Helado.be
Image default
Aanbiedingen

Vloerwerken Danny Wouters uit Heist-op-den-Berg

Vloerwerken Danny Wouters uit Heist-op-den-Berg

Vloerwerken Danny Wouters is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het plaatsen van badkamers, muurtegels, chapewerken, natuursteen, tuinwerken, vloeren, opritten en terrassen uit het Belgische Heist-op-den-Berg. Danny Wouters is gespecialiseerd in totaalprojecten voor zowel binnen als buiten het huis en bedrijf. Door het persoonlijke contact zijn hun diensten goedkoper en overzichtelijker voor de klant. In dit stuk bespreken we drie van hun diensten.

Vloeren

De vloerders van Danny Wouters zijn ervaring in alle mogelijke technieken van vloeren. Geen enkele soort ondergrond is voor hen een probleem. Ze werken samen met fabrikanten en zijn hierdoor altijd op de hoogte van nieuwe producten voor uw vloer. Alle werkzaamheden die horen bij het vloeren, voert de vloerder zelf uit. Zelfs het chapewerken geven ze niet uit handen. Hierdoor heeft u maar 1 bedrijf nodig voor het totaalpakket.

Tegelwerken

Bij het plaatsen van wandtegels worden door onervaren tegelzetters vaak fouten gemaakt. Het is een precies werkje dat je dus het beste door een ervaren tegelzetter uit kan laten voeren. De specialisten van Danny Wouters kennen de knepen van het vak en zorgen ervoor dat tegelwanden altijd eerst volledig waterdicht zijn voordat de tegels worden geplaatst. Zowel in badkamers als keukens zorgen ze ervoor dat het resultaat van de tegelwerken strak en volledig naar wens zal zijn.

Chapewerken

Chape is de onderlaag waarop vloerbedekking zoals tegels of parket geplaatst kan worden. Het is erg belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer geplaatst wordt. Ook kan een chape gebruikt worden om de vloerbelasting op bijvoorbeeld een verwarmingsvloer te verdelen. Omdat een chape uw vloer het liefst zo lang mogelijk moet kunnen blijven dragen, is het slim om te kiezen voor een bedrijf dat chapewerken als expertise heeft. Danny Wouters biedt een totaalpakket voor chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken. Kijk voor meer info over de diensten van Vloer en Tegelwerken Danny Wouters op vloerwerkenwouters.be

http://vloerwerkenwouters.be