• Val op met een prachtige coupe bij de kapper in de Jordaan

  Reacties uitgeschakeld voor Val op met een prachtige coupe bij de kapper in de Jordaan
  augustus 20, 2018 /  Beauty en verzorging

  U vindt dat het tijd is voor een nieuwe coupe. Wilt u ook opvallen met uw nieuwe kapsel? Dat zou nog wel eens een uitdaging kunnen zijn. Maar niet als het ligt aan de unieke aanpak bij D01 Salon, een kapper in Amsterdam West. Deze salon zit op loopafstand van het centrum en werkt met meerdere kappers. Zo weet u zeker dat iedere kapper in deze salon in de Jordaan u kan voorzien van een excentrieke en unieke look! Niet alleen het knippen van haar, maar ook verven en stylen zijn allemaal mogelijk. Hierbij gaat het professioneel team van D01 Salon met u de samenwerking aan, om de perfecte coupe te bereiken.

  Ga voor een zomerse look met prachtige highlights van deze kapper in Amsterdam West

  Tegenwoordig nemen steeds meer mensen highlights. Vroeger ging het meer over brede, blonde en verticale strepen. Maar op het moment zijn het meestal subtiele plukken. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!

  Laat de kapper Olaplex gebruiken voor stralend geblondeerd haar, ook in de Jordaan

  Wat is voor u het ideale kapsel? Kiest u voor een aantal tinten blonder of gaat uw voorkeur uit naar donkerbruin haar? Het is voor veel kappers een hele uitdaging om uw wensen te realiseren. De kleur is vaak moeilijk te bereiken en daarnaast is het een aanslag op uw haar. Dit wordt vermeden dankzij de unieke aanpak van D01 Salon, een kapper in de Jordaan. Dankzij het gebruik van Olaplex blijft uw haar glanzend en sterk. Op die manier kunt u met een gerust hart naar deze kapper in Amsterdam West gaan, om daarna met een blonde coupe naar buiten te lopen!

  Posted by @ 9:12 am

  Tags: ,

Comments are closed.