Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Verhuisfirma Antwerpen gevonden door offertes te vergelijken

Mevrouw de Smet vond recentelijk via vindVerhuisfirma.be een verhuisfirma in Antwerpen door de offertes die ze had ontvangen met elkaar te vergelijken en vervolgens te kiezen voor de verhuisfirma die haar het meest geschikt leek. Zo liet ze ons in een dank berichtje weten: 

Via vindVerhuisfirma.be heb ik tegen een zeer aantrekkelijke prijs een verhuisfirma kunnen inhuren die de gehele verhuizing op zich heeft genomen. Nadat ik het inschrijfformulier om verhuis offertes te ontvangen had ingevuld op de website, kreeg ik die dag nog meerdere offertes toegestuurd. Erg fijn, want ik heb dus maar éénmaal de opdracht beschrijven en mijn persoonlijke gegevens door te hoeven geven. De offertes kon ik daarna eenvoudig met elkaar vergelijken, waardoor mijn keuze viel op de verhuisfirma die ik nu heb ingeschakeld.

De verhuisfirma heeft al mijn spullen veilig en netjes verhuist en alles direct op de juist plaats gezet in mijn nieuwe huis. Het was echt heerlijk om zo’n grote klus in de handen van een aantal ervaren verhuis handen te leggen.

Bedankt voor de offertes,

W. de Smet, Antwerpen.

Wij bedanken mevrouw de Smet voor haar leuke reactie. We zijn blij om te horen dat onze offerte vergelijkingsdienst haar heeft kunnen helpen bij het kiezen van een verhuisfirma. We hopen haar in de toekomst ook van dienst te kunnen zijn met het vinden van een vakman, wellicht in een ander vakgebied.

 

Wilt u ook graag verhuisfirma offertes ontvangen?

Wanneer u geheel vrijblijvend het verhuisfirma offerte formulier invult op onze website, ontvangt u diverse offertes en kunt u eenvoudig vergelijken!

 

Voor meer info : http://www.vindverhuisfirma.be/verhuisfirma-antwerpen/