• 4 Tips voor het verkopen van een auto

  Reacties uitgeschakeld voor 4 Tips voor het verkopen van een auto
  februari 11, 2019 /  Vervoer en transport
  Helado

  Je oude auto verkopen lijkt vaak makkelijker dan het is. Jij kent natuurlijk die fijne stuurbekrachtiging en weet hoe zuinig het kleine dieselmotortje is, maar voor een potentiële koper is dat niet op het eerste gezicht duidelijk. Je kunt nog zoveel tijd besteden aan het uitleggen van alle voordelen, niet elke afspraak leidt tot resultaat. Soms blijf je teleurgesteld achter, terwijl je echt dacht dat je beet had. Wat extra hulp kan daarom vaak geen kwaad. In dit artikel lees je 4 tips voor het verkopen van je auto!

   

  Benoem positieve punten

  Mensen genieten van een positieve instelling. In het dagelijks leven proberen we altijd zo goed mogelijk voor de dag te komen. Het is dus helemaal niet raar dat we ook zoeken naar voertuigen die ons leven beter maken. De eerste tip is daarom om ervoor te zorgen dat je enthousiast overkomt wanneer je de auto probeert te verkopen. Zoom dus niet in op dat ene probleem met de spiegels, maar probeer om de positieve punten te benoemen. Geef daarbij aan wat jij zo fijn vindt aan de wagen. Het helpt ook als je bijvoorbeeld herinneringen ophaalt aan leuke reizen die je hebt gemaakt, of aan situaties waarin je echt blij was om met de auto te rijden. Wees echter wel eerlijk. Zijn er bepaalde gebreken waar de koper echt van moet weten, maak dit dan ook duidelijk. Houd het dus positief, maar zorg wel voor openheid en transparantie.

   

  Kijkje onder de motorkap

  De tweede tip: biedt een kijkje onder de motorkap. Veel kopers vinden het prettig om de auto wat beter te leren kennen. Je kunt bijvoorbeeld de klep openzetten om te laten zien hoe het motorblok erbij ligt. Wijs daarbij op eventuele reparaties die zijn uitgevoerd en zorg dat je de onderhoudsgeschiedenis bij de hand hebt. Zet alle deuren open, voel de stoelen en laat de kofferbak zien. Dit zijn allemaal zaken waar de koper meer over wil weten, dus speel direct open kaart. Tip drie: biedt altijd de mogelijkheid tot een proefrit. Een proefrit is zeer standaard en wordt erg gewaardeerd. Tijdens het rijden ontstaat meer inzicht in de manier waarop de auto functioneert. Ook is het rijgedrag bij verschillende snelheden te meten.

   

  Het juiste verkoopkanaal

  Je hebt de juiste instelling en een degelijke auto, maar hoe bereik je jouw doelgroep? De laatste tip heeft daarom betrekking op het verkoopkanaal dat je kiest. Bied je de auto aan op sociale media, zoek je een advertentiesite, of kies je voor de lokale dealer? Recentelijk doen ook veilingsites hun intrede. Dit zijn sites waarop je een oude auto kunt aanbieden voor een veiling, zoals besteautobod.be. Potentiële kopers kunnen de auto dan bekijken en een bod uitbrengen als ze geïnteresseerd zijn. Voordeel hiervan is dat je vaak al binnen 24 uur een bod hebt. Samenvattend: blijf altijd positief, zorg voor voldoende diepgang, maak een proefrit (of meerdere!) en kies het juiste verkoopkanaal. Met deze 4 tips wordt het verkopen van jouw auto een peulenschil!

