• Vloertegels woonkamers en houtlook tegels: welke vloertegels kiest u?

  Reacties uitgeschakeld voor Vloertegels woonkamers en houtlook tegels: welke vloertegels kiest u?
  mei 25, 2016 /  Woningen

  Vloertegels woonkamers en houtlook tegels: welke vloertegels kiest u? Wij hebben een zeer groot aanbod van vloertegels voor in de woonkamer, waaronder tegels met een houtlook. Als u op zoek bent naar vloertegels voor in de woonkamer, dan is het natuurlijk niet altijd eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de vloertegels als deze eenmaal in uw woning zijn geplaatst. Daarom is het natuurlijk handig als u deze tegels in de showroom kunt bekijken. Hier staan de tegels, bijvoorbeeld met een houtloook, als vloer opgesteld in diverse uitvoeringen. U krijgt zo een realistisch beeld van hoe een tegelvloer eruit ziet als het eenmaal is geplaatst in een kamer. Bij KROON Vloeren in Steen is het mogelijk om naar een ruime showroom te komen, waar u alle soorten tegels kunt bekijken. Hier voorzien de specialisten u ook van advies op maat.

  Vloerverwarming onder vloertegels plaatsen

  Het voordeel van vloertegels voor in de woonkamer is dat het mogelijk is om er vloerverwarming onder te plaatsen. Dit is bij houten vloeren niet aan te raden omdat hout een isolerend product is. Vloerverwarming biedt zelf ook diverse voordelen. Het is namelijk energiezuinig en verhoogt het comfort. In vergelijking met standaard verwarmingen is vloerverwarming hygiënisch en gezond. Als uw verwarmingsinstallatie water aanvoert, dat niet warmer is dan 550 graden Celsius, dan is vloerverwarming sowieso de enige mogelijkheid. Vloerverwarming kan onder de vloertegels worden aangebracht als hoofd- of bijverwarming. Daarnaast kunt u voor verwarming op water of elektriciteit kiezen. Alle vormen hebben ieder hun eigen voordelen en zijn afhankelijk van uw wensen. Vloerverwarming is ook mogelijk bij vloertegels voor in de woonkamer met houtlook.

  Houtlook tegels: vloertegels voor de woonkamer

  Houtlook vloertegels voor in de woonkamer bieden vele mogelijkheden. Er is veel variatie in het productaanbod en er zijn diverse afwerkingen mogelijk. Onze houtlook tegels zijn gemaakt van natuursteen. U vindt deze vloertegels in keramiek. Natuursteen met houtlook heeft een unieke en levendige uitstraling en is een milieuvriendelijk product. Het is ook zeer duurzaam, waardoor het uitermate geschikt is voor binnen- en buitengebruik. Natuursteen wordt gemaakt van afgekoeld lava of van sediment (klei, zand en kalk), wat vervolgens onder druk is versteend. U vindt natuursteen ook op de aardkorst. KROON Vloeren in Steen heeft een breed aanbod natuurstenen tegels. Ze hebben ieder hun eigen eigenschappen. Bij dit bedrijf bent u verzekerd van kwaliteit. Daar komt bij dat u hier de mogelijkheid heeft om de vloeren te bekijken in de showroom.

  Voor meer info : http://www.kroonvloereninsteen.nl/

  Posted by @ 12:36 pm

  Tags: ,

Comments are closed.