• 4 Tips voor het verkopen van een auto

  Reacties uitgeschakeld voor 4 Tips voor het verkopen van een auto
  februari 11, 2019 /  Vervoer en transport

  Je oude auto verkopen lijkt vaak makkelijker dan het is. Jij kent natuurlijk die fijne stuurbekrachtiging en weet hoe zuinig het kleine dieselmotortje is, maar voor een potentiële koper is dat niet op het eerste gezicht duidelijk. Je kunt nog zoveel tijd besteden aan het uitleggen van alle voordelen, niet elke afspraak leidt tot resultaat. Soms blijf je teleurgesteld achter, terwijl je echt dacht dat je beet had. Wat extra hulp kan daarom vaak geen kwaad. In dit artikel lees je 4 tips voor het verkopen van je auto!

   

  Benoem positieve punten

  Mensen genieten van een positieve instelling. In het dagelijks leven proberen we altijd zo goed mogelijk voor de dag te komen. Het is dus helemaal niet raar dat we ook zoeken naar voertuigen die ons leven beter maken. De eerste tip is daarom om ervoor te zorgen dat je enthousiast overkomt wanneer je de auto probeert te verkopen. Zoom dus niet in op dat ene probleem met de spiegels, maar probeer om de positieve punten te benoemen. Geef daarbij aan wat jij zo fijn vindt aan de wagen. Het helpt ook als je bijvoorbeeld herinneringen ophaalt aan leuke reizen die je hebt gemaakt, of aan situaties waarin je echt blij was om met de auto te rijden. Wees echter wel eerlijk. Zijn er bepaalde gebreken waar de koper echt van moet weten, maak dit dan ook duidelijk. Houd het dus positief, maar zorg wel voor openheid en transparantie.

   

  Kijkje onder de motorkap

  De tweede tip: biedt een kijkje onder de motorkap. Veel kopers vinden het prettig om de auto wat beter te leren kennen. Je kunt bijvoorbeeld de klep openzetten om te laten zien hoe het motorblok erbij ligt. Wijs daarbij op eventuele reparaties die zijn uitgevoerd en zorg dat je de onderhoudsgeschiedenis bij de hand hebt. Zet alle deuren open, voel de stoelen en laat de kofferbak zien. Dit zijn allemaal zaken waar de koper meer over wil weten, dus speel direct open kaart. Tip drie: biedt altijd de mogelijkheid tot een proefrit. Een proefrit is zeer standaard en wordt erg gewaardeerd. Tijdens het rijden ontstaat meer inzicht in de manier waarop de auto functioneert. Ook is het rijgedrag bij verschillende snelheden te meten.

   

  Het juiste verkoopkanaal

  Je hebt de juiste instelling en een degelijke auto, maar hoe bereik je jouw doelgroep? De laatste tip heeft daarom betrekking op het verkoopkanaal dat je kiest. Bied je de auto aan op sociale media, zoek je een advertentiesite, of kies je voor de lokale dealer? Recentelijk doen ook veilingsites hun intrede. Dit zijn sites waarop je een oude auto kunt aanbieden voor een veiling, zoals besteautobod.be. Potentiële kopers kunnen de auto dan bekijken en een bod uitbrengen als ze geïnteresseerd zijn. Voordeel hiervan is dat je vaak al binnen 24 uur een bod hebt. Samenvattend: blijf altijd positief, zorg voor voldoende diepgang, maak een proefrit (of meerdere!) en kies het juiste verkoopkanaal. Met deze 4 tips wordt het verkopen van jouw auto een peulenschil!

  Voor meer info :
 • Uw aanhanger is na reparatie weer klaar om de weg op te gaan

  Reacties uitgeschakeld voor Uw aanhanger is na reparatie weer klaar om de weg op te gaan
  september 15, 2016 /  Vervoer en transport

  Wilt u snel de weg weer op na aanhangwagen reparatie? Dat kan, als u uw aanhangwagen laat repareren door een specialist. Een aanhanger of oplegger kunt u het beste laten keuren of voorzien van reparatie door gediplomeerde specialisten. TOSCON is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de keuring van alle trailermerken. Zij hebben professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhanger in korte tijd te controleren. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is. 

