Helado.be
Image default
Aanbiedingen

Vliegenlamp met lijnplaat

 

Vliegenlamp met lijmplaat

Wanneer je een eetgelegenheid hebt zoals een snackbar, een ijsjes kraam dan heb je nou eenmaal te maken met vliegende insecten. In de zomer heb je bijvoorbeeld last van wespen. En sávond kan je veel last hebben van motten.

Ook hebben bakkerijen vaak heel de lente en zomer veel last van vliegen. Jaren geleden keken klanten hier nog niet zo na, het hoorde er nou eenmaal bij. Maar sinds de consument ook veel meer bewust is van zijn of haar gezondheid, verwacht hij of zij dat ook van uw zaak. Op hygiëne gebied wilt u natuurlijk niks anders! Of u nou een bakkerij, slagerij of misschien wel een Snackbar of pizza oven in uw keuken heeft staan, er zijn diverse vliegenlampen met lijmplaten die uw kwaliteit van uw bedrijf een stuk verhogen. Wanneer uw klanten geen last hebben van insecten geeft het een veel beter en schoner gevoel!

Onze top 5 Vliegenlampen met kleefplaten:

  1. De Flystopper GB30
  2. Flytrap Ft40
  3. Satalite 18 Vliegenvanger
  4. De Ntc15 wespen en vliegenvanger
  5. De Flystopper fc30

Waarom juist kiezen voor een vliegenlamp met lijmplaten? Omdat deze methode geluids en geurvrij is dan wanneer u zou kiezen voor een vliegenvanger met electro platen. Op deze manier kun je aan vliegenbestrijding doen, zonder dat uw klanten er erg in hebben. Naast deze 5 vliegenvangers hebben wij ook een breed scala aan andere producten. Wij kunnen uw keuken zelfs helemaal vrijmaken van kruipende insecten en ongedierte zonder dat u gif of iets dergelijks hoeft te gebruiken. Al deze vliegenvangers kun je bestellen via: www.antivliegenshop.nl

https://antivliegenshop.nl/horeca-vliegenvangers/