Helado.be
Image default
Beauty en verzorging

Verwachtingen voor 2019

De kerst is weer voorbij. De boom is weer afgetuigd, de spullen zitten weer in de kast en je foute kersttrui is ook weer opgeborgen. Sommige mensen vinden het jammer dat de dagen weer zo snel voorbij zijn gegaan, maar andere kon het niet snel genoeg voorbij zijn. We hebben oud en nieuw ook weer overleefd en we springen met zijn allen het nieuwe jaar in. Januari is de maand van goede voornemens, de maand van sneeuw en kou en de maand van de wintersale in bijna alle winkels. Bijna niks te klagen dus, op de kou na. Veel mensen vragen zich af wat dit jaar voor hun in zijn mars heeft.  

Er wordt verwacht dat 2019 een koudere winter zal hebben als 2018. De winter zal al vroeg beginnen en de kans op een witte kerst is hierdoor erg groot. Trek je ugly christmas sweater dus maar weer uit de kast. Ook wordt verwacht dat het weer in Oostenrijk en Zwitserland weer erg extreem wordt. Er zal veel sneeuw vallen en er is een grote kans op lawines. 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de maatschappij. Je wordt er steeds vaker op aangekeken als je als bedrijf of organisatie zijnde je niet bezighoudt met duurzaamheid. Het kabinet trekt dit jaar 22.5 miljoen euro extra uit voor duurzame initiatieven. Het doel is om in 2050 een economie zonder afval te hebben in Nederland. 

In de technologische wereld zal ook veel veranderen. Dit zal in een rap tempo gebeuren. Alles wordt sneller, intelligenter en efficiënter. Mensen zullen steeds vaker gebruik gaan maken van de cloud en deze zal ook steeds verder uitgebreid worden. 

Voor je het weet is het jaar weer voorbij en vliegen we met zijn allen het jaar 2020 in. Nieuwe ronden nieuwe kansen. We zijn benieuwd wat het nieuwe jaar ons zal brengen. 

Voor meer info : http://www.uglyxmas.be