• Vinyl de ideale vloer? Lees hier de voordelen van Novilon vinyl

  Reacties uitgeschakeld voor Vinyl de ideale vloer? Lees hier de voordelen van Novilon vinyl
  december 6, 2018 /  Woning en Tuin

  Ben je op zoek naar een vinyl vloer? Overweeg dan eens Novilon. Novilon is ideaal wanneer je jezelf niet druk wil maken om krassen, vlekken of veel onderhoud. Als je kiest voor Novilon kies je voor een solide basis. Want Novilon is niet alleen 100% Dutch Design, maar ook onderhoudsvriendelijk, sterk, comfortabel, stil en duurzaam. Benieuwd naar een duurzame Novilon vinyl vloer? Lees dan snel verder.

  Een duurzame vinyl vloer

  Novilon neemt het milieu serieus. Je bent dus altijd zeker dat je een duurzame en milieuvriendelijke vloer in huis haalt. De lange levensduur bespaart grondstoffen. Net als eenvoudig onderhoud: minder stofzuigen, minder water en schoonmaakmiddelen. Kies je voor Novilon? Dan heb je een een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Novilon heeft bijvoorbeeld een Diamond Seal toplaag: een laag die beschermt tegen krassen en vlekken. Tevens zorgt deze laag voor en matte en natuurlijke uitstraling. Hierdoor komen ook eventuele dessins en structuren goed tot hun recht.

  Novilon vinyl collectie

  Er zitten dus veel voordelen aan Novilon vinylvloer. Naast alle praktische voordelen is er nog een groot voordeel: het brede assortiment. Novilon vinyl is namelijk verkrijgbaar in: Novilon hout, Novilon beton, Novilon abstract en Novilon vtwonen. Dankzij de verschillende collecties van Novilon heb je een ruime keus. Houd je van de warme uitstraling van hout? Ga dan voor Novilon hout. Of houd je meer van een industriële look? Kies dan voor Novilon beton. Er is altijd een Novilon vinylvloer die bij jou past!

  Een vinyl vloer leggen kun je gemakkelijk zelf doen of overlaten aan een professional. Een groot voordeel van Novilon is dat je deze in het gehele huis kunt leggen. Novilon vinyl is dus gemakkelijk door te leggen. Zelfs in de badkamer en op de trap!

  Voor meer info : https://www.lovelife-forbo.nl/

  Posted by @ 12:26 pm

  Tags: ,

Comments are closed.