  Voor meer info :
 • Verhuizen via GoedkoopVerhuizen

  Reacties uitgeschakeld voor Verhuizen via GoedkoopVerhuizen
  december 11, 2014 /  Vervoer en transport

  Er komt veel kijken bij het regelen van een verhuizing. Je wilt natuurlijk wel dat deze vlekkeloos verloopt. Het inschakelen van een verhuisbedrijf in de buurt helpt daarbij. GoedkoopVerhuizen neemt je een hoop werk uit handen. Van inpakken, meubelsdemonteren en verhuizen tot het regelen van je kabelaansluitingen en energieleverancier, bij GoedkoopVerhuizen ben je aan het juiste adres! Zo heb je daar zelf geen omkijken naar. Kies voor service, gemak en garantie en profiteer van een vlekkeloze verhuisdag.

  Zorgeloos verhuizen met onze Erkende Verhuizers

  GoedkoopVerhuizen is een Erkend Verhuisbedrijf . Wij hebben alle benodigde ervaring in huis. Jouw verhuizing wordt uitgevoerd door een vakkundig verhuisteam. Bij hen zijn je waardevolle spullen in goede handen. Met de Erkende Verhuizers is het risico op schade minimaal. Je inboedel is bovendien volledig verzekerd voor een bedrag van 100.000 euro mocht er onverhoopt toch iets mis gaan.

  Regel je verhuizing direct online

  Via GoedkoopVerhuizen boek je jouw verhuizing in een mum van tijd. Vul het formulier op de website in, vertel ons je wensen en zie direct wat jouw verhuizing kost. Een inspectie bij je thuis is niet nodig. Wij verhuizen bovendien je energie- en kabelabonnementen gratis met je mee.

  Zoek je een verhuisbedrijf in de omgeving waar je woont? Kies dan voor de kwaliteit en service van ons verhuisbedrijf. Wij verzorgen graag je volledige verhuizing.

   

  Voor meer info : https://www.goedkoopverhuizen.nl/nl-nl/online_reserveren.aspx

  Tags: , , , , ,

 • Aangepaste fietsen

  Reacties uitgeschakeld voor Aangepaste fietsen
  augustus 11, 2014 /  Vervoer en transport
  Helado

  Aangepaste fietsen

  Als je een lichamelijke beperking hebt, waardoor je minder mobiel bent of moeite hebt met motoriek, kan jezelf verplaatsen soms lastig zijn. Gelukkig zijn hiervoor speciale voertuigen ontworpen: aangepaste fietsen. Dit zijn meestal driewielfietsen die speciaal ontworpen zijn voor jongeren én ouderen die moeite hebben met fietsen.

   

  De voordelen van aangepaste fietsen

  Aangepaste fietsen zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. De belangrijkste verschillen zitten hier in de plaatsing van de wielen, het model, de uitvoering en de toevoegingen en accessoires.

  Er kan worden gekozen tussen een fiets met één wiel voor en twee wielen achter, of een model met twee wielen voor en één wiel achter. Welke keuze er hier gemaakt wordt is geheel persoonlijk. Het heeft veel te maken met wat iemand fijn en mooi vindt. Het grote voordeel van een driewielfiets is dat hij een stuk stabieler is dan een gewone fiets: tijdens het rijden én tijdens het stilstaan kan hij niet omvallen. Ook sturen en bochten rijden wordt een stuk gemakkelijker. Aangepaste fietsen kunnen bovendien worden aangepast op een ieders persoonlijke behoeften: er kan een motor worden geplaatst voor extra hulp bij het trappen, en ook kunnen er handige draagmanden en fietstassen aan worden bevestigd. Op deze manier kan er niet alleen een persoon, maar ook een hoop bagage mee vervoerd worden! Dit maakt aangepaste fietsen geschikt voor het doen van boodschappen, het vervoeren van en naar werk, het maken van pleziertochtjes en nog veel meer andere activiteiten.

   

  Schaf een fiets aan die bij u past!

  Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een fiets? Dan kunt u op het internet verschillende websites vinden die aangepaste fietsen aanbieden. Er zijn veel verschillende opties en modellen, zodat er altijd wel eentje bij zit die u mooi vindt. Schroom dus niet om u erin te verdiepen: u verplaatsen wordt een stuk gemakkelijker!

   

  Voor meer info : http://www.huka.nl/producten

  Tags: ,