• Wastafels, waskommen en een wasbak die iets toevoegen aan uw interieur

  Reacties uitgeschakeld voor Wastafels, waskommen en een wasbak die iets toevoegen aan uw interieur
  mei 3, 2016 /  Winkelen

  Wastafels, waskommen en een wasbak die iets toevoegen aan uw interieur. Het is mogelijk. Alle producten die dit bedrijf levert zijn handgemaakt of door de natuur gevormd. Dit staat garant voor een originele vormgeving en zorgt er tevens voor dat geen product hetzelfde is. Het aanbod producten van deze leverancier is divers. Alle producten kunnen op bestelling binnen zowel Nederland als België worden geleverd tegen een geringe vergoeding. Daarnaast is het ook mogelijk de producten op te komen halen bij de showroom gevestigd in Maasbree en Venlo.

  Unieke producten van bijzondere makers

  Veel producten van Thijs Noldus Art of Nature waaronder wastafels, waskommen en een wasbak, worden gemaakt in Indonesie. Stuk voor stuk producten met eenverhaal. Door de vele bezoeken die Thijs aan dit land bracht is hij inmiddels goed op de hoogte van de plaatselijke gewoonten en gebruiken. Goede contacten met de makers van de producten die te verkrijgen zijn bij Thijs Noldus Art of Nature zijn hiervan het gevolg, waardoor er altijd goede kwaliteit tegen een dito prijs kan worden geleverd. Naast het selecteren van bestaande producten is Thijs Noldus Art of Nature ook producten in eigen beheer gaan maken.

  Mooie producten voor eerlijke tarieven

  Waskommen en wastafels van Thijs zijn gemaakt tegen een eerlijk tarief. Tegenover een fraai product staat een fraaie prijs. De producten zijn via de webshop van Thijs Noldus Art of Nature eenvoudig online te bekijken en aan te schaffen. Tevens beschikt Thijs Noldus Art of Nature over een buiten showroom in Maasbree waar producten overzichtelijk zijn uitgestald. Naast producten voor de badkamer kan er ook een keuze worden gemaakt uit diverse andere producten waaronder meubels, beelden, lampen van natuursteen. Het bedrijf beschikt ook over een groot en veelzijdig aanbod koffiebomen verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

  Voor meer info : http://www.buddha4all.nl/

  Posted by @ 12:59 pm

  Tags: , ,

Comments are closed.