  Aanhangwagen reparatie: 24 uur per dag en 7 dagen per week

  Een aanhangwagen laten keuren, repareren of onderhouden kan 24 uur per dag en 7 dagen per week bij TOSCON. De 24-uurs service is ideaal voor transporteurs die midden in de nacht of op een ander moeilijk tijdstip pech hebben. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring en eventuele reparatie van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

  Een aanhangwagen laten repareren kan altijd in de buurt

  Als u een aanhangwagen of oplegger moet laten keuren of repareren, kan dat altijd bij u in de buurt. TOSCON heeft 10 Service Centers door heel Nederland en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunt u uw aanhangwagen en voertuigen onderhouden en laten voorzien van reparatie op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

  Voor meer info : http://www.toscon.com/

  Tags: , ,

 • Leer hoe u lading kunt zekeren met behulp van stuwzakken en een omsnoeringsband

  Reacties uitgeschakeld voor Leer hoe u lading kunt zekeren met behulp van stuwzakken en een omsnoeringsband
  september 6, 2016 /  Vervoer en transport

  U staat er wellicht niet bij stil hoe vaak er ongelukken plaatsvinden doordat lading niet goed gezekerd was. Lading zekeren op de juiste manier is dus van essentieel belang om ongelukken te voorkomen. Dit kost niet alleen miljoenen dollars, maar ook levens. Dit is dan ook de reden waarom Cordstrap kennis- en trainingscentra opgericht. Tijdens de trainingen worden deelnemers geleerd hoe zij op de juiste manier lading moeten zekeren, bijvoorbeeld met behulp van stuwzakken en omsnoeringsband. Deelnemers krijgen tevens inzicht in relevante wet- en regelgeving omtrent transport en leren hoe zij moeten voorkomen dat producten tijdens transport gaat schuiven. Natuurlijk verandert de markt regelmatig en daarom krijgen de trainingen regelmatig een update.

  Met omsnoeringsband en stuwzakken van de specialist lading zekeren

  Heeft u omsnoeringsband of stuwzakkennodig om uw lading te zekeren? Dan is het aan te raden om een deskundig bedrijf op het gebied van ladingzekering in te schakelen. Cordstrap is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Als meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Zij bieden innovatieve en effectieve oplossingen om producten veilig te transporteren. Dankzij de producten die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

  Lading zekeren in diverse sectoren met betrouwbare stuwzakken en omsnoeringsband

  De meest uiteenlopende sectoren krijgen te maken met lading zekeren. Denk bijvoorbeeld aan de chemische sector, de bouw, de logistiek, de staal- en metaalsector, de machinebouw en natuurlijk de havensector. Al deze sectoren moeten dagelijks producten transporteren, middels nationale en internationale verzendingen. Om het transport van hun producten goed te laten verlopen, dat wil zeggen dat de producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen en het personeel tijdens het transport niet in gevaarlijke situaties terechtkomen, is het zekeren van de lading van groot belang. Producten als stuwzakken en omsnoeringsband staan garant voor een kwalitatief goed en vooral veilig vervoer en worden vandaag de dag door bedrijven van over de hele wereld al gebruikt.

  Voor meer info : https://www.cordstrap.com/nl/

  Tags: , ,

 • Tienduizenden Nederlanders gingen al emigreren naar Curaçao, Bonaire of de Nederlandse Antillen

  Reacties uitgeschakeld voor Tienduizenden Nederlanders gingen al emigreren naar Curaçao, Bonaire of de Nederlandse Antillen
  augustus 3, 2016 /  Vervoer en transport

  Tienduizenden Nederlanders gingen al emigreren naar Curaçao, Bonaire of de Nederlandse Antillen. U kunt de volgende zijn. In de Gouden Eeuw zijn veel mensen geïmmigreerd naar landen die voorzien waren van Nederlandse handelsposten. Plaatsen als Kaapstad en Nieuw-Nederland (dit kennen we tegenwoordig als de VS) waren populaire bestemmingen. De volgende emigratiegolf vond plaats in de negentiende eeuw. In deze tijd verruilden tienduizenden Nederlanders het vaderland om te gaan wonen in de Verenigde Staten. De belangrijkste reden voor deze emigratiegolf waren de slechte economische omstandigheden als gevolg van mislukte oogsten. De meeste mensen waren afkomstig uit Zeeland, Overijssel en Gelderland en hoopte in de Verenigde staten een beter bestaan op te bouwen.

  Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire: vooraf de kosten duidelijk in beeld van de kosten

  Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire: dat kost geld. Het is belangrijk om een realistische beeld te hebben van de kosten wanneer men besluit te emigreren. Hierbij kan worden gedacht aan voordehand liggende zaken zoals verhuiskosten en reiskosten. Maar hier komen ook de kosten voor de koop of de huur van een nieuw huis nog bij. Geld voor het volgen van taalcursussen en geld dat nodig is om de eerste maanden mee door te komen. Er zijn emigratielanden die het als voorwaarde hanteren dat men kan aantonen over voldoende liquide middelen te beschikken. Dit kan gaan om enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. Ook het verkrijgen van de benodigde documenten opgesteld door een notaris kost geld.

  Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire: soms keren emigranten terug naar het land van herkomst

  Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire: de term emigreren doet vermoeden dat mensen uit een land weggaan om hier niet meer terug te komen. Toch komt het vaak voor dat emigranten terugkeren naar hun land van herkomst. De redenen hiervoor zijn legio. Zo kan het zijn dat heimwee een belangrijke rol speelt in het besluit terug te keren. Soms kunnen mensen nu eenmaal niet goed aarden in het nieuwe vaderland. Ook het plotseling verslechteren van de sociale- en/of economische omstandigheden kan voor emigranten een reden zijn om terug te keren op hun schreden.

  Voor meer info :

  Tags: , ,

 • Autobanden bestellen: wanneer doe jij dat?

  Reacties uitgeschakeld voor Autobanden bestellen: wanneer doe jij dat?
  mei 20, 2016 /  Vervoer en transport

  Autobanden bestellen: wanneer doe jij dat? Wanneer het jou uitkomt natuurlijk! Wanneer het nieuwe seizoen aanbreekt, dan is het vaak aan te raden om uw autobanden te wisselen. Er zijn autobanden beschikbaar die speciaal op de zomer en de winter zijn afgestemd. Door deze zomer- en winterbanden te plaatsen in het desbetreffende seizoen vergroot het de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk. Daarnaast zijn er ook all weather autobanden beschikbaar. Deze kunnen het hele jaar door onder de auto geplaatst worden. Elk seizoen kan met deze banden gereden worden. Bij Pneus Online vindt u al deze banden en heeft u keuze uit wel 8 miljoen verschillende soorten autobanden. Veiligheid tijdens het rijden is van groot belang!

   

  Waarom moeten autobanden gewisseld worden?

  Wanneer een nieuw seizoen aanbreekt, is het nodig om autobanden te wisselen. Maar waarom is dit nu nodig? Allereerst zorgt het voor een betere grip op de weg in deze jaargetijden. In de winter heeft u meer grip op beijzelde, besneeuwde en natte wegen met winterbanden. In de zomer zorgen zomerbanden voor een betere grip. Winterbanden zullen in de zomermaanden sneller slijten en op deze manier voor gevaarlijkere situaties leiden. Vice versa geldt het ook, zomerbanden slijten sneller in de wintermaanden en bieden ook nog eens nauwelijks grip op gladde wegen. U kunt er ook voor kiezen om all weather banden te bestellen. Deze kunnen het hele jaar door gebruikt worden.

   

  Eenvoudig online autobanden kopen

  Autobanden kunt u bij Pneus Online eenvoudig online kopen. Wij beschikken over een overzichtelijke webshop waar u zelf aan kunt geven wat de eisen zijn waaraan de banden moeten voldoen. Zoekt u banden van een specifiek merk? Dan vindt u ze door op merk te zoeken. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen, waardoor we voor elk budget de juiste banden hebben. Ook hebben we met regelmaat discount knalprijzen, waarmee u tot wel 50% bespaart. Daarnaast leveren we de banden gratis als u ten minste 2 autobanden ineens bestelt. Dit geldt voor zowel de 4 x 4 autobanden als de bedrijfswagenbanden, motorbanden en scooterbanden.

   

  Voor meer info : http://www.banden-pneus-online.nl/

  Tags:

 • Machinetransport en dieplader transport: altijd passend vervoer

  Reacties uitgeschakeld voor Machinetransport en dieplader transport: altijd passend vervoer
  september 21, 2015 /  Vervoer en transport

  Bedrijven die actief zijn in de voedselindustrie, staalindustrie, techniek, en de jachtbouw maken regelmatig gebruik van machinetransport en dieplader transport. Heeft u een groot project? Dan hoeft u dit enkel vooraf aan te geven bij het transportbedrijf, zodat alle voorbereidingen tijdig getroffen kunnen worden. Dit voorkomt onverwachte vertragingen nog vóórdat het dieplader transport of machinetransport begint. Niet alleen grote en kleine, maar ook zeer zware ladingen kunnen vervoerd worden met bijvoorbeeld een dieplader.

  Dieplader transport en machinetransport: speciale ladingen mogelijk

  Bij dieplader of machinetransport komt het regelmatig voor om speciale ladingen te vervoeren. Heeft u als bedrijf een lading dat breder of hoger is dan normale ladingen? Dan is het aan te raden een professional in te schakelen, die niet alleen beschikt over het juiste wagenpark, maar die ook precies weet wat er allemaal bij komt kijken. Zo zullen bepaalde ontheffingen geregeld moeten worden. Ook dient te worden gekeken naar hoe de route er exact uitziet. U wilt natuurlijk voorkomen dat er tijdens het dieplader transport of machinetransport problemen ontstaan. Een vrachtwagen die vaststaat in een tunnel of een brug niet onderdoor kan is onwenselijk.

  Ervaren personeel nodig voor veilig dieplader transport en machinetransport

  Een transportbedrijf dat zich bezig houdt met dieplader transport en machinetransport behoort ervaren personeel in dienst te hebben. Dit is niet alleen nodig voor tijdig vervoer naar de plaats van bestemming, maar ook voor veilig vervoer van de ladingen. Dit geldt zeker voor breedte- en hoogtetransport, waarbij de afmetingen verschillen van gangbare ladingen. Een schuifzeiltrailer of vlakke, open trailer bieden uitkomst bij deze vormen van transport. Het personeel weet precies hoe deze voertuigen bediend dienen te worden en hoe alle benodigde accessoires bediend moeten worden. Uiteraard komt er aan veel vervoer het menselijke oog te pas. Denk hierbij aan praktische aanpak, snel schakelen, creativiteit, probleemoplossingen en natuurlijk ruime ervaring.

   

  Voor meer info : http://lynkz.nl/

  Tags: ,

 • Verhuizen via GoedkoopVerhuizen

  Reacties uitgeschakeld voor Verhuizen via GoedkoopVerhuizen
  december 11, 2014 /  Vervoer en transport

  Er komt veel kijken bij het regelen van een verhuizing. Je wilt natuurlijk wel dat deze vlekkeloos verloopt. Het inschakelen van een verhuisbedrijf in de buurt helpt daarbij. GoedkoopVerhuizen neemt je een hoop werk uit handen. Van inpakken, meubelsdemonteren en verhuizen tot het regelen van je kabelaansluitingen en energieleverancier, bij GoedkoopVerhuizen ben je aan het juiste adres! Zo heb je daar zelf geen omkijken naar. Kies voor service, gemak en garantie en profiteer van een vlekkeloze verhuisdag.

  Zorgeloos verhuizen met onze Erkende Verhuizers

  GoedkoopVerhuizen is een Erkend Verhuisbedrijf . Wij hebben alle benodigde ervaring in huis. Jouw verhuizing wordt uitgevoerd door een vakkundig verhuisteam. Bij hen zijn je waardevolle spullen in goede handen. Met de Erkende Verhuizers is het risico op schade minimaal. Je inboedel is bovendien volledig verzekerd voor een bedrag van 100.000 euro mocht er onverhoopt toch iets mis gaan.

  Regel je verhuizing direct online

  Via GoedkoopVerhuizen boek je jouw verhuizing in een mum van tijd. Vul het formulier op de website in, vertel ons je wensen en zie direct wat jouw verhuizing kost. Een inspectie bij je thuis is niet nodig. Wij verhuizen bovendien je energie- en kabelabonnementen gratis met je mee.

  Zoek je een verhuisbedrijf in de omgeving waar je woont? Kies dan voor de kwaliteit en service van ons verhuisbedrijf. Wij verzorgen graag je volledige verhuizing.

   

  Voor meer info : https://www.goedkoopverhuizen.nl/nl-nl/online_reserveren.aspx

  Tags: , , , , ,

 • Aangepaste fietsen

  Reacties uitgeschakeld voor Aangepaste fietsen
  augustus 11, 2014 /  Vervoer en transport

  Aangepaste fietsen

  Als je een lichamelijke beperking hebt, waardoor je minder mobiel bent of moeite hebt met motoriek, kan jezelf verplaatsen soms lastig zijn. Gelukkig zijn hiervoor speciale voertuigen ontworpen: aangepaste fietsen. Dit zijn meestal driewielfietsen die speciaal ontworpen zijn voor jongeren én ouderen die moeite hebben met fietsen.

   

  De voordelen van aangepaste fietsen

  Aangepaste fietsen zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. De belangrijkste verschillen zitten hier in de plaatsing van de wielen, het model, de uitvoering en de toevoegingen en accessoires.

  Er kan worden gekozen tussen een fiets met één wiel voor en twee wielen achter, of een model met twee wielen voor en één wiel achter. Welke keuze er hier gemaakt wordt is geheel persoonlijk. Het heeft veel te maken met wat iemand fijn en mooi vindt. Het grote voordeel van een driewielfiets is dat hij een stuk stabieler is dan een gewone fiets: tijdens het rijden én tijdens het stilstaan kan hij niet omvallen. Ook sturen en bochten rijden wordt een stuk gemakkelijker. Aangepaste fietsen kunnen bovendien worden aangepast op een ieders persoonlijke behoeften: er kan een motor worden geplaatst voor extra hulp bij het trappen, en ook kunnen er handige draagmanden en fietstassen aan worden bevestigd. Op deze manier kan er niet alleen een persoon, maar ook een hoop bagage mee vervoerd worden! Dit maakt aangepaste fietsen geschikt voor het doen van boodschappen, het vervoeren van en naar werk, het maken van pleziertochtjes en nog veel meer andere activiteiten.

   

  Schaf een fiets aan die bij u past!

  Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een fiets? Dan kunt u op het internet verschillende websites vinden die aangepaste fietsen aanbieden. Er zijn veel verschillende opties en modellen, zodat er altijd wel eentje bij zit die u mooi vindt. Schroom dus niet om u erin te verdiepen: u verplaatsen wordt een stuk gemakkelijker!

   

  Voor meer info : http://www.huka.nl/producten

  Tags: ,