• Voedselveiligheid verbeteren: diensten wereldwijd gebruikt

    Reacties uitgeschakeld voor Voedselveiligheid verbeteren: diensten wereldwijd gebruikt
    januari 21, 2016 /  Dienstverlening

    Voedselveiligheid verbeteren: diensten wereldwijd gebruikt. Dit geldt voor de diensten van Mérieux NutriSciences. Het verbeteren van de voedselveiligheid is het doel van Mérieux NutriSciences. Met 70 laboratoria in wel 18 landen wordt dit gerealiseerd. Binnen een grote diversiteit aan industrieën kan voedselonderzoek worden uitgevoerd. Onze laboratoria zijn allen geaccrediteerd. Microbiologische en chemische onderzoeken zijn onze dagelijkse bezigheden. De kernwaarde die aan onze werkzaamheden ten grondslag ligt is het verbeteren van de wereldwijde volksgezondheid. Met kennis van specifieke eisen van uw branche biedt Mérieux NutriSciences altijd een oplossing op maat. Wat voor testen u ook wilt laten uitvoeren, wij zijn uw betrouwbare partner.

    Optimalisatie van de voedselveiligheid

    Het optimaliseren van de voedselveiligheid is één van de kerntaken van Mérieux NutriSciences. Binnen de voedingsmiddelenindustrie voeren wij diverse werkzaamheden uit om dit te realiseren. Hierbij kunt u denken aan analyses, adviezen, audits, onderzoeken, trainingen en meer. We bieden ondersteuning voor iedereen die werkzaam is in deze industrie en dus te maken heeft met voedselveiligheid. Door ons onderzoek kunnen we de voedselveiligheid in deze industrie garanderen en bovenal waarborgen. Mérieux NutriSciences is de specialist met jarenlange ervaring dat zich inspant om de voedselveiligheid en het milieu waarin grondstoffen tot stand komen te verbeteren. Op deze manier helpen we om de gezondheid te verbeteren.

    Door samenwerking met verschillende industrieën de voedselveiligheid garanderen

    Met ruim 45 jaar ervaring doet Mérieux NutriSciences er alles aan om de voedselveiligheid te garanderen. Dit doen we door als betrouwbare partner samen te werken met veel verschillende industrieën die met voedingsmiddelen werken. Wij voeren diverse soorten onderzoeken uit om de kwaliteit van het voedsel te bewaken. Hierbij staan wetenschappelijke excellentie en innovatie centraal. Het vaststellen van de houdbaarheidsdatum van voedingsproducten of het isoleren en identificeren van pathogenen middels diepgaande analyses; Mérieux NutriSciences is de partner die de voedselveiligheid waarborgt. Betrouwbare resultaten en het optimaliseren van de internationale voedselveiligheid: dat is wat u vindt bij deze professional.

    Voor meer info : http://www.merieuxnutrisciences.nl/nl/nld

    Posted by @ 7:50 am

    Tags:

Comments are closed.