Helado.be
Image default
Gezondheid

Vitamines

Vitamines zijn van cruciaal belang voor onze gezondheid. Toch zijn er nog veel mensen die een vitaminetekort hebben. In Nederland sterven er nog jaarlijks tienduizenden mensen aan hart en vaatziekten. Foliumzuur (vitamine b11) kan het risico op hart en vaatziekten verlagen. Daarnaast speelt deze vitamine een belangrijke rol in de vroege ontwikkeling van het kind. Foliumzuur draagt namelijk bij aan de vorming van het zenuwstelsel. Foliumzuur is ook van invloed op het proces van de aanmaak van rode bloedcellen. Het is dus belangrijk dat mensen voldoende vitamine b11 tot zich nemen.

Een andere belangrijke vitamine, vooral in de wintermaanden, is vitamine. Deze vitamine wordt door ons lichaam aangemaakt onder de invloed van zonlicht. Omdat in de wintermaanden het zonlicht dat mensen opvangen aanzienlijk daalt ontstaat er een tekort aan vitamine d. Door dit tekort kunnen mensen zich wat neerslachtiger gaan voelen. Dit fenomeen kent men ook wel onder de naam winterdepressie. Vitamine d kent vele voordelen voor ons lichaam. Zo draagt de vitamine bij tot het normale calciumgehalte in ons bloed, draagt het bij tot de instandhouding van normale botten, heeft het ook een bijdrage aan ons immuunsysteem en helpt het bij het proces van celdeling. In de wintermaanden is daarom verstandig om extra vitamine d tot je te nemen.

Een website waarbij een eenvoudig en goedkoop vitamines kunt bestellen is topvitamins. Op deze website kunnen alle verschillende soorten vitamines besteld worden. Op de website staat bij elke vitamine een erg uitgebreide beschrijving waardoor de klant precies weet welke vitamine hij of zij nodig heeft. Een ander groot voordeel van de website is het feit dat bestelde vitamines snel thuisbezorgd zijn. Als een klant namelijk voor tien uur in de avond bestelt heeft het de bestelde producten de volgende dag al in huis. De webwinkel bezit het keurmerk en biedt veel verschillende betaalmethodes aan.

Voor meer info : http://www.topvitamins.nl/