• Waarom kies je voor schoonmaakbedrijf Hofkens HIG?

  Reacties uitgeschakeld voor Waarom kies je voor schoonmaakbedrijf Hofkens HIG?
  mei 2, 2019 /  Zakelijke dienstverlening

  Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

  Zoekt u een specialistisch schoonmaakbedrijf in Tilburg of Den Bosch?

  Hofkens HIG heeft jaren ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Dit doen we voor verschillende bedrijven. Van scholen tot kantoorpanden. Wij hebben de juiste scholing voor onze medewerkers als een van de prioriteiten. Dit is ook terug te zien in het werk wat wij afleveren. Want voor onze werknemers is geen schoonmaakklus te veel. Spreekt dit u aan? Neem dan contact op met schoonmaakbedrijf Hofkens HIG Tilburg of Den Bosch.

  Schoonmaakbedrijf in Tilburg en Den Bosch

  Op zoek naar reguliere schoonmaak in Tilburg of Den Bosch? Wij voeren al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit voor verschillende bedrijven.

  Waarom juist Hofkens HIG?

  Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons op nummer 1. Dit is terug te vinden in onze medewerkers. Onze medewerkers zijn kwalitatief goed opgeleid. Zij beschikken over veel kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen en sectoren.

  Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

  Voor meer info : https://www.helado.be/

  Posted by @ 12:17 pm

  Tags: ,

Comments are closed.