mooie prijs vragen zonder daarin te overdrijven. Ze hadden beide een zéér interessante portfolio en eentje had zelfs een pagina met vele getuigenissen van verschillende klanten. Deze laatste was Dimitri De Vleeschauwer. We hebben uiteindelijk voor hem gekozen want deze persoon deed het al jaren maar maakte ook overdag tijd voor zijn klanten.

  De andere eenmanszaak deed dit namelijk in bijberoep en werkte overdag bij een ander, zeer bekend, groot bedrijf. Dat maakte wel dat deze moest toegeven dat hij nooit tijd zou hebben overdag. Alles werd verschoven naar de avond en op dinsdag en vrijdag kon hij s’avonds ook niet want dan moest hij naar de voetbal. Onze website (en emails) moesten altijd werken en dus kozen we voor de eenmanszaak in hoofdberoep. Aangezien Aalst nogal dichtbij is, was dit ook leuk indien we eens wouden afspreken nadien. Wilt u dus een website laten maken? Dan kunnen wij Deal webdesign aanraden. Service is top en het is iemand met wie je op café kunt zitten. Een aanrader in zijn sector!

  Voor meer info : http://www.deal-webdesign.be/

  Posted by @ 7:44 am

  Tags:

Comments are closed.