• Epdm lijm breng je aan op de ondergrond maar ook op de onderlaag van de folie

  Reacties uitgeschakeld voor Epdm lijm breng je aan op de ondergrond maar ook op de onderlaag van de folie
  mei 19, 2019 /  Verbouwen
  Helado

  Epdm lijm is een soort lijm die speciaal ontwikkelt is om epdm folie op platte daken goed te laten hechten. Gebruik je de verkeerde lijmsoort voor deze klus, dan loop je het risico op lekkages. Dit omdat je daarmee geen goede hechting krijgt van de epdm folie met de ondergrond. De speciale epdm lijm is verkrijgbaar in een drukvat, spuitbus of als kit. Het voordeel van het lijm aanbrengen met een drukvat of met een spuitbus is dat de lijm gelijkmatig over het te lijmen oppervlak wordt verdeeld.

  Om ervoor te zorgen dat de epdm folie goed op zijn plaats blijft liggen. Moet je zowel de onderkant of onderlaag van de folie en de ondergrond met de lijm inspuiten of met behulp van een kitspuit de lijm verdelen. Door de lijm goed en gelijkmatig te verdelen krijg je een perfecte hechting van het folie op de ondergrond. Dit is de enige manier om voor een goede hechting of verbinding te zorgen.

  Epdm lijm in een drukvat is eigenlijk bedoeld voor professioneel gebruik

  Epdm lijm is een contactlijm die verkrijgbaar is in een drukvat. Deze worden in de meeste gevallen alleen gebruikt door de professionele dakdekker. De dakdekker gebruikt dit om dakkapellen en meerdere platte daken van bijvoorbeeld garages en woningen te verlijmen en te voorzien van een goede aanhechting van de epdm folie. Ga je deze klus zelf aanpakken dan heb je de keuze uit een handig spray of spuitbus of een epdm lijm in kit vorm. Lees voor je begint nog even goed de gebruiksaanwijzing door. Vraag eventueel ook nog om advies en uitleg aan een ervaren dakdekker of aan iemand die vaker met epdm lijm en epdm folie op de dak heeft gewerkt.

  Voor meer info : https://www.meiboom.eu/epdm-lijm/epdm-lijm-kopen
 • Offerte ramen + plaatsing? Bij MeesterPlaatser kom je dat zo te weten

  Reacties uitgeschakeld voor Offerte ramen + plaatsing? Bij MeesterPlaatser kom je dat zo te weten
  januari 29, 2019 /  Verbouwen

  Hoelang ben jij al bezig met het afspeuren van winkels op zoek naar de perfecte ramen? En hoe zeker ben je er dan van dat ze naast de ramen, ook kwalitatieve vaklui in dienst hebben die de ramen op een vakkundige manier plaatsen? Wel, die garantie durven we je bij MeesterPlaatser zwart op wit meegeven. En ja, wij hebben ook een bijzonder ruime keuze aan kwalitatieve topramen. Vraag vandaag nog je offerte ramen + plaatsing aan en ervaar dat we ook qua prijs heel concurrentieel zijn.

   

  De unieke aanpak van een MeesterPlaatser

  Onze gespecialiseerde adviseurs komen graag naar je toe. Zo kunnen zij luisteren naar je wensen, een correcte inschatting maken van de noden en de mogelijkheden en indien mogelijk al de opmetingen doen. Zo is de offerte voor jouw ramen meteen een stuk accurater, beschik jij over de juiste ramen die je nodig hebt en kloppen de afmetingen tot in de details. Zo is bovendien jouw offerte voor je ramen niet plotsklaps dubbel zo duur als voordien.

  Reken maar dat klanten deze persoonlijke aanpak op maat weten te appreciëren. Zeker als je er ook nog eens rekening mee houdt, dat we bij Meesterplaatser.be enkel met ramen van topfabrikanten werken.

   

  Een gedetailleerde offerte voor je ramen

  Bij Meesterplaatser.be kun je een offerte aanvragen voor zowel aluminium als pvc ramen. Daarin zijn we werkelijk gespecialiseerd. We denken samen met jou na over welk materiaal het interessants is en stellen je de verschillende profielen voor. We maken in al onze projecten gebruik van topmateriaal van de merken AluK, Blyweert en Kömmerling of Schüco. Onze vaklui kennen deze ramen door en door, wij hebben er zeer goede condities weten te bedingen en vertalen dit graag in een straffe offerte voor uw ramen.

  Wist je dat je bij het plaatsen van nieuwe ramen, misschien wel in aanmerking komt voor een premie van de overheid? Bij Meesterplaatser.be volgen we de wetgeving op en zorgen we dat je geen enkele subsidie of premie misloopt. Dit geven we uiteraard mee op de offerte voor je ramen. Reken maar dat dit heel wat kan schelen op je factuur.

   

  Voor meer info : https://www.meesterplaatser.be/nl/offerte

  Tags: